من تنها زندگی میکنم باور کن هیچ خبری نیست قدر دوربریاتو بدون خیلی
ای کاش این پبامتون رو خیلی ها ببینن، تا هم اونایی که با خانواده زندگی میکنن قدر خانوادشون رو بیشتر بدونن، و اونایی که بقیه رو به تنهایی و تنها زندگی کردن تشویق میکنن، یکم تو مشورت هایی که میدن تجدید نظر کنن.
کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوبهای اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن بابا الان مستقل زندگی کردم ترند شده من دنبال ترندش نبودم مجبوری بود،اما کسیم پیاممو ببیکه میگه خوش ...
متاسفانه خیلی ها یک دنیای بدون عیب و نقص رو توی تنهایی برای بقیه ترسیم میکنن. ممکنه یک نفر تشکیل زندگی بده ولی نشه که با اون به آرامش رسید و به مشکلاتش هم اضافه شه، درسته که جدایی باعث گشایش میشه ولی تنهایی زندگی کردن تا آخر هم به صلاح نیست.
کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوبهای اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل