2777
2789
عنوان

کیا مثل من متنفرن از عروس شدن ؟

297 بازدید | 50 پست

بنظرم عروسی گرفتن حروم کردن پوله 

نه تنها عروسی بلکه جشن عقد و حنا بندون و.. به هیچ کدوم این کارا اعتقاد ندارم 

اونم واسه من و امثالم که سالی یبارم دلم نمیخاد ریخت فامیل هارو ببینم بجز ۴.۵ نفر هیچ کدوم مفت نمیارزن 

بنظرم عروسی برای یکی خوبه که دوستاشون زیاد باشن فامیل هاشون درست حسابی و پایه باشن و عروسی  خوش بگذره 

فقط لباس عروس پوشیدن و عکس گرفتن رو دوست دارم 

من ی عقد محضری ساده رو ترجیح میدم 

اگر تجربه ایی دارید در این مورد بگید 

✨🦋🤍I am valuable

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی اینکه حداقل خانواده خودتون باشن و خوشی کنید این خیلی خوبه 

چون طبق چیزی که من میدونم ذهن این رو به عنوان عبور از مرحله قبلی هم تلقی میکنه و بخاطر همین جشن های مختلف مثل عروسی فارق التحصیلی و عقد و.... اینا هست

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

من یه جشن عقد کوچیک‌ گرفتم، عروسی نگرفتم و به جاش رفتیم ماه عسل خارج از کشور. از عروسی نگرفتن پشیمون نیستم چون همون جشن عقد بس بود برام و هم به اندازه ی کافی ناراحتی داشت و هم به اندازه ی کافی شادی، اما پشیمونم که لباس عروس نپوشیدم.

دقیقا امروز به همین فکر میکردم... ولی چاره ای نیست بدون هیچی ام، تجربه نشون داده داماد و خانوادش ا ...

دقیقا....برای جشن خرج نکنی میشی عروس ارزون و دم دستی....کلا باید برات هزینه شه وگرنه جلوه خوبی نداره

به امید روز های بهتر ادامه میدم....
یه مهمونی بگیر  یه عقد محضری  یه فرمالیته خوب برو همین

فرمالیته هزینه لباس و آرایشگاه و فیلمبردار و این موارد هست

حداقل اگر مهمون دعوت کنه هدیه میدن.برای فرمالیته همه هزینه ها از جیب میره