2777
2789

من خیلی دارم تلاش میکنم که تو زندگی به سه تامون خوش بگذره به خودم و تو و پسرمون

تو خیلی برای ما زحمت میکشی و از خودت مایه میذاری تا حد امکان نیازای ما رو برطرف میکنی و باز مدام معذرت خواهی میکنی که نمیتونی اون طوری که باید و شاید رفاه ما رو تامین کنی

هر روز که میای خونه انگار که روز اوله میبینمت انقدررررر که دوستت دارم و به تو شوق دارم

تو هم میگی همکارام بعد از کار میرن تفریح ولی من بهشون میگم من دیگه فقطططط دلم میخواد برم خونه دیگه فقط خونه رو میخوام

تو خوشحالی که من با پسرمون بازی میکنم و باهم خوش میگذرونیم. دلت یه بچه ی دیگه میخواد

تو از ظاهر من راضی هستی و میگی خداروشکر که انقد اندامتو دوس دارم ( و من هیچ وقت جلوی تو نمیگم از کدوم قسمت های اندامم ناراضی ام و احساس ناموزون بودن دارم)

ما دوتا رابطه مون با خانواده های همدیگه عالیه. تو به من افتخار میکنی و من به تو

ولی😢😢😢

یه مشکل داریم ما.......

کافیه یه بگومگوی ساده یا یه دلخوری ساده پیش بیاد......😔😔😔😔😔

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

حال بدی دارم احساس شکستتتتتت

بعد از ماه هاااااا تلاش برای ساختن رابطه ای خووووبببب الان احساس میکنم همه ی تلاشهام دووووود شده رفته هوااااا

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی یه دلخوری پیش میاد شوهرم نمیاد حال منو خوب کنه میذاره چنددددد ساعت بگذره و من توی اون چند ساعت دااااغون میشم

سال هاست مشکلمون همینه😔

تازه وقتی هم میاد..... اون طوری که من خوب بشم نمیاد انقد بحث میکنه و انقددددد مسئله ی اتفاق افتاده رو بالاپایین میکنه تا آخرش بگه تقصیر تو بوده و من بدهکار هم میشم و باید معذرت خواهی هم بکنم😮😮😮

همیشه بهش میگم ببین من میدونم شاید واقعا نتونی همون موقع بیای خوبم کنی ولی میگی من چی کار کنمممم؟

اگه همون موقع بیای من خیلییییی زود خوب میشم ولی وقتی کلی وقت میگذره من تو اون مدت هی ناراحتیم بیشتر و بیشتر میشه در نتیجه دیرتر و سخت تر حالم خوب میشه

خیلی راه ها رو امتحان کردم

گاهی من پیشقدم شدم که البته خیلییییی سخت بود و دیدم این طوری اصلا حالم بهتر نمیشه

گاهی خودمو بی تفاوت نشون دادم بعدش خودش اومده ولی مثلا فردای اون روز. و من تمام شب رو با ناراحتی و حال خراااااب سپری کردم. خب دوست ندارم همچین شبایی تو زندگی قشنگمون باشه. آخه مثل یه شوک میمونه برام و تا دوباره حسم عادی بشه خیلیییییی زمان میبره و خیلیییی اعضاااااب میبره

عزیزم خداروشکر که شوهرتو دوست داری ولی یه مقدار وابستگی تو بهش کم کن

یه مدت خیلی عالی بودم

ولی الان حس میکنم دوباره وابسته شدم بدجوووور

آخه میگن عاشق شوهرت باش بهش محبت کن ولی وابسته نباش آخه چه جوری من وقتی بهش ابراز علاقه میکنم خب میفهمه که وابسته شم😕

چرا اینکه خوبه یه چند ساعت دور باشی وقتی اعصابت اومد سرجاش با آرامش حرف بزنی😐

شوهرمن نمیزاره بعد از دعوا نفس بکشم دنبالم راه میفته انقدر حرف میزنه وتوجیه میکنه.که اعصاب برای من نمیمونه و دعوا بدتر وبزرگتر مبشه😧

سلام عزیزم با مشاور خانواده صحبت کن، حل میشه انشالله. مردا غرور دارن ، اکثرا عذر خواهی نمیکنن

باور کن اصلاااااا دنبال عذرخواهیش نیستم

فقط دوس دارم باهام حرف بزنه از دلم دربیاره و بهم اطمینان خاطر بده که دیگه این اتفاق نمی افته

خب ایشون هم غرور داره

جای اینکه ایشون رو تغییر بدی خودت رو عوض کن عزیزم، یه مقدار حساسیتت رو کم کن، بعد دعوا دنبال مقصر نگردین، البته دعوای معمولی ها، که حرمت ها شکسته نشه،یه چی گفتیم یه شنیدیم، ادامه بده زندگی رو 

میتونی  قانون بذارین که قهر ممنوع باشه

چرا اینکه خوبه یه چند ساعت دور باشی وقتی اعصابت اومد سرجاش با آرامش حرف بزنی😐 شوهرمن نمیزاره بعد ا ...

😐😐😐

چه قد بده ما انقد باهم فرق داریم....

آخه من گفتم خیلی خوب به این تفاوت احترام میذارم و هرچند خودم داغون میشم صبر میکنم تا وقتی که آمادگی حل کردن موضوعو داشته باشه ولی آخه درست حسابی از دلم درنمیاره بعد من خیلی حالم بد میشه که بعد از چند ساعت یا حتیییییی بعد از یک روز که میاد، درست حسابی نمیاد

باور کن اصلاااااا دنبال عذرخواهیش نیستم فقط دوس دارم باهام حرف بزنه از دلم دربیاره و بهم اطمینان خا ...

منم مثل تو حساسم. یه روز یکی گفت حساسیتت رو کم کن... به آرامش نسبی رسیدم

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1355137***********************http://www.ninisite.com/discussion/topic/1356233