2777
2789
عنوان

چه نوع شیرینی برای تشکر خوبه

124 بازدید | 15 پست

برای تشکر از یک نفر میخوام شیرینی بخرم چه نوعش خوبه و معمولا سلیقه اکثریته؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

دانمارکی😁

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

بستگی به سلیقه طرف داره یکی شیرینی تر دوست داره یکی خشک 

هنرجوی طراحی لباس💜عاشق،کتاب،موسیقی،ورزش،فیلم و دورهمی🫂❤خیابان بهار،کوچه خرداد،پلاک۹🌱💚‌ ﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمے🤍🫀.'️ میشه یه صلوات برای آرامشم بفرستی🥺💖؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به سلیقه طرف داره یکی شیرینی تر دوست داره یکی خشک 

خب سلیقشو نمیدونم

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

اگه تهرانی من تارت یا کوکی.. کوک یا سارااستدیو یا الهیه ۳۳ پیشنهاد میکنم؛ جعبه‌های شیکی دارن برای هدیه خیلی مناسبن، حالت رسمیه، برای تشکر هم مناسبه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اگه تهرانی من تارت یا کوکی.. کوک یا سارااستدیو یا الف ۳۳ پیشنهاد میکنم؛ جعبه‌های شیکی دارن ...

نه عزیز تهران نیستم

این شهرستان هم که زندگی میکنم قطاب یا باقلواش خوشمزه نیست

احساس میکنم یه طعم یا مزه خاصی داشت

چون دوستان گفتن باقلوا،دودل شدم

میتونی بسته های شکلات مثل شکلات آیدا  یا برند دیگه بگیری

مرسی از راهنماییت 

به این فکر نکرده بودم رفت تو گزینه هام

بازم‌ممنون

خب سلیقشو نمیدونم

باقلوا بگیر من اکثریت دیدم دوس دارن

هنرجوی طراحی لباس💜عاشق،کتاب،موسیقی،ورزش،فیلم و دورهمی🫂❤خیابان بهار،کوچه خرداد،پلاک۹🌱💚‌ ﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمے🤍🫀.'️ میشه یه صلوات برای آرامشم بفرستی🥺💖؟
باقلوا بگیر من اکثریت دیدم دوس دارن

میدونی تو شهرستانی که زندگی میکنم‌ احساس میکنم باقلوا یا قطابش خوشمزه نیست

یکی از دوستان گفت شکلات مغزدار

ابن به نظرت چجوریه