2777
2789

من دوتا دوست دارم

یکیش اینطوریه که فقط صبح به صبح بهم پیام میده و در کل رفتارش اینجپریه که من باید صحبت کتم و ادامه بدم همه چیو خودش حرف خاصی نمیزنه حتی چندین بار خواستم بخث باز کنم برگشته به شوخی خرکی گفته خب دیگ مزاحمم نشو و.. ( مشخص بود شوخیه ولی کلا شوخی هاش اینجوری لوس و خرکیه)

و رفتارش جوریه ک انکار انتظار داره و من ادم بدی ام و من اهمیت نمیدم به رفاقت

اونیکی هم خیلی دیز پیامارو سین میزنه و حالا بهانشم اینه نتش خوب نیس و.. بازم میگم قابل قبول ولی خودش هم نیس زیاد یا دیر دیر میاذ و اینم اینجوریه ک امروز پیام داده ک اره ما میگیم تو چزا نیستی و صحبت نمیکنی و...

بدم میاذ وقتی خودشون جز پیام کوتاه هیچی نمیگن و دیز سین میزنن از ادم انتظار بیجا دارن😐

بنظرتون حق با منه یا اونا؟

درضمن دوتاشم دوستای مشترکن ینی سه تایی دوستیم

یعد خب حس بدی دارم بشینن باهم بگن ازه فلانی نیس درصوزتی ک خودشونم کار خاصی نمیکنن

حق با تو رفیقی واقعا بخواد ارتباط بگیره راحت میتونه رفیق من ۲۴ساعته زنگو پیامو بغل همیم اینا همش بهونس تمام

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با تو رفیقی واقعا بخواد ارتباط بگیره راحت میتونه رفیق من ۲۴ساعته زنگو پیامو بغل همیم اینا همش بهو ...

ما نزدیک هم نیستیم ولی خب رفتارای ایناهم جوریه ادم احساس گناه میکنه چ بدونم والا

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که خودتو تغییر بده بهشون کم محلی کن یبارم تو مثل اونا رفتار کنیاد گذشته ...

درد من اینه دیگ من به هر دلیلی نباشم کنایه میزنن پ انتظار دارن ادم اعصابش خرد میشه میدونی وقتی خودشون پیش قدم نمیشن و از تو انتظار دارن یه جوریه

ما نزدیک هم نیستیم ولی خب رفتارای ایناهم جوریه ادم احساس گناه میکنه چ بدونم والا

بحث نزدیکی نیس خواهر بحثه اون ارتباط گرفتنس که اونا نمیخوان صمیمی بشن و ادایی ان یعنی تو نمیتونی به چشم رفیق صمیمی نگاهشون کنی فقط به عنوان دوست عادی

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)

خب یکم تقصیر خودته که بهشون رو دادییه مدت مثل خودشون رفتار کن ببین چی میشه

بحث من سرد بودن اونا نیس انتظارات زیادیه ک خودشون فراهم نمیکنن خودشون نیستن یا پیام تک کلمه ای میدن بعد ب من میگن تو نیسی😐😂

درد من اینه دیگ من به هر دلیلی نباشم کنایه میزنن پ انتظار دارن ادم اعصابش خرد میشه میدونی وقتی خودشو ...

بتخمت بابا کنایهشون بره تو چپ راستشون اینا دوست برات نمیشن ببوسشون بزار کنار

دغدغه تا دلت بخاد دارم ولی اخر شبا کلا همه چی میریزه زو سرم نیاز دازم تخلیه کنم نمیشه

از من میشنوی نه غصه ی دوستات رو بخور نه براشون سرمایه گذاری کن هیچ دوستی هیچ خیری واسه تو نداره

اینو وقتی متوجه میشی که موفق بشی

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

بحث نزدیکی نیس خواهر بحثه اون ارتباط گرفتنس که اونا نمیخوان صمیمی بشن و ادایی ان یعنی تو نمیتونی به ...

کلا میندازن گردن دوست پسزم که ازه تو با فلانی زیاد خرف میزنی و نیستی و... درحالیکه اون تقصیری نداره اینا خودشونو چص میکنن بعد گلایه هم دازن

از من میشنوی نه غصه ی دوستات رو بخور نه براشون سرمایه گذاری کن هیچ دوستی هیچ خیری واسه تو نداره اینو ...

اخه تنهایی هم خوب نیس ادم بالاخره به ی دوست و هم ملام نیاز داره من خواهرم نزدیک چندماهه مهاجرت کرده یه تیکه از قلبمم برده با اینکه باهم در ازتباطیم ویدیو کال پ چت و.. ولی اونجاهم درگیره هم ساعتاش بهم نمیخورن اینجا شبه اونجا روز . منم تنهایی اذیت میشم