2777
2789
عنوان

۱۷ سالمه، ترس از همیشه مجرد موندن دارم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 45 پست

دختر دهه 80 ي مجرد نميمونه . اينو مطمئن باش . شما به نسل هاي ديگه اصلا توجه نكن . اونها اگ مجرد موندن ماجراشون با شما خيلي فرق ميكنه . ولي نسل شما دهه 80 ي ها به هيچ عنوان مجرد نميمونن . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه سوال  اون دخترایی که دورت ازدواج کردن همه خوشبخت هستن ؟ که بازم مادرت اینا میگن خوشبخت ...

یه آشنای عقب مونده همینجوری داشتیم دخترش همش گریه می کرد میخواست خودکشی کنه میگفت ۱۸سالم بشه ترشیده میشم 🙂اصلا همچین سوالی از خودشون نمی پرسن عقل و فهمشو ندارن کلا دخترش ترک تحصیل کرد کلاس دهم 😑

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

اول شما ادبتو درست کن .من کلا همچین ادمی بودم همیشه انگار بچه ها بودم از این کارا هم زیاد کردم اخلاق ...

خو تو بچه عقل بودی و دم دیپلم گرفتن تو کوچه لیلی بازی میکردی ب من چ ربطی داره

من خودم میگم میدونم فکرم غلطه، بعد میای میگی من تو این سن تو کوچه بازی میکردم!!!!😐😐😐مگ من الان ازدواج کردم ۲ تام زاییدم، فقط یع فکره ک دست خودمم نیس

منه گیر ورمین😐😐
یه آشنای عقب مونده همینجوری داشتیم دخترش همش گریه می کرد میخواست خودکشی کنه میگفت ۱۸سالم بشه ترشیده ...

وا🤐🗿 

عجبیه مثلا تو اوج جوانی دوست داری به خودت میرسی مرتب باشی همیشه 

اینا علاقه دارن ازدواج کنن خانه داری کنن بچه به دنیا بیارن

حالا یه سوال  اون دخترایی که دورت ازدواج کردن همه خوشبخت هستن ؟ که بازم مادرت اینا میگن خوشبخت ...

نمیدونم واقعا خوشبختن یا بدبخت 

ولی کلااا بیشتر مشکلمو تقصیر مامانم میدونم،همیشه یجوری ب من فهمونده ک ازدواج کردن یه اتفاق بزرگه وهرکی ازش بی نصیب بمونه دیگ زندگی معنی ای نداره 

همین الانشم میگم تو فلان جوری ،فلان جور باش فردا یکی اشتباهی اومد گرفتت،نگهت داره!!!!

منه گیر ورمین😐😐
خو تو بچه عقل بودی و دم دیپلم گرفتن تو کوچه لیلی بازی میکردی ب من چ ربطی داره من خودم میگم میدونم ف ...

به نظرم به جای فکر اینکه شوهر نمیکنی به فکر این باش که طرز صحبت کردنتو عوض کنی من کلا کودک درونم زیادی فعاله بچه عقل دیگه چیه اونجا هم که میگی زر نزن من از خودم گفتم که تو 17 سالگی اینجور بودم گفتم کار شما بده یا خوبه هر کس یه اخلاقی داره

به نظرم به جای فکر اینکه شوهر نمیکنی به فکر این باش که طرز صحبت کردنتو عوض کنی من کلا کودک درونم زیا ...

عشق من طرز صحبتم ب طرفم بستگی داره،وقتی من کمک میخام و یکی میاد شیرین بازی دربیاره،مجبورم ک یطوری حرف بزنم ک متوجه حرف خودش بشه،بعدم ارع درست میگی همه یکی نیستن،اینو ب خدت بگو همههه یکیییی نیستنننن منم با توووو یکییی نیسسستمممم

منه گیر ورمین😐😐
عشق من طرز صحبتم ب طرفم بستگی داره،وقتی من کمک میخام و یکی میاد شیرین بازی دربیاره،مجبورم ک یطوری حر ...

من از خودم گفتم شما اصلا مخاطبم نبودی بهتره با شمل مثل خودتون صحبت کنم با این اخلاق گندت هیشکی طرفت نمیاد شب خوش

تیکه بود تعریف یا تخریب😂

اين يه واقعيت بود . الآن تمام پسرها ميرن با دختراي دهه 80 ي ازدواج ميكنن . هم پسراي دهه 80 ي . هم دهه 70 ي و دهه 60 ي . دختراي دهه 80 ي به هيچ عنوان زير بار ازدواج زوري نميرن . با ميل و رغبت ازدواج ميكنن . تنها نسلي هستن كه ازدواجشون عاشقانه س . آمار طلاقشون از همه ي نسل ها كمتره . خيلي نسل عجيبي هستن اينها . انگار خدا براي اين نسل استثناء قائل شده . نسل شجاع . زير بار حرف زور نميرن . بهترين نسلن . اين نسل عاقلن . امكان نداره با اين مقدار عقل و آينده نگري كه دارن مجرد بمونن . خودت تو جامعه ببين چقدر دختر دهه 80 ي دارن ازدواج ميكنن . نسل دهه 70 و 60 هم ببين . آمار ازدواج اونها خيلي كمتره . دهه 80 ي ها با هم مسابقه گذاشتن كه كدومشون زودتر ازدواج كنن .