2777
2789
عنوان

همسر خوب

218 بازدید | 24 پست

همسرم همسر واقعا خوبی مرد به شدت زحمتکش کاری و دنبال فراهم کردن آسایش و رفاه و حال خوب و آرامش برای منع همیشه کار زندگیش همین بوده هدفش همین بوده 

به هیچ قیمتی حاضر نیست منو از دست بده حتی وقتی که قرار بود مهربم ببخشم و ازش طلاق بگیرم هم منو طلاق نداد چون همیشه میگه هرچی دارم زمانی به دردم میخوره که تو داخل زندگیمی تو نباشی اینها به دردم نمیخورن 

خیلی عاشقمه فقط یکم بی اعصاب و زود جوش میاره وگرنه واقعا مرد خوبیه 

همیشه همیشه اگه دارایی جیبش ۱۰ هزار تومن باشه ۹.۵۰۰ برای من خرج میکنه 

در کل مرد خوبیه و دوستش دارم الان دوست داشتم رو به روم بود داخل بغلم فشارش میدادم و از توو موهاش تا شونه هاشو هی بوس میکردم قربون صدقش میرفتم🥲🤍

در حال حاضر یک استان دیگه که از استان محل زندگی من دور داخل شرکت مشغول کار شرایط نداره بیاد منو ببینه

خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پایدار باشید 

ولی اینجا نباید تعریف شو میکردی 

حالا تا عمر داری باید ماشاالله بگی بهش 

چون بعدها هم میان تاپیکا رو میخونن دلشون میسوزه 

همین سوز دل و آه حسرت ها زندگی ها مونو نابود کرده 

اگه خوبه چرا میخواستی طلاق بگیری😕

مشکلات مختلف در واقع بی تجربگی از زندگی مشترک بیشتر باعثش بود 

خب چرا میخاستی جداشی ؟

بی تجربگی از زندگی مشترک خوب هر دوتامون اولین بار بود می‌خواستیم ازدواج بکنیم یکسری مشکلات داشتیم که بلد نبودیم مدیریت بکنیم