2777
2789

مثل منی هم دردیم تایپکامو بخون 

خیلی بیچاره ایم 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم برا خودمون من بدون اجازش حق نفس کشیدنم ندارم💔

بخدا منم عقده زندگی موند رو دلم ابرو م رفته هیچ جا نمیرم  دختر خاله هام همه جا می‌گردن میرن تفریح من مثل پیر زن توی خونه  

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
بخدا منم عقده زندگی موند رو دلم ابرو م رفته هیچ جا نمیرم  دختر خاله هام همه جا می‌گردن میرن تفر ...

الان چجوری اومدی سایت گیر نمی‌ده ؟ منم همه دلشون برام تنگ شده ولی حق ندارم جایی برم 

الان چجوری اومدی سایت گیر نمی‌ده ؟ منم همه دلشون برام تنگ شده ولی حق ندارم جایی برم 

خونه نیت گردن خورد صبح میاد دیگ برگرده خونه باسه گوشی دست نمیگیرم‌. خانوادت نمیگن چرانمیای کلا خانوادت خبر دارن از اخلاقش؟ میش درخواست بدم خصوصی حرف بزنیم دردمون مثل هم بلکه آروم شدیم

آره گلم من خیلی سعی کردم نفهمن ولی خبر دارن 

منم فهمیدن ولی باز میگم ن اشتباه میکنید بخاطر پسرم فقط میترسم از دوریش