2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود آقا چی؟

همکار دختر خالمه استاد دانشگاه هست 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
خوشبخت بشند

ممنون 

در کل عزیزم همیشه همه عین هم نیستن 

به تعداد ادمای کره خاکی طرز فکر هست 

خودتو محدود به اینا نکن 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
ممنون  در کل عزیزم همیشه همه عین هم نیستن  به تعداد ادمای کره خاکی طرز فکر هست  خو ...

محدود نمیکنم من بیست ساله ازدواج کردم و ترجیح میدم برای پسر خودم از آدمی هم سطح خودمون زن بگیرم 

به طور معمول تو حیات‌وحش و جامعه‌‌ی انسان‌های تربیت نشده و غیراخلاقی گونه‌های قوی‌تر بر گونه‌های ضعیف‌تر تحکم می‌کنند و خودبرتربینی خود رو به انحای مختلف بروز می‌دن و اعمال می‌کنن. 

ادیان و مکاتب اخلاقی اومدن چیزی در تضاد با این  قاعده‌ی جنگل ارائه کردند. 

یادآور شدن که همه‌ی ما برابریم. فقیر و غنی با هم یکسان‌ند! سفره ای که اغنیا راه بندازند و فقیری هم سفره‌شون نیست و نمود جدا کردن و برتر دونستن غنی از فقیر داشته باشه غیراخلاقی و ناپسنده!

اما ظاهراً این‌ها برامون حکم همون قرآن خاک خورده گوشه‌ی طاقچه رو داره که چند سال یک‌بار موقع مرگ بستگان یاد گردگیری‌ش می‌افتیم! و هیچ نقشی در پیش‌برد زندگی‌ ما ایفا نمی‌کنه...

موقع ازدواج و تصمیمات مهم زندگی می‌شیم همون درنده‌های حیات وحش که دنبال جفت‌گیری با دونه‌ درشت های گله است!

خلاصه که رسم مسلمانی چیز دیگه است.

این دیگه کلنگ خورده تو سرش،بعضیا واقعا عاقلانه ازدواج نمیکنند،چند ساله ازدواج کرده؟

خبر ندارم سنش اونقدرم زیاد نیس

عشق این چیزا حالیش نیس 

مگه نمیشه یه نفر هم ،هم کفو باشه هم مورد پسند طرف ،این دوتا هیچ منافاتی با هم ندارند ،باشعار هم نمیش ...

نه من کجا چنین صحبتی کردم؟!

می‌گم مال و منالش برای من اهمیتی نداره.

نگفتم بشینیم در و دیوار رو نظاره کنیم و از گرسنگی تلف بشیم! 

قطعا روحیه تلاشگر برای کسب روزی حلال در حد کفاف جزو ملاک‌های لازمه! 

در حد کفاف منظور و خواسته شما چیه؟؟

نیازهای ضروری اعضای خانواده باید تامین بشه.

یک سرپناه امن باشه، غذا و پوشاک و درمان در حد تامین سلامتی اعضای خانواده در دسترس باشه و...