من به شدت به قانون جذب و کائنات اعتقاد دارم و خودم ی هدف دارم که دارم همیشه برا رسیدن بهش تلاش میکنم و خیلی به هدفم وابسته هستم حس میکنم ۷۰ درصد راهو رفتم و خیلی دیگه نمونده فقط توی تلاش برا رسيدن به هدفم یچیزایی میاد تو ذهنم مث فوبیا یا ترس از دست عزیران من خوب یادمه از ۱۱ سالگی این فوبیا رو داشتم خیلی تکنیکا رو رفتم یکی از تکنیکا فقط برای ی مدت کوتاهی اثر کرد و دوباره این فوبیا شروع شد همیشه روزی صد بار میگم خدایا شکرت پدر و مادر سالمی دارم خدایا شکرت که عمرشون طولانیه میترسم واقعن خدا به دعاهایی که میکنم توجهی نکنه ازتون خواهش میکنم برای پدر و مادرم و از بین رفتن این فوبیا برای همیشه ، واسم دعا کنین🫂💔 ببخشید اگه طولانی شد
آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.