2777
2789

وقتی می بینم دخترای دوروبرم خاستگار دارن ناخودآگاه غبطه میخورم میگم چرا من ندارم حتما کم دارم از همه،بعد خودم ب خودم میگم خاک تو سرت تو مگ چن سالته،واقعا برای خودم متاسفم🙂

من ۱۶ سالمه و چند روزه ۱۷ سالم شده

میدونم تو این سن اصلاااا نباید ب این چیزا فکر کنم و این فکرا خیلی مسخره و خنده داره ،ولی بخدا دست خودم نیست،شاید دلیل ۹۰ درصد مشکلم اینه کع مامانم و خانوادم همیشه دخترا رو ب ازدواج تشویق میکنن و دخترا راه خوشبختیو ازدواج می دونن

اینارو گفتم ک بدونین من خودم میدونم خیلی اشتباهه افکارم، ولی هر کاری میکنم نمیتونم این فکرا رو از سرم بیرون کنم ،دست خودم نیس،فقط اومدم کمک بخام لطفا سرزنش نکنین

منه گیر ورمین😐😐

منمممممممم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

تقریبا مثل منی قصدم ازدواج نیست ولی میترسم کسی نخواد منو البته ۱۸ سالمه

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا مثل منی قصدم ازدواج نیست ولی میترسم کسی نخواد منو البته ۱۸ سالمه

اره دقیقا منم از ازدواج تو سن کم متنفرم ،فقط میخام بخان منو ک حس کامل بودن پیدا کنم!!!نمیدونمم برا این مشکلم کجا برم و چ خاکی تو سرم کنم 

منه گیر ورمین😐😐

تو با توجه به محیط اطرافت حق داری دختردایی و دختر خاله منم ۱۷ سالشونه اصلا خواستگار ندارن ولی روزی نیست از خواستگارهای خیالیشون نشنویم خواستگارهایی که ساخته ذهن خالم و زن داییم هستن 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اشکال نداره دخترا بیشترشون همینن یکم که بزرگ میشن این موضوع براشون مهم میشه😁

ولی به وقتش بهترین ازدواج رو میتونی داشته باشی اینو بهت قول میدم...

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

منم ۱۸ سالمه مثل تو فکر میکنم ، کاملا طبیعیه چون انسان ذاتا به ازدواج گرایش داره چرا خودتو سرزنش میکنی ، اتفاقا به نظرم اینکه اینقدر این روزا میگن زود ازدواج نکنین و... بیشتر به جوونا فشار میاره ، بعضیا واقعا دوست دارن ولی از ترس حرفای جامعه به خاستگارشون جواب رد میدن تا سنشون بره بالاتر ، کاش فرهنگمون اینجوری صفر و صد نباشه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌