2777
2789
عنوان

با شوهری که دوستون نداره....

| مشاهده متن کامل بحث + 2819 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی وحشتناک خوردم میکنه بی دلیل... بدون هیچ اشتباهی  برای هر رفتاری کینه ازم میگیره، هیچ وقت ...

عزیزم🤗بیا بغلم 🤗 درکت میکنم یه زن انتظار داره از همسرش عشق بگیره سوپرایز بشه درک بشه و از زبونش قربون صدقه و دوست دارم بشنوه 

ولی یجورایی هم باید پذیرفت اون شخص با اون چیزی که ما ازش انتظار داریم فرق داره 

زبان عشقش فرق داره . شاید یاد نگرفته زبان عشق خانم ها رو 

شاید فقط عشق و دوست داشتن توی خرید و مایحتاج خونه و سرکار رفتن میبینه 

عزیزم🤗بیا بغلم 🤗 درکت میکنم یه زن انتظار داره از همسرش عشق بگیره سوپرایز بشه درک بشه و از زبونش قر ...

ببین بخدا با همینا هم کنار اومدم... ولی حرفای بشدت تلخش دیگه نمیکشم

فک کن میگه تو کاری برای زندگیمون نکردی.... این همه تلاشم بعد میگه کاری نکردی... دلم میخواد بد باشم ولی فقط یروزه بعدش نمیتونم!!!!

خیلی دوسش داشتم ولی حس میکنم دیگه ندارم

من تو زندگیم خیلی خیلی خیلی سختی کشیدم خیلی زیاد دیگه نمیکشم به روح مامانم نمیکشم... من ادم بشدت صبوریم میدونی وقتی یکی که هزار بار صبر میکنه وقتی کم میاره ینی چی؟ 

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

خب پس باید کنار بیای یا قلقشو بدست بیاری

چطوری کنار بیام؟ ازتون دارم همینو میپرسم که چیکار کنم؟

قلقشو خیلی سعی کردم بدست بیارم بخداوندی خدا اگه به حیوون انقدر محبت کنی اینطوری رفتار نمیکنه که این مرد با من میکنه. ولش دیگه گذشته

چطوری کنار بیام؟ چطوری زندگی کنم؟

چطوری میگذره؟ چرا تموم نمیشه؟ همش ۲۶ سال گذشته خستم اندازه هزاران سال خستم

روزهارو ببین به سرعت شب میشه و تمام

این یعنی گذر عمر

همه به نوعی در جهان رنج میبرند اما من درکتون می کنم واقعا سخته 

روزهارو ببین به سرعت شب میشه و تمام این یعنی گذر عمر همه به نوعی در جهان رنج میبرند اما من درکتون ...

کاش راهی برای زود تموم سدنش بود

چطوری کنار بیام؟ ازتون دارم همینو میپرسم که چیکار کنم؟ قلقشو خیلی سعی کردم بدست بیارم بخداوندی خدا ...

یه مدت محل سگ نذار بهش و یجوری وانمود کن که چیزی برات مهم نیست

ازش توضیح نخواه

نگرانش نشو

به کارهاش واکنش نشون نده

تو گوگل سرچ کن

پیج روانشناس هایی رو ک بهت میگم و از محتوای پست هاشون استفاده کن ، بهت کمک میکنن

مصطفی نعیمی

یاسمن صادقیان

ساناز شفیعی

یه مدت محل سگ نذار بهش و یجوری وانمود کن که چیزی برات مهم نیست ازش توضیح نخواه نگرانش نشو به کاره ...

ممنون ازت نگاه میکنم

اون کلا همینو میخواد الان باهاش حرف زدم میگم یبار سوپرایزم نکردی تولدت نگرفتی فلان ولی من کردم واست میگه واسم ارزشی نداره واسه خودت بگیر خوش باش😐

این ادم نیست کلا

ممنون ازت نگاه میکنم اون کلا همینو میخواد الان باهاش حرف زدم میگم یبار سوپرایزم نکردی تولدت نگرفتی ...

خب مشکل از خودته دیگع

چه لزومی داره مث ادمای ضعیف بشینی براش از کارایی که کردی بگی؟ مگه اجبارت کرد؟

همیشه اینو بدون که اول مرد باید یه قدم برداره بعد زن

بعدشم این اخلاق خیلی زنندست که بگی چرا سوپرایزم نمیکنی و این حرفا

چون ادم عادیو سرد میکنه،جذابیت ادمو از ادم میگیره 

حالا چه برسه به اونی که دوست نداره،قشنگ متنفر میشه

خب مشکل از خودته دیگع چه لزومی داره مث ادمای ضعیف بشینی براش از کارایی که کردی بگی؟ مگه اجبارت کرد؟ ...

مرسی که انقدر قشنگ ناامیدم کردی تشکر

مرسی که انقدر قشنگ ناامیدم کردی تشکر

معذرت میخوام ولی خب دلم نمیخواد مثل من این اشتباها باعث شن حالت بد باشه چ عزت نفست از بین بره

رو حال خودت تمرکز کن خودش میفته دنبالت

معذرت میخوام ولی خب دلم نمیخواد مثل من این اشتباها باعث شن حالت بد باشه چ عزت نفست از بین بره رو حا ...

بهم گفت برام کاری نکردی محبتی نکردی برگشتم گفتم من فلان کارارو کردم تو چیکار کردی🤦🏼‍♀️

اره باید سعی کنم محلش نذارم