صد درصد ربط داره ،یکی که پدرش جایگاه بالایی داری یه کارگر به خواستگاریش نمیره و برعکس خیلی ک ...
پس چرا تو فامیل ما هس ؟
همشونم اینطورین نه یکی دوتا😂🤦♀️
اگر از من بپرسن قشنگترین واژهای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه میکنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچهها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم میکنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمیده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙
اگر از من بپرسن قشنگترین واژهای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه میکنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچهها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم میکنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمیده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صد درصد ربط داره ،یکی که پدرش جایگاه بالایی داری یه کارگر به خواستگاریش نمیره و برعکس خیلی ک ...
من دختر خالم پدرش سطح اجتماعی متوسطی داشت
ولی خودش استاد دانشگاه هست
و تو دانشگاه با همکارش ازدواج کرد که مولتی میلیاردر هست
خواهرمم پزشک نیست ولی با یه پزشک ازدواج کرد
تو تاپیکام هم هست (رفته بود مطب و دیده بودش)
ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
شرایطش چجوریه جای پیشرفت داره؟کارگر میشناسم پارسال ماهی ۱۸ تومن حقوقش بود بیمه تکمیلی و هرماه کارت خرید و کلی مزایای دیگه کارگریم هست که بزور ماهی ۷ تومن درمیاره بدون بیمه و مزایا خب مسلما با این شرایط زندگی خیلی سختی خواهی داشت شوهر خودم کارگر یه شرکت خصوصیه ولی داره درس میخونه مرتبط با کارش تا بتونه ارتقای شغلی بگیره الانم وضعیتش متوسطه این ماه ۲۳ تومن حقوقش بود که البته ۲ تومنش پاداش بود بهمون خونه دادن برا زندگی همینکه برا درس خوندنش کنار میان باهاش و اجازه دادن درس بخونه خیلی برامون جای امیدواریه وبله با همین پول کارگری یکسال بعد عروسیمون ماشین خریدیم همسرمم تمام وسایلای جهیزیه رو خودش خرید عروسیم خودش خرج کرد ولی خب من میدونم حالا حالاها نباید بچه دار شم از پس مخارج بچه برنمیام
عمل صالح و ایمان که مهمترینه ،اما هم کفو بودن و اینکه بتونه از پس مخارج زندگی بربیاد هم خیلی خیلی مه ...
همکفو بودن هم دقیقا چیزی جز طرز تفکر همسو و همگرا به زندگی نیست. بقیه موارد همه نشأت گرفته از همین نوع نگاهمون به زندگیه!
مثلاً من عقیده دارم دارایی مادی طرف هیچ اهمیتی تو زندگی من نداره. با چنین عقیدهای اگر تمام وسایل خونه مون عین هم باشه، موجودی حساب هامون یکسان باشه، شغلمون یکی باشه و... باز هم نمیتونم با کسی که میخواد با حساب کردن دارایی من ببینه بهش میخورم یا نه سازگاری پیدا کنم!
عزیزم تمام خواستگاری منم وضع مالی توپ داشتن البته پدرم کارگره،تا الان خواستگار با وضعیت ضعیف نداشتم یکیشون ۷ سال منو میخواست و بلژیک ساکن بود آخرم با پسر عموش ازدواج کردم کت دقیقا وضع اونم عالیه در حال حاضر بخاطر من شده کارگر ساده که سال دیگه بر میگرده کشوری که ازش اومده ،خیلی هم دیدم خواستگار دختر پولدار یه پسر معمولی بوده با افتخار واقعا الان شوهرم با حقوق کارگری رسونده بچه لوس خانواده بخاطر من این وضع و تحمل کرد پس صد در صدی نیست
ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
دختر خالت که خودش سطح اجتماعی بالایی داره پس طبیعیه با یه آدم مثل خودش ازدواج کنه،خواهرت رو هم نمیدو ...
خب عزیزم شما میگی پدر باید سطح بالایی داشته باشه
در حالی که مهم خود ادمه
بیهوشی هستن
دختر خالت که خودش سطح اجتماعی بالایی داره پس طبیعیه با یه آدم مثل خودش ازدواج کنه،خواهرت رو هم نمیدو ...
مهریه بالایی هم داره
تمام حق و حقوقش
به علاوه ۹٠٠ سکه و ۵ سفر اروپا
و به تعداد تولدش گل ارکیده و... هست🐣
همکفو بودن هم دقیقا چیزی جز طرز تفکر همسو و همگرا به زندگی نیست. بقیه موارد همه نشأت گرفته ...
مگه نمیشه یه نفر هم ،هم کفو باشه هم مورد پسند طرف ،این دوتا هیچ منافاتی با هم ندارند ،باشعار هم نمیشه زندگی کرد ،بهتره واقعیتهای زندگی رو ببینیم ،اینکه من و یه نفر واقعا از همه نظر به هم بخوریم اما نون نداشته باشیم بخوریم از نظر شما زندگی ایده آلیه؟