2777
2789
عنوان

پول تنهایی زندگی کردن دارم ولی اجازشو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 41 پست
اینکه واقعا توقع زیادی نیست از زندگی ولی در هر صورت هر کدوم از اینایی که فرمودید هم باشه، باز هم مم ...

حضور یه انسان کافیه مثل یه هم اتاقی

kalon یعنی یه زیبایی که فراتر از زیباییه ظاهریه،زیبایی‌ای که انگار از قلب شروع میشه و تو چهره‌ی اون آدم میبینیش
من تنها زندگی میکنم باور کن هیچ خبری نیست قدر دوربریاتو بدون خیلی

ای کاش این پبامتون رو خیلی ها ببینن، تا هم اونایی که با خانواده زندگی میکنن قدر خانوادشون رو بیشتر بدونن، و اونایی که بقیه رو به تنهایی و تنها زندگی کردن تشویق میکنن، یکم تو مشورت هایی که میدن تجدید نظر کنن.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضور یه انسان کافیه مثل یه هم اتاقی

محل کار یا دانشگاه کس مورد اعتمادی نیست

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل

کسایی که اسی رو سرزنش می کنن رو درک نمی کنم 

حس نیاز به استقلال توی غریزه ی آدمه 

قرار نیست پدر و مادرش رو ترد کنه که 

بهشون سر میزنه شاید هر روز و بیشتر از الان ببینتشون 

چرا مردم فکر میکنن حتما آدم باید شوهر کنه تا بتونه مستقل و آزاد زندگی کنه 

ای کاش این پبامتون رو خیلی ها ببینن، تا هم اونایی که با خانواده زندگی میکنن قدر خانوادشون رو بیشتر ب ...

اتفاقا مستقل زندگی کردن خیلی هم خوبه حالا یکی ضعیفه و نمیتونه قرار نبست همه اینطور باشن

اتفاقا مستقل زندگی کردن خیلی هم خوبه حالا یکی ضعیفه و نمیتونه قرار نبست همه اینطور باشن

استقلال داشتن با تنها بودن متفاوته.

تنهایی اگه خوب بود خدا از هر موجودی جفت نمی آفرید.

اون چیزی هم که از استقال داشتن بهش توجه شده، استقلال فکری داشتن و‌توانایی مدیریت خانواده و‌ مسایل خانواده است.

ای کاش این پبامتون رو خیلی ها ببینن، تا هم اونایی که با خانواده زندگی میکنن قدر خانوادشون رو بیشتر ب ...

ن بابا الان مستقل زندگی کردم ترند شده من دنبال ترندش نبودم مجبوری بود،اما کسیم پیاممو ببیکه میگه خوشی زده زیردلش یا میگه این بشر اوسکله

چه قدر پول داری مگه اجاره خونه تو تهران ۷۰۰ تومن باید پیش بدی داری؟؟؟ ماشین داری؟؟؟

تهران نیستم

میتونم خونه بخرم

kalon یعنی یه زیبایی که فراتر از زیباییه ظاهریه،زیبایی‌ای که انگار از قلب شروع میشه و تو چهره‌ی اون آدم میبینیش
ن بابا الان مستقل زندگی کردم ترند شده من دنبال ترندش نبودم مجبوری بود،اما کسیم پیاممو ببیکه میگه خوش ...

متاسفانه خیلی ها یک دنیای بدون عیب و نقص رو توی تنهایی برای بقیه ترسیم میکنن. ممکنه یک نفر تشکیل زندگی بده ولی نشه که با اون به آرامش رسید و‌ به مشکلاتش هم اضافه شه، درسته که جدایی باعث گشایش میشه ولی تنهایی زندگی کردن تا آخر هم به صلاح نیست.

چه قدر پول داری مگه اجاره خونه تو تهران ۷۰۰ تومن باید پیش بدی داری؟؟؟ ماشین داری؟؟؟

این ۷۰۰ تومن فقط برای پیش سال اول میشه، هزینه های دیگه هم متاسفانه هست، ضمن اینکه یه پولی هم باید پس انداز بشه برای اضافه شدن رهن و اجاره در سال دیگه.