2777
2789
عنوان

پول تنهایی زندگی کردن دارم ولی اجازشو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 41 پست
تلاش کن  بتونی عالی میشه اگه درست بخای

دلم میخواد کسی غیر از خونواده و آشنا پیشم باشه 

چیکار کنم

kalon یعنی یه زیبایی که فراتر از زیباییه ظاهریه،زیبایی‌ای که انگار از قلب شروع میشه و تو چهره‌ی اون آدم میبینیش

پول و مال اگه در خدمت آدم نباشه، ارزشی نداره.

ضمن اینکه بهشتی که از تنهایی و تنها زندگی کردن دارن نشون میدن بهمون، واقعیت نداره.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی فرصت همراهی والدین رو داری چرا تا دوزار پول تو جیبت اومد باید فکر منفک شدن ازشون داشته باشی؟!&n ...

من قصد ازدواج ندارم

خونوادمم از بودنم اذیت میشن

نمیخوام از کسی کمک بگیرم

میخوام یکی کنارم باشه که در قبالش پول بگیره 

kalon یعنی یه زیبایی که فراتر از زیباییه ظاهریه،زیبایی‌ای که انگار از قلب شروع میشه و تو چهره‌ی اون آدم میبینیش
پول و مال اگه در خدمت آدم نباشه، ارزشی نداره. ضمن اینکه بهشتی که از تنهایی و تنها زندگی کردن دارن ن ...

البته میخوام کسی کنارم باشه بجز خونواده و فامیل که در قبال بودنش پول بگیره

تنهای تنها نه

فک میکنی  الان زندگی من آرزوی خیلیاست اما خودم انگار تو پاتلاقم هرکی میگه خوشبحالت خندم میگیره

من نمیخوام کسی بهم ترحم کنه... برای همین دوست دارم جدا شم و آزاد

میفهمم از تنهایی میترسی؟

به خاطر کابوس های شبانم کسی باید پیشم باشه بیدارم کنه...

بله گاهیم میترسم

به هر گسی هم خب نمیشه که اعتماد کرد 

درسته

چیکار کنم

البته میخوام کسی کنارم باشه بجز خونواده و فامیل که در قبال بودنش پول بگیره تنهای تنها نه

آهان، اینکه طبیعیه و نیاز و حق هر فرد است که یک همدمی برای خودش داشته باشه.

چون بیشتر الان تجرد بودن و تنها زندگی کردن رو تبلیغ و تشویق میکنن، به همین جهت اینطور گفتم.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
آهان، اینکه طبیعیه و نیاز و حق هر فرد است که یک همدمی برای خودش داشته باشه. چون بیشتر الان تجرد بود ...

همدم نه

کمک،پرستار یه موجود زنده،یه انسان،همین

نمیخام فامیل بگن فلانی نتونست کم ابرد چون من با هیچکس از فامیلا رفت امد ندارم زر پشتم زیاده

من در اینده ای نزدیک میخام همچین کاری کنم لطفا دقت بگید اگه برمیگشتین به عقب بازم جدا میشدید؟

همدم نه کمک،پرستار یه موجود زنده،یه انسان،همین

اینکه واقعا توقع زیادی نیست از زندگی

ولی در هر صورت هر کدوم از اینایی که فرمودید هم باشه، باز هم ممکنه یکم تسلی بده و باعث ارامش باشه. منتهی در سطح خودشون.