2777
2789
عنوان

با شوهری که دوستون نداره....

| مشاهده متن کامل بحث + 2824 بازدید | 41 پست
بهم گفت برام کاری نکردی محبتی نکردی برگشتم گفتم من فلان کارارو کردم تو چیکار کردی🤦🏼‍♀️ اره باید س ...

هم بی منظوره ، هم حرفاتو درک نمیکنه

و این خیلی بده

پس فقط به خودت اهمیت بده نه اون

هم بی منظوره ، هم حرفاتو درک نمیکنه و این خیلی بده پس فقط به خودت اهمیت بده نه اون

سعی میکنم همینکارو بکنم... انگار قلبم بریده بریده شده نمیتونم صمیمی باشم یا خوب باهاش رفتار کنم اصلا

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی میکنم همینکارو بکنم... انگار قلبم بریده بریده شده نمیتونم صمیمی باشم یا خوب باهاش رفتار کنم اصلا

درکت میکنم عزیزم

دقیقا خودم با چنین ادمی ازدواج کردم و هرکاری کردم درست نشد 

الانم دارم کارای طلاقمونو انجام میدم

ولی از من به تو نصیحت

نزار ازت سواستفاده کنه،همیشه مثل یه راز تودار باش براش

کنار میای باهاش؟من بیخیال شدم زندگی مسالمت امیز دارم بیخیالم دیگهگاهی کم میارم بزور خودمو سر پا میکن ...

نه عزیزم خیلی اذیت میشدم یهو گفتم منم بی محلی کنم حالا ازروزیکه بی محلی میکنم اون فکر میکنه من دارم کاری میکنم،، دیشب بعد چندسال یه گوشی ساده داشت رفته بود برداشته بود، نمیدونم چه مرگشه میخاد منو اذیت کنه یاچی خدامیدونه،،، اصلا موندم منتظرخدام دیگم ازانتظار خستم 

نه عزیزم خیلی اذیت میشدم یهو گفتم منم بی محلی کنم حالا ازروزیکه بی محلی میکنم اون فکر میکنه من دارم ...

عجب نمیدونم من نمیتونم بی محلی کنم یعنی اصلا بلد نیستم🥲

باید ببینی قلق شوهرت چیه،، بامحبت رام میشه یا بی محلی

هر کسی زیاد محبت ببینه قاط میزنه منم متاسفانه دز محبتمو نمیتونم کم کنم

خب محبتتو کمتر کن برا خودتم بهتره،، من شوهرم بابی محلی یکم تکون میخوره 🥴

خیلی تلاش میکنم ولی یذره بخوام محبت کنم از دستم در میره

اینم فک میکنه اسمون پاره شده فقط این افتاده زمین