2777
2789
عنوان

حالا فهمیدم چرا پسرا سمتم نمیان

518 بازدید | 49 پست

خانما من ۲۲سالمه 

دانشجوی ترم اخرم 

تاحالا با هیچچچچچ پسری دوست نبودم و نیستم

شاید باورتون نشه تاحالا نشده هیچ پسری بیاد بهم پیمشهاد بده 

با اینکه موهام، آرایشم،  لباس پوشیدنم و.... مثه دخترای امروزیه 

خیلی ها بهم گقتن چهرت ناز و خواستنیه ولی خب خودم  زیاد قبول ندارم

البته خواستگار سنتی دارما 

ولی پینشهاد تاحالا نداشتم خیلیییی وقته این مسئله ذهنمو درگیر کرده 

اعتماد بنفسمم خوب نیست زیاد ، 

الان عکسامو داشتم نگاه میکردم تو گالری انگار یه حالت ملیح و سادگی و آروم یودن توش موج میزنه 

دلم میخواد چهرم از این دخترای پررو و دریده باشه 

خودمم اینطوری دوست ندارم 

حتما بخاطر قیافمه دیگه ، هیچکی نمیاد سمتم 

پیش خودشون میگن این اهل این چیزا نیست 

البته چند نفری از خانما تو نگاه اول وقتی دیدنم بهم گقتن معلومه ازت اهل این چیزا نیستی و..... 

دیدید بعصی آدمارو میبینیم به طاهر میگیم این از این آدم زرنگا و پررو هاست ، میخوام اونطوری باشم

یخ روز امتحان کردم خیلیییی شاد و پرانرژی بودم و با اعتماد بنفس،  باورتون نمیشه ۳تا پسر لزم الکی آدرس پرسیدن که تابلو بود الکیه😂

ایناییم گه گفتم نزارید رو حساب تعریف و پز دادن چون من نیتم این نیود ، گفتم که ازتون راه حل بخوام 

چیکار کتم از این دخترای پررو بنطر برسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂خودت گفتی دیگه یروز امتحانی پرو بودی بازم باش واسه همیشه تا یکی تورش کردی

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

😂خودت گفتی دیگه یروز امتحانی پرو بودی بازم باش واسه همیشه تا یکی تورش کردی

نمیتونم اخه 

من همش یه صدایی تو مغزم میگه تو کامل نیستی ، تو به اندازه کافی خوب نیستی 

میشه ها نه اینکه نشه ولی سخته برام 

باید زیاد تمرین کنم

معصومیتت قشنگتره ..کسی ک حس کنه پرویی برا پروییت بیاد ماندگار نیست میاد با پروییت پرویی کنه...متوجهی  ک.....بزارکسی عاشق معصومیتت بشه...

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

ربطی نداره پسرای الان احتمالا فکر میکنن سطحت خیلی بالاس میدونن ردشون میکنی بهت پیشنهاد نمیدن

ینی از قیافم میفهمن سطحم بالاست ؟؟؟ 

میشه یکم توصیح بدی اگه میتونی 

ببین کم رو نیستم ولی پررو هم نیستمیه وقتایی میشما ولی باید دائمیش کنم مثلا چطوری پررو باشم بنطرت

شاید باورت نشه ولی جون تو منم کپییییی خودتم .

فقط من خودم حس میکنم که اخلاقم باعث شده که سمتم نیان و از این موضوع کاملا راضیم . شاید چون نسبت به پسرا مغرورم اینجوره.

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم 🥲💔

معصومیتت قشنگتره ..کسی ک حس کنه پرویی برا پروییت بیاد ماندگار نیست میاد با پروییت پرویی کنه...متوجهی ...

جدی میگی؟؟؟ 

آخه من دوست داره تجربه کنم این مواردو تا تجربم بره بالا 

شاید باورت نشه ولی جون تو منم کپییییی خودتم .فقط من خودم حس میکنم که اخلاقم باعث شده که سمتم نیان و ...

راصی هستی شما؟؟ 

ببین من دوست دارم تجربه کنم این موارد 

نمیخوام یه دختر بی تجربه باشم