2777
2789

شماهم قبل ازدواحتون پدرتون همش غر میزد و ته دلتونو خالی میکرد؟ یا تو شادیتون شریک بود؟ 

۲۷سالمه دوساله خواستکارم به زمین و زمان زده تا خانوادمو راضی کنه دوسال پوستم کنده شد تا پدرمو راضی کردم للان بابام سه هفتع پیش رضایت داد و گف در مورد عقد و مراسم و کوفت و زهر مار منو نامزدم حرف بزنیم و برنامه بریزیم الان هرهفته یه جوری بابام رفتار میکنه انگار که هیچی نشده! هی میگه پسره دروغ میگه درامدش اونقدر که میکه نیست! من از همه چیه نامزدم خبر دارم

بابام همش شکاکه میگه همه بدن همه حقه بازن همش میگه چرا عجله میکنی برای ازدواج نکن کیس بهتر میاد. هرچی باش حرف میزنم الان راضی میشه دوبارع فردا برمیگرده به تنظیمات کارخانه یه چشمم اشکه یه چشمم خون... خودم تنهایی دارم کارای عقدو میکنم.....بقیش پست بعد

انقدر حرف زدم گریه کردم داد زدم توضیح دادم با ملایمت با تندی با هرچی بابام همونجا راضی میشه  فرداش از خواب بیدار میشه میگه نه پسره فلانه دروغگوعه .

باز من توضیح میدم که بخدا من دیدم فیش حقوقشو .

الان بمون گفته کارای عقدتونو انجام بدید . بش میگم ارایشگاه نوبت میگیرم برای یه ماه بعد ‌... میگه مگه ارایشگاه چرا؟ باز شروع میکنه میگه اره اون دروغکوعه نامزدم چند براربر من درامدشه بابام میگه بخاطر چس تومن حقوق من امده جلو(۱۱ تومن حقوقمه)

از وقتی زضایت داده هرهفته بهانه میاره شروع میکنه ته دلمو خالی کردن باز من حرف میزدم ساعت ها توضیح میدم یعنی دیگ کم اوردم انقد حرف زدم خودمو بی عزت کردم شبیه دختری شدم که داره دستو پامیزنه برای شوهر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نامزدت چرا ثابت نمیکنه حقوقش چقدره بابات بر چ اساسی میگ دروغ میگه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

از تاپیک ها عبرت بگیر

از تجربه ها عبرت بگیر

هیچوقت برا هیچی مخصوصا ازدواج پافشاری نکن

اگه بد بشه میگن خودت خواستی هیچکس حمایتت نمیکنه

اگرم خوب بشه برمیگرده بهت میگه من حیف شدم 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
پدر شماهم تا لحظه ازدواحتون همینقدر اذیتتون میکرد ؟ یا همراهتون شادی میکرد؟

وایییی خدا رحمت کنه بابام روحش شاد باشه کاش بود فقط بود با همون تلخی ها وروزهای سخت  قدرش را بدون میدونم سخته ولی یه روز دلت تنگدهمین غر زدن هاش وتلخی هاش میشی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.