2777
2789
چون نوع نوشتنشون نتیجه زندگی شون همه نشون دهنده این که واقعا در تلاش در همه چیز عمل کرد خوبی داشته ب ...

بهتره ادامه ندیم دوست عزیز...چون متوجه منظورم نشدین و الکی باعث سوتفاهم و حاشیه میشیم......منم قبول دارم ایشون با تلاش به موفقیت زیادی رسیدن بحثم چیز دیگه ای بود روز خوش 

اتفاقا دوست عزیز خیلی بهتره وقتی کسی ادعایی میکنه با دلیل و مدرک صحبت کنه. الان خیلی ها معصومه خانم ...

منم موافقم همه در کنار احترام همدیگه رو توجیه کنن ولی متاسفانه تو تایپیک یک سری تعصبات بچه ابتدایی موج میزنه که فقط تایپیک خراب میشه ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عالی.منم دوست دارم سالی ی رشد برای خودم داشته باشم.درس خوندم تا لیسانس.خیاطی یاد گرفتم.آشپزیم خیل ...

یاد گرفتن زبان خارجی هم عالیه، چقدر دوست دارم چند تا زبان بدونم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان این صحبت خودتون حاشیه نبود؟! جالبه بقیه رو به حاشیه رفتن هم محکوم کردین ولی خیلی زیر پوستی نقد ...

اگه این کار رو کردم معذرت میخام حلال کنین همگی هم شما هم خواننده هایی که من باعث شدم الکی صفحه جلو بره بازم عرض میکنم در کنار نقدم برای ایشون احترام قائلم چون ازشون بعضی چیزها یاد گرفتم

چه عالی.منم دوست دارم سالی ی رشد برای خودم داشته باشم.درس خوندم تا لیسانس.خیاطی یاد گرفتم.آشپزیم خیل ...

عزیزم امیدوارم هر روز موفق تر از قبل باشین❤️

خیلی خیلی عالیه که به فکر رشد خودتون هستین✨

کارهایی که من انجام میدم درحوزه های مختلف هست

-خانواده:

تمرکزم رو از پارسال گذاشتم روی درس بچه ها که تقویت بشن.

تصمیم گرفتم برای بهتر شدن زندگیمون یک نی نی جدید بیارم و خدا لطف کرد بهم و تونستم باردار بشم.

اصلاح ارتباطات خودم و همسرم 

آشپزیم رو تقویت میکنم.

-کارم:

تمرکز روی کارم و جلو بردن قسمت های مختلفش

-امور مالی منزل:

الان تمرکز کردم روی کم کردن هزینه ها و شروع کردم به پس‌انداز

-ارتباطات:

برای خودم و دخترم و پسرم زمان میذارم که بتونیم با آدم های خوب ارتباط بسازیم.

ارتباط با خانواده‌ی خودم و همسرم رو تقویت میکنم.

-سلامتی:

انتخاب دکتر خوب برای خودم

دکتر بردن بچه ها از جهات مختلف مثلا ارتوپدی، آلرژی، دندانپزشکی و کلا هر مشکلی که داشته باشن.

- معنویت:

قدم های خیلی خیلی کوچیک برمیدارم برای رشد این بُعد. 

مثلا روزی یک صفحه قرآن. 

یا یک دوره ای یک صوت مذهبی

-تفریح:

در این زمینه خیلی ضعیفم ولی برنامه سفر به جاهایی که امکانش برام هست میچینم.

-یادگیری:

سالی یکبار شروع میکنم به دیدن یک دوره که معمولا دوره هایی منو جذب میکنن که در مورد ارتقا خودم و متعاقبا ارتقا کیفیت ارتباطم با پروردگارم یا اطرافیانم هست.

عزیزمی قربونت من امروز رفتم پول طناب آپارتمانی مو پرداخت کنم یکماه پیش آوردم قسطی امروز رفتم ۱۸۰۰ پو ...

سلام .دوست عزیز مبارکتون باشه .اما اگر قیمت‌ها رو چک کنید مبلغش بالا هست .قیمتش حتی نسبت به  اسنپ و ...که خیلی روی اجناس میکشن باز هم خیلیه .چون فرمودید قسط زیاد دارید و سخت هست براتون قسط جدید گفتم این اختلاف قیمت رو خدمتتون بگم . و اما درباره استفاده از این وسیله .من خودم خیلی وقت هست که دارم وسیله خوبی هست از کیک و پیتزا و جوجه و ماهی و ...گرفته تا خشک کردن سبزی رو میشه باهاش انجام داد .فکر کنم شما بچه کوچیک دارید میتونید تا هوس خوراکی کردند سریع سیب زمینی سرخ شده یا مینی پیتزا یا کیک فنجانی براشون درست کنید .به سایزش هم دقت کنید بهتره حداقل ۸ لیتری باشه که اگر مهمان هم داشتید بتونید ازش استفاده کنید .

شما کدوم شهرین ؟... قیمت میوه ها خیلی پایینه .

تهران عزیزم 

از میوه های «پس سورت »میرم جدا میکنم.

یعنی میوه درجه ۲

برای مهمان میوه درجه ۱ 

و برای خودمون میوه درجه ۲ میگیرم

البته بچه ها و همسرم نمی‌دونن ها

مخصوصا سیب زمینی، پیاز، گوجه، شلغم و لبو و هویج با این روش خیلی خیلی به صرفه در میاد.

تو این دو ماهی که این کار رو انجام میدم، کلی پس انداز شده

و میوه هم همیشه داشتیم به لطف خدا.

چه ضرری به شما زده ک اینقدر سوختی ؟ خوشت نمیومد نمیخوندی رد میشدی چ اجباری بود با خوندن پست هاش خودت ...

والا من ادعایی ندارم ....‌ اگه بتونم اقتصاد  خونه خودمو بچرخونم ، شاهکار کردم!!!!! 

طبل توخالی ، صدا زیاد میده ، اینو هر روز با خودت تکرار کن !!!!! 

به جای تقلید  کورکورانه ، و تعصب احمقانه ، راه خودتو پیدا کن و اینقدر حرص نخور 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
فک کردم فقد من متوجه این تناقض ها شده بودم…🤫اما خوشم اومد واقعن خانم زرنگی بودن اینطور که خانما این ...

آره تناقضات که زیاد ..... 

بخوام بگم ، گله ای حمله میکنن چون برا خودشون بت ساختن و میپرستن .... 

سلام دوست عزیز من همیشه پیامهای معصومه خانم رو میخوندم میشه بگین چه تناقضاتی دیدین؟ من چرا متوجه نشد ...

چی بگم والا 

مگه از جونم سیر شدم !!!!!!!!! 

الان هر چیزی بگم ،میگن حسود ، بد ذات ، سوخته و هزارجور توهین  .... 

آخه از چیش بسوزم ؟؟؟ 

تو این مدت اندازه ی قیمت خونش طلا خریدم 

یه شوهر دسته گل و مهربون و فوق العاده که قطعا  بزرگترین نعمتی که خدا بهم داده ؛  همیشه بهش میگم قطعا خدا منو بیشتر از تو دوست داره که همچین فرشته ای رو نصیب من کرده ؛ مثل کوه پشتمه ، اگه بگم روز میگه روز اگه بگم شب میگه شب .... ؛ خوشتیپ خوشگل :))))))) شرکت نفتی با کلاس همه چیز تموم پولدار با اخلاق نجیب صبور متواضع .... اگه بخوام بگم شب میشه!!!!!! 

شخصا از گروه برا مسائل مالی و اقتصادی چیز جدیدی یاد نگرفتم چون قبل از عضو شدنم تو نی نی سایت خونه خریدم ماشین داشتم و  همه ی روش های تقسیم بندی بودجه و خرید عمده و خرید های بصرفه و ........‌ همه و همه رو انجام میدادم و الان به لطف خدا با سن کمتر از همه تو فامیلمون ، سرآمد هستم و به گفته ی خودشون الگو .... و صد البته با ایراد های زیاد .....

ادعایی هم ندارم ،  قهر و جر و بحثی هم ندارم ....

و هیییییچ حسادتی ؛ یکی از اصلی ترین ویژگی هام تو زندگیم اینه که چشم و هم چشمی نداشتم و هیچچچچچ وقت تا حالا به کسی حسادت نکردم چون برا نعمت هایی که خدا بهم داده ، هرگز چنین گزینه ای تو وجودم فعال نشده!!!!!!!!! 

والا من ادعایی ندارم ....‌ اگه بتونم اقتصاد خونه خودمو بچرخونم ، شاهکار کردم!!!!! طبل توخالی ، صدا ...

اگه ادعایی نداشتی اینهمه ایراد رو بقیه نمیذاشتی و سرتونو از 🍑 مبارک بقیه بیرون میکشیدی و اظهار نظر نمیکردی 

راه من و امثال من هم به شما ربطی نداره خانم 

دوستان تو رو خدا مهربون تر باشین.این همه توهین و تحقیر در شأن هیچکدومتون نیست.

نمیدونم چرا رویا جون تذکر نمیده؟؟؟؟

در کل یه عده با تلاش و زحمت خودشون و ارتقا میدن.یه عده هم با توهین و تحقیر و کوچیک کردن بقیه خودشون و بزرگ جلوه میدن.جزو دسته دوم نباشیم😔

فقط یه نکته کسی که کلی مهمون داره و از همه خوب پذیرایی می‌کنه هیچوقت نمیتونه خسیس باشه.و با نخوردن هیچکی پولدار نشده تا مدیریت نباشه.

هیچ کس کامل نیست نه خوب مطلق داریم و نه بد مطلق فقط اخلاق خوب و بد داریم.حالا یکی اخلاقیات  خوبش از بدی هاش بیشتره و این خیلی عالیه.پیغمبر خدا هم کامل نبود.چ انتظاری از مردم عادی دارین؟؟

تو رو خدا تمومش کنید و نکته های اقتصادیتون و بگین تا کیف کنیم از خوندنش.ممنون

سلام دوست عزیز من همیشه پیامهای معصومه خانم رو میخوندم میشه بگین چه تناقضاتی دیدین؟ من چرا متوجه نشد ...

دوست خوبم تناقض از اونجا می‌بینیم که میگن در همه چی ۲۰ هستم مثلا من در تغذیه ۲۰ هستم ولی وقتی لیست غذایی گذاشته واقعا برای سطح خیلی خیلی پایین هست ،ما نمیگیم لیست غذایی باید در حد اعلا باشه صحبت از توان مالی هست با داشتن ۲ خانه در دست مستاجر!یک مغازه دست مستاجر! یک زمین و ماهی حدود ۱۵۰ میلیون درامد مینویسه یک روند برای ۴ نفر ما کافی هست من اصلا میگم بله میشه شما غذا بخورید ۱۰ نفر حتی توش یک رون مرغ هم نباشه مثلا برنج و عدس یا رشته پلو سیر میشید ولی آیا پروتئین کافی دریافت کردین ؟! اگر یکی نداره این برنامه براش واجب هست ولی در اوج امنیت مالی این کارها فقط اسمش خسیس بودن هست و تمام ! 

میوه درجه یک و دست چین کجا میوه وانت فروشی کجا!!!!و چقدر هم گارد میگیره که نه ویتامین یکی هست لذت بردن چی ؟! موندن توی هتل چند ستاره کجا یه اتاق بی امکانات گرفتن کجا!!! و خیلی خیلی تناقض و رویا و خیال بافی !من به دوتا دخترم براشون یه چیپس شریکی بخرم که بتونم جمع کنم جمع کنم باغ بخرم تا شوووووهرم سربلند بشه !!!!!کی تضمین کرده باغ رو ببینی !دخترات اصلا باشن !!!!لذت الان رو گرفتی که بگی من میخام جهیزیه میلیاردی بدم !!!!!!!!!!

سلام خانما کسی میدونه اعتبار دیجی پی رو از دیجی کالا نقد کنم یادمه اینجا یکی گفت میشه طلای دیجیتال خریده ممنون میشم راهنمایی کنید 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷