پریروز شوهرم اومد کلی حرف زد قول داد که ازاین به بعد زود بیاد خوبم کنه
و من دوباره اعتماد کردم 😔
امروز گفتم عیده تعطیله راحت پیش هم میخوابیم و از هم آرامش میگیریم. خونه پدرشوهرمیم الان. اول که بعد نماز من کلی تو اتاق بودم ایشون پیش خواهرش و مادرش داشتن حرف میزدن منم پسرمو خوابوندم با گوشی مشغول شدم وقتی هم اومد گفت میخوام برم نماز عید بعد یهو از حال من احساس کرد که ناراحت شدم گفت ببخشید عجولانه بهشون گفتم منم میام ببخشید ناراحت نشی. میرم بعد میام پیشت. گفتم باشه ( چه کار میکردم پذیرفتم)
ولی اصلا خواب نرفتم گرسنم بود هیچی هم نخوردم
پیام داد دلم پیشته حالت چه طوره
گفتم خوبم گرسنمه ولی نمیتونم چیزی بخورم خوابم میاد ولی تا تو نیای خوابم نمیبره
پرسید صبحونه بگیریم برگشتنی؟
انقدددد به هم ریختم تو دلم گفتم من منتظر آقام آقا میخواد دورهمی صبحونه بخورهههه
گفتم نه باباااااا یعنی نمیدونم هرجور مایلید
اومدن خونه. اومد تو اتاق پیش من. بوسم کرد گفت ببخشید تنهات گذاشتم ولی نمیخوابید. منتظر یه چیزی بود انگار. گفتم صبحونه خریدید؟ گفت آره بریم بخوریم بعدش بخوابیم؟ گفتم نه من نمیخورم تو برو
دیگه وااااقعاااا ناراحت شده بودم😣
گفت نه باهم بریم گفتم من نمیخوام من خوابم میاد
گفت من برم صبحونه بخورم زود بیام!!!! یعنی اصلا توقع نداشتم انقد حرف منو نادیده بگیره
گفت ولی ناراحت نشو
گفتم ببین نماز رفتی گفتم مانع خیرت نشم ناراحت نشدم ولی اگه بری صبحونه بخوری ناراحت میشم چی کار کنم
حالا نمیگفت خب باشه نمیرمممممم هی میگفت نه ناراحت نشوووو
بچه ها واقعا پررو نیست؟؟؟؟
گفتم ناراحت میشم
میدونستم این موندنش دیگه ارزشی نداره ولی میخواستم دل خوش کنم که حداقل رومو زمین نمیندازه.... خیلی حالم بده. تا حالا فکر میکردم چههههه جاااایگاااهی تو زندگیش دارم. الان خیلی راحت حرفمو زمین میندازه
هیچی اعصابش خرد شد گفت عیدمو خراب نکن
گفتم ادامه نده برو صبحونه تو بخور
گفت نه خوب باش
گفتم زمان میبره (عین خودش)
گفت تا بیام خوب بشو
حالا داره صبحونه نوش جان میکنه
پسرمون بلند شد خواب زدههههه شده
از طرفی میگه تو چراغ سبز نشون دادی برای س.ک.س این یکی داغونم میکنه. فرق بغل آرامش گرفتن با بغل س.ک.سی رو متوجه نمیشه
اگه اومد چی بگم چی کار کنم که هم شان و غرور خودم حفظ بشه هم دوباره دعوا نشه خلاصه نه سیخ بسوزه نه کباب؟
الان اصلا دلم نمیخواد رابطه داشته باشیم لجم میگیره میگه تو به خاطر س ک س گفتی بمون😑😑😑
از طرفی هر وقت من نه میارم دعوا میشه😭😭😭