2777
2789
نه متاسفانه البته انقد عشق جلو چشمام گرفته بود متوجه ام میشدم قبول میکردم مثل الان که همه بلایی سرم ...

درکت میکنم🥲 مناسفانه ما دخترا تو دوران دوستی تازه از این اخلاقاشون ذوق هم میکنیم بعد از اردواج می فهمیم چیکار کردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش منکه بابای خودم با ۷۰ خورده سال آدم نشود اونقدر ظلم ب مامانم کرد سر همین بدلی اش خودش حتی میگفت من آدم نمیشم بدترم میشم درصد کمی هستن ک آدم بشن داداش خودم تا زمانی ک دخترش ۱۶ سالش بشه بدترین زجرهارو ب زن داداشم داد الانم یکم بهتر شوده چون دخترش هم بزرگتر شوده هم داماد دار شوده

از اول گفته بود همچین آدمی هست؟ یا تو نامزدی خودشو نشون داد؟ خودش هست تو فضای مجازی؟

آره خودش همه چی داره عکسم می‌زاره قبل ازدواج کمتر بود و خیلی حفظ ظاهر میکرد منم انقد عشق جلو چشمامو گرفته بود کورکورانه تصمیم گرفتم

نمیزارم تنها برم جایی تلفنمم میترسم بفهمه

پول بهت میده؟

من خودمم مشاورمم انلاینه ولی خب خیلی خوبه اگه میتونی وقتایی که سرکاره مشاوره بگیری خیلی خوب میشه خواستی بگو شمارش رو بهت میدم

واقعا کاریشون نمیشه کرد مردسالارا متحجر ها متعصب ها یه تربیت و خانواده خاص و مشکلات روانی ویژه وتروم ...

وای دقیقا اینا باهم ترکیب شدن فقط خیلی ظاهرشونو جلو بقیه خوب نشون میدن میریم خونه اقوام انقد روی اسمم پسوند جان و عزیزم می‌زاره ولی جلو خانواده خودش محلم نمی‌ده خانوادتن مردسالار و کثیفن

وای دقیقا اینا باهم ترکیب شدن فقط خیلی ظاهرشونو جلو بقیه خوب نشون میدن میریم خونه اقوام انقد روی اسم ...

یا جداشو یاعادت کن 

بیخود منتظر گل دادن گلدون گل  مصنوعی نباش

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

عوض نمیشه تلاش نکن. دوست من۱۰ساله مجلس عروسی ندیده. اگه از اول به امید تغییرش وارد زندگی شدی ...

خدا کمکم کنه با این که خانوادم پشتمه جرعت و دل طلاق ندارم تمام فکر و ذکرم اینه که نره با یکی دیگه حاضرم بمیره که نتونم بره با کسی