2777
2789
عنوان

کی انقد تونستی بی تفاوت بشی و من نفهمیده بودم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 67 پست

مثلا الان از ساعت ۹ و ربع رفته که برگرده منم اصلا حق ندارم ناراحت بشم

اگه ناراحت شدم و ابراز کردم عید آقا خراب میشه آخه این چه زورگوییه دیگه

این طوری نبوده هااااا این طوری شده چند وقته

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

من وقتی یه کدورت بظاهر کوچیک پیش بیاد و ناراحت شم ازش اگه قشنگ باهام حرف نزنه انگار یه بغضی ته ته گلومه و حوصله حتی غذا خوردنم ندارم...شماهم الان فقط بش بگو بخاطر درک نکردن الانت قول بده سر فرصت بیای درموردش حرف بزنیم...الان این قولو بهم بده ک فعلا ک اینجاییم اوقاتم تلخ نباشه..نمیدونم متوجه میشی چی میگم

هیچی ندارم بگم...پوچم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین جای رومانتیک بازی خونه خود ادمه.شوهرت خیلی مستعده خوب و مهربون بودنه شما یکم رو خودت کار کنی زندگیتون عالی میشه.منم زیاد اعصابشوهرمو خورد میکردم اولا کلی قربون صدقه م میرفت و ناز میکشید بعد اونم خسته شد محل نمیداد دیگه.مواظب زندگیت باش حیفه

پریروز شوهرم اومد کلی حرف زد قول داد که ازاین به بعد زود بیاد خوبم کنه و من دوباره اعتماد کردم 😔 ...

به نظرم کار شما خیلی بچگانه بوده صبحونه نخوره پیشت بمونه خوب تو خودت گفتی گرسنه ای و اون بنده خدا صبحونه گرفته خوب باید میرفتی و با هم میخوردین رفتار شما تو این موردی که تعریف کردی واسه من قابل درک نیست نمیدونم شاید سنت کمه ...

ترا یک دل داده اند که یک دلبر گزینی نه اینکه انرا صد پاره کنی و به هر پاره مهمی را اواره

بچه ها این ربطی ب سن و سال نداره..یکی اخلاقش اینطوره..بعصی ادما از کسی ک بیشتر دوسش دارن بیشتر انتظار دارن و با یه حرکت کوچیک ازش میشکنن..چون توقعشون بیشتره...

هیچی ندارم بگم...پوچم

منم یازده سال پیش که تازه ازدواج کرده بودم شاید چنین توقعاتی از شوهرم میداشتم ولی بعد سال که میگی از ازدواجت گذشته این توقعات کمی بچگانه و نابجاست به نظرم تلاش شوهرت واسه اینکه از دلت دربیاره کافی بوده شاید من اگه چنین بهانه هایی برای شوهرم بگیرم حتی یک دهم شوهرتو تلاش نکنه که دلمو بدست بیاره 

من اینجا اصلا نمیتونم حق رو به تو بدم نمیدونم چرا ولی دلم برای شوهرت واقعا سوخت تویی که داری واقعا روز رو بد شروع میکنی هم خودت اذیت میشی و هم شوهرت الان از اکن موقعیت ها بود که باید حساسیتتو کم میکردی و از موضعت کوتاه میومدی و تلاش میکردی که بحثی پیش نیاد ولی تو بیشتر خلاف این عمل کردی و دنبال این بودی که دلخوریتو نشون بدی

ترا یک دل داده اند که یک دلبر گزینی نه اینکه انرا صد پاره کنی و به هر پاره مهمی را اواره
ما توی اتاق جداییم پیش هم میخوابیم من گفتم همخوابگی رو شوهرم خودش خیال کرده. من خواستم آرامش بگیریم ...

منم منظورم همون کنار هم خوابیدن یا به قول شما رومانتیک بازیه عزیزم

این کارا جاش تو خونه خودتونه. طبیعیه وقتی آدم جایی مهمونه دوست داره بیشتر تو جمع باشه. واسه رومانتیک بازی وقت زیاده تو خونه. 

تازه به نظر من شوهرت خیلی مهربون و خوبه و خیلی با اخلاقای شما کنار اومده که با اینکه هیچ تقصیری نداشته این همه ازت عذرخواهی کرده.

درسته هر کسی یه اخلاقی داره ولی آیا همه اخلاقای ما درست و به جاست؟! بهتر نیست اخلاقی که واسه خودمون و همسرمون و زندگیمون آزاردهنده و مشکل زاست رو به فکر تغییرش باشیم؟؟؟ پر توقعی و شکنندگی اصلا ویژگی خوبی نیست!!!

از مثالایی که زدی برداشت من این بود که شما بسیار ایده ال گرا هستی و اگه همسرت نتونه ایده آل شما رو برآورده کنه خیلی ناراحت میشی. بعد 10 سال زندگی واقعا حیفه واسه این مسائل مسخره و توقعات عجیب زندگیت رو خراب کنی. عزیزم سعی کن از حساسیتت و انتظاراتت کم کنی و همراه همسرت بشی نه سد سر راهش. 

امیدوارم از حرفام ناراحت نشی چون چیزایی که از شوهرت میگی معلومه مرد خوبی هست و شما هم معلومه خیلی رومانتیک و احساسی هستی، ولی با حساسیت بیش از حد زندگی قشنگتون رو واسه هر دو نفرتون خراب میکنی. 

همیشه بهش میگم ببین من میدونم شاید واقعا نتونی همون موقع بیای خوبم کنی ولی میگی من چی کار کنمممم؟ ا ...

عزیزم زنا همشون همینطورن و برای آروم شدن به مرداشون احتیاج دارن و مردا هم همه همینطورن و برای اروم شدن به تنهایی احتیاج دارن و دلشون میخواد ساعاتی تنها باشن و به آرامش برسن . منم مشکل تورو دارم 

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون