2777
2789
عنوان

با شوهری که دوستون نداره....

2816 بازدید | 41 پست

با شوهری که دوستون نداره چطور زندگی میکنید؟! 

من مطمئنم شوهرم دوستم نداره‌.... اذیتی در کار نیست ولی مطمئنم دوسم نداره و توجهی هم بهم نداره فقط و فقط خودش مهمه... چطور باید زندگی کنم؟ میشه راهنماییم کنید؟ قلبم داره میترکه

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتون ابراز محبت میکنه؟ 

نه تا من نپرسم ولی با رفتارش ثابت کرده دوسم نداره. شاید من فقط زنشم نه کسی که دوسش داشته باشه یا هر چیز دیگه

چندساله ازدواج کردید چرا حس میکنی دوستت نداره خودتو دوست داری ؟!

دیروز دومین سالگردمون بود🤦🏼‍♀️

همیشه خوردم میکنه محبتامو نمیبینه و هیچ محبتی نداره فقط وظایف شوهریشو انجام میده همین

من خودمو دوست دارم

من زندگیمو دوست دارم، من دوسش دارم ولی خسته شدم من میترسم از زندگی از دنیا از شرایطی که دارم میترسم 

حس میکنم دیگه کمتر دوسش دارم و دیگع نمیخوام بهش خیلی محبت بکنم ولی حتی بلد نیستم همیشه در حال ناز کشیدنش بودم لعنت بمن

دیروز دومین سالگردمون بود🤦🏼‍♀️ همیشه خوردم میکنه محبتامو نمیبینه و هیچ محبتی نداره فقط وظایف شوهر ...

کم محلی کن همیشه بهش سرویس نده

یذره دست نیافتنی باش .

بذار قدرتو بدونه دلش برات تنگ بشه

مثلا چیکار میکنه که حس میکنی دوستت نداره

گاهی وحشتناک خوردم میکنه بی دلیل... بدون هیچ اشتباهی 

برای هر رفتاری کینه ازم میگیره، هیچ وقت هیچ وقت یدونه هدیه هم نگرفته هیچ وقت احترامم نمیکنه پیش بقیه 

ببین خرید خونه میکنه، گه گاه لباس واسم میخره اگر بگم فلان چیز لازممه سعی میکنه بگیره ولی مثلا نگم هیچ وقت هیچ وقت نمیگه مثلا بیا فلان چیزو واست بخرم یا هر چی

یکبارم نشده بیاد بگه دوست دارم همیشه این منم که میرم میگم دوست دارم و نازشو میکشم و اینا

ناراحتیام مهم نیستن واسش، هزاران بار سوپرایزش کردم سربلندش کردم ولی اون هیچ وقت هیچ وقت

مثل جهنم میمونه خیلی سخته زندگی ولی حتما متوجه شو که چرا دوست نداره اخلاق و مدلش اینطوریه یا پای ...

خود خود جهندمه... احساس وحشتناک تنهایی دارم 

نه مطمئتم خیانت نمیکنه مدلش اینه انگار

کم محلی کن همیشه بهش سرویس نده یذره دست نیافتنی باش . بذار قدرتو بدونه دلش برات تنگ بشه

ممیدونی انگار بلد نیستم

دوست دارم دیگه واسه خود خودم زندگی کنم و نادیده اش بگیرم 

ازش خسته شدم... دوسش دارما ولی خستم خیلی خسته