2777
2789

وارد ۱۹سالگی شدم، طی این سالها چالش های زیادی رو پشت سر گذاشتم، می‌دونم که خدا همیشه هوامو داره...همیشه نجاتم داده دستامو گرفته، شکرش میکنم بخاطر همه ی اتفاقای خوب زندگیم...شکررر به خاطر داشته هام🙃

از شما رفقای خوبم ممنونم بابت بودنتون...خیلی ماهید:)

نبودت بیشتر حس شد مامانم:)

🎂✨💗

تولدم مبارک🎶

دوش آب سرد اینطوریه که؛به خودت بیا چه غلطی داری با زندگیت میکنی.

تولدت مبارک هزار ساله شی🌺😘✋🏼

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ خانوم

خانوم خانوما یسال دیگه بزرگتر شدی❤️

تولدت هزار بار مبارک🌱💙

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
فیدات🤭✨️

🌺🌺🌺❤❤🥰🥰زنده باشی 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

عهه تولدت مبارک🥲🤍 امیدوارم به هدفای قشنگت برسی روح مادرت شاد

مممنونم ازت دخترِ مهربون🥲🦦

قشنگ خانوم خانوم خانوما یسال دیگه بزرگتر شدی❤️ تولدت هزار بار مبارک🌱💙

دورت بگردم زیبا🩷