2777
2789
چی بگم والا مگه از جونم سیر شدم !!!!!!!!! الان هر چیزی بگم ،میگن حسود ، بد ذات ، سوخته و هزارجور توه ...

بیا ببین چند نفر تو و امثال تو رو حسود خطاب کردن و تو پستت جز حسودی چیزی ندیدن 

شما ک به قول خودت مرفه شرکت نفتی هستی 😂 پرسه زدنت تو این مدل ها برا چیه ؟ اگه نیاز نداشته باشی ؟ 

خاله زنک بازی و فضولی زندگی مردمو کردنتم همراه با بساط سبزی ببر پیش زنای خیابون ، چیپ جون 

اخ من الم بلم 

طبل تو خالی 

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
قهر برای چه چیزی بی احترامی و کنایه مدام یک سری دوستانبنظر من بسیار خانوم فرهیخته و دانایی هستند که ...

خدا منو ببخشه اگه به فکر تفرقه افکنی شدم .....خوبه گفتم که ازشون خیلی چیزها یاد گرفتم خوبه گفتم خیلی از پست هاشون رد میشم ولی هیچ وقت چیزی نگفتم به خاطر جو تایپیک.....من فقط عصبی شدم از این قهرها و بیست صفحه لینک خواستن خانوم‌های بی ملاحظه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا منو ببخشه اگه به فکر تفرقه افکنی شدم .....خوبه گفتم که ازشون خیلی چیزها یاد گرفتم خوبه گفتم خیلی ...

اینقدر مظلوم نمایی نکنید 

پشت دو سه تا تعریف هر گونه توهینی هم تونستید چپوندید 

اگه خانما ۲۰ صفحه لینک خواستن شمام با ۴ تا پست کل تاپیک رو بهم ریختین

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)

چقدر بیکار هستید که همو دیس میکنید و هیت می‌دین و اینقدر پیگیر هم هستید 

نکات مهم رو بخونید و رد بشید دیگه 

من شخصا یه مدت کوتاهی است روزانه حداقل یک بار میام‌ سر میزنم به این تاپیک و خیلی چیزا یاد گرفتم اصلا به هیچ کدوم از نام کاربری ها توجه نمیکنم حالا امروز دیدم کلا چند صفحه دعوا شده.

یعنی یه آدم تا این حد می‌تونه بیکار باشه که دنبال بحث و دعوا بیخود تو یه سایت باشه که همه غریبه هستن...

البته شاید یه عده گروهی اینجا هستن ولی شخصا من کسیو نمی‌شناسم و این موضوع خیلی برام عجیب اومد.

به هر حال دعوا دارید برید پیوی هم 

اینجا میایم دوتا نکته مهم بخونیم.

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
الان من حرف بزنم میشم نوچه معصومه خانم یا کاربری فیکشطرز بیان عزیزان تاپیک😐بعد میگن ما همههههه چی د ...

خوب منم دقیقا حرف شمارو زدم دیگه گفتم ۵۰ درصد حرفهاشون قبول دارم و استفاده میکنم و بقیه رو رد میشم ولی این آخر که اینجوری جو تایپیک به هم ریخت کلافه شدم 

ممنون عزیزم از راهنمایت برای فروش چه قدر کارمزد کم میکنه

یادم نیست ولا

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام

واقعا از اون کاربری که با یک جمله اش اینطوری تاپیک رو بهم ریخت توقع نداشتم...

کاربر مریم کویین که گفتین بقیه محکوم هستن به سکوت اجباری...

کجا هستین تا اوضاع تاپیک رو بعد از اون جمله ببینین

تا دل شکستن ها و ناراحتی ها رو ببینین

تا توهین و تحقیر هارو ببینین

چرا واقعا این حرفو زدین؟مگه معصومه کاری داشت به شما؟ یا به بقیه ی کاربرها؟

این همه مدت هر کسی از راه می رسید،یه تیکه به معصومه بنده خدا مینداخت و ایشون با تمام احترام و ادب جواب میداد

خدا شاهده حتی یک بار بی ادبی یا بی احترامی ندیدم از معصومه...

نمیدونم چرا بعضی ها سرتاپاشون پراز حسادت و کینه هست

اصلا این همه کینه از کجا اومده؟؟؟

شما که درمجازی اینطور رفتار وقضاوت میکنید، خدا به داد اطرافیانتون برسه

کسی که باید از این تاپیک بره معصومه نیست قطعا.......

کسانی باید برن(۲،۳نفر هستن با n تا کاربری فیک) که نه وجودشون هیچ خیری برای این تاپیک داره،نه به گفته ی خودشون هیچ خیری از این تاپیک نمیبرن...فقط بلدن جو تاپیک رو بهم بزنن

من نمیدونم چرا هستن؟هدفشون از موندنشون چیه؟

کاش سایت قابلیت ریموو کردن افراد رو داشت

همه میدونیم که این تاپیک روزانه صدها نفر بلکه صدها هزار نفر خواننده داره و دارن از این تاپیک درس زندگی میگیرن...

درسی که نه از خانوادشون گرفتن

نه از مدرسه و دانشگاه و نه از هیچ کجا...

پس کسانی که باعث بهم خوردن این تاپیک میشین بدونین حق الناس کلی آدم گردنتون هست...کاش خدا هدایتتون کنه.

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
چی بگم والا مگه از جونم سیر شدم !!!!!!!!! الان هر چیزی بگم ،میگن حسود ، بد ذات ، سوخته و هزارجور توه ...

حق باشما هست ،و مساله ب قول شما از جون سیر شدن نیس آدم حیفش میاد برای اعصاب و روان خودش ،ولی خب یه جاهایی هم طاقت نمیاره بلاخره خیلی ها حس ناکافی بودن بهشون دست میده در هر حالی که شان و منزلت زن این نیست یکسره به به چه چه و مدح و ثنای یک مرد رو بکنی آی تو ستون خونه ام هستی الی بلی فلانی و هزار و یکی ترفند و خون به دل کردن بچه ام و هزار تا کوتاهی دیگه در اخر در مقابل راهنمایی و اعتراض هم جواب این هست چون بچه من هست من صلاحش رو میدونم!!!!!یعنی اگر زنی خاسته های خیلی طبیعی و نرمال داشته باشه ناکافی هست نمیشه خسته بود غر زدن اعتراض کرد کم اورد من پشت سر یه بادمجون و گوجه و ی دونه شیب زمینی رو خورشت کنم به شوهرم الکی بگم خیالت راحت همه چی خوبه همه چی خوشه راحت و خوش و خرم باش !!!!من میخام کاسه بشقاب ۳۰ نفر رو بدم که بگم ملت فلان جهاز رو داذم ولی یه مانتوی قدیمی تن بچه کنم که چی !!!پدرت بهت فقط ۲ میلیون داده واسه خرید !!!!لطفا  مقاومت نکنید الان کمد من پر از لباس هست اما همه شون ترند هستند!؟بله قرار نیست همه چی مد روز باشه ،توی سن و سال من حتما ولی یه نوجوان حتما در صورت امکان باید تامین بشه روحی روانی لباس تغذیه و همه چی همه چی شما بگو انواع لوازم التحریر فانتزی یا هرچی زمان ما هم بود مثلا بادکنک شانسی نمیدونم پوستر کارت تبریک و فلان !!!! صحبت زیاده ولی به خاطر خیلی مسائل بیخیال میشم و اینها رو هم فقط در جواب یه سری نوشتم که شما عادی هستین و زندگی نرمال شما درست هست مال اندوزی با حرص و طمع فرق میکنه با پس انداز مناسب و اندازه !

بله تو بازار اسمش هست بازی درمانی جدید اومده برای بچه‌ای ۴سال به بالا مناسبه خیلی عالیه خودت ببینی م ...

چی بنویسیم ؟؟اسم بازی چیه

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام .دوست عزیز مبارکتون باشه .اما اگر قیمت‌ها رو چک کنید مبلغش بالا هست .قیمتش حتی نسبت به اسنپ و ...

سلام دوست خوبم خودم هم همین فکر رو کردم که قیمتش گرون گفته ولی میگفت از دیروز تا حالا اجناس گرون شدن ومن دارم قیمت قبل رو میدم اصلا من نمیخواستم خودش به اصرار آورد گذاشت تو ماشین وتعارف که اصلا پول نده چکار کنم دیگه حالا منم دیگه کم کم پولش رو بهش میدم ولی خدا کنه بتونم باهاش کار کنم وبه درد بخوره ۹لیتری هستش درسته بچه کوچیک دارم که سیب زمینی خیلی دوست داره ولی آخه این همه پول برای یک سیب زمینی خواهر😁😊

حق باشما هست ،و مساله ب قول شما از جون سیر شدن نیس آدم حیفش میاد برای اعصاب و روان خودش ،ولی خب یه ج ...

شماهم یکی از همون دو سه نفری هستین که گفتم وn تا کاربری دارین...

از سال عضویتتون و تعداد پست هاتون کاملا مشخصه...

حتی از مدل تایپتون و لحنتون هم میتونم بگم کدوم کاربرهستین ولی حیف که اهل بحث و تنش و دعوا نیستم...

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
شماهم یکی از همون دو سه نفری هستین که گفتم وn تا کاربری دارین...از سال عضویتتون و تعداد پست هاتون کا ...

بسیار هم کار خوبی انجام میدم ،اینجا رویا تبلیغ نمیکنم زندگی عادی و واقعی همین هست،سایت میلیون ها کاربر داره هزاران نفر در یک روز و یک ساعت عضو می‌شوند درکل همه این مسائل باز هم به شخص شما مربوط نیست.