2777
2789
عنوان

کی انقد تونستی بی تفاوت بشی و من نفهمیده بودم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 67 پست
خب ایشون هم غرور داره جای اینکه ایشون رو تغییر بدی خودت رو عوض کن عزیزم، یه مقدار حساسیتت رو کم کن، ...

وای ببین باور کن من بهش میگم ول کن اون قضیه رو ولی اون انقدددد بالاپایینش میکنه تا بگه تو مقصری

من میگم اصلا دنبال مقصر نباشیم

اصلا گاهی هییییچ کس مقصر نیست

سوء تفاهم پیش میاد میگه باید معذرت خواهی کنی که حرف منو اشتباه برداشت کردی..... واااااای اینو کجای دلم بذارم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قانون قهر ممنوع هم هززااار بار گذاشتیم ولی میشکنتش😔

حتی خودش بارهااااا و بارهااااا قول داده دفعه ی بعد زود بیاد خوبم کنه ولی بار بعد دیرتر از همیشه میاد و بدتر میزنه زیر قولش

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
خیلی راه ها رو امتحان کردم گاهی من پیشقدم شدم که البته خیلییییی سخت بود و دیدم این طوری اصلا حالم ب ...

عزیزم علاوه بر اینکه حساسی احساس میکنم خیلی نازنازو و لوس هستی البته ببخشید که میگم ولی تو حرفات کاملا مشخصه که دوست داری همیشه حالت خوب باشه و ازینکه حالت بد میشه خیلی عذاب میکشی و خیلی فکر حال خودتی . خب زندگی بالا و پایین داره ....نمیشه که همیشه حال آدم خوب باشه....

حالا چرا اینقد ناراحت میشی که بیاد از دلت دربیاره، مگه مطلق تقصیر ایشونه؟ شما چیزی نمیگی توی دعوا؟ ی ...

ببین مسائلی که بین ما پیش میاد اغلب خیلییییی پیش پا افتاده و جزئی و حتی مسخره س

ولی نمیدونم چی میشه که یهو انقد بغرنج میشه

باور کن اصلاااااا دنبال عذرخواهیش نیستم فقط دوس دارم باهام حرف بزنه از دلم دربیاره و بهم اطمینان خا ...

منم مثل تو حساسم. یه روز یکی گفت حساسیتت رو کم کن... به آرامش نسبی رسیدم

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1355137***********************http://www.ninisite.com/discussion/topic/1356233

چی کار کنم همچین مواقعی؟

الان پریشب حرفمون شد بعد از ۷ ساعت اومد حرف بزنه اون وسط دوتا  مسئله تقصیر من شد!!! بابت یکیش گفتم جهنم معذرت خواهی کردم ولی بابت اون یکیش خدایی نمیتونم اصلا تقصیر من نبود به جای اینکه خوبم کنه بهانه میاره هیچی دیگه سه ساعت بی نتیجه حرف زدیم و بحث کردیم آخرشم من با ناراحتی و غصصصصصه خوابیدم دیروزم همین طور گذروندیم

امروز بعد از سحری طاقت نیاوردم بهش گفتم من دلم طاقت نداره قهر باشیم بی آشتی کنیم من دوس ندارم از هم ناراحت باشیم و اینا گفت ولم کن تو نمیخوای آشتی کنی وگرنه معذرت خواهی می کردی من دیشب سه ساعت اومدم خوبت کنم خودت نخواستی😮😮😮

امروز بعد سحری دیگه طاقت نیاوردم باهاش حرف زدم گفتم 

منم مثل تو حساسم. یه روز یکی گفت حساسیتت رو کم کن... به آرامش نسبی رسیدم

چه طوری حساسیتتو کم کردی؟😢

یعنی واقعا کسی نیس بامن حرف بزنه

از همه چی بریدم خیلی حالم بده توی یک هفته ی گذشته دوبار حرفمدن شده

هربار قول میده نذاره شب با ناراحتی خواب بریم ولی میزنه زیرش 😔😢😢😢

عزیزم علاوه بر اینکه حساسی احساس میکنم خیلی نازنازو و لوس هستی البته ببخشید که میگم ولی تو حرفات کام ...

ببین من حیفم میاد حالمون بد باشه

میگم ما که انقد باهم خوبیم و ناراحتی ها و مشکلاتو باهم تحمل میکنیم چراباید این طوری باشیم آخه

بعد هم من دنبال راه حلم برای اینکه اولا دعوامون نشه ثانیا زود آشتی کنیم نه اینوه فقط دنبال حال خودم باشم

چه طوری حساسیتتو کم کردی؟😢

خیلی ضعف ها میبینم اما بخاطراینکه امید و عشق بهم نخوره هیچی نمیگم. میتونم دعوا کنم و حقمم هست، ولی میگم فوقش زده میشیم از هم. پس سعی میکنم با دلنوشته و شعر بهش بفهمونم

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1355137***********************http://www.ninisite.com/discussion/topic/1356233

من بگم سر چی این بار حرفمون شد شماها بگید حق داشتم یا زیادی مته به خشخاش میذارم

البتههههه اینو بگم همیشه ی همیشه ی همیشه مدل دعوامون این طوریه که اول من از یه چیزی دلخور میشم بعد ایشون انقد نمیاد از دلم دربیاره که اصلا صورت مسئله ی دعوا شیفت پیدا میکنه به این موضوع که چرا نیومد حالمو خوب کنه و چرا گذاشت انقد طول بکشه

باور کن اصلاااااا دنبال عذرخواهیش نیستم فقط دوس دارم باهام حرف بزنه از دلم دربیاره و بهم اطمینان خا ...

عزیزم مرد بازن فرق داره چون تو اونو مثل خودت میبینی چنین توقعی داری مردها بعد دعوا نیاز به تنهایی دارند تا آروم بشن ولی زنها نیاز به حرف زدن دارن تا آروم بشن پس رفتار اون کاملا طبیعیه خیلی دوروبرش نرو بزار آروم شه 

که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها

ببین من حیفم میاد حالمون بد باشه میگم ما که انقد باهم خوبیم و ناراحتی ها و مشکلاتو باهم تحمل میکنیم ...

محاله زن و شوهر دعوا و بحثشون نشه . انقدر حساس نباش به دعوا و بحث . خب بشه اشکال نداره البته کمتر باشه بهتره ولی بقول قدیمیا دعوا نمک زندگیه . بعدم شما چرا انقدر دنبال اینی که شوهرت اهرش بیاد سمت شما و حال شما رو خوب کنه ؟ ازین به بعد شما برو اول سمتش .