2777
2789
بچه ها سلام خوبین همگییه نظرسنجی دارم ازتون من حدود ۶۰،۷۰ تومن پس انداز مخفی دارم برای جراحی بینیم ک ...

موتور به درد استفاده اش میخوره یا فقط دوست داره؟ اگه بینی تون نیاز به جراحی دوباره داشته باشه و پول داشته باشه میده؟ کلا ادمیه که من و تویی میکنه یا نه؟ اگر اینطوری نیست بخر براش ایشالا نیاز پیدا نمیکنی و دوباره جمع میکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها یکی مامان سبحان عزیز رو برام بی زحمت تگ کنه 🙏🏼🌹

مامان سبحان عزیز تو ویپاد پول سپرده کنم سود بگیرم بازم سکه میده به اون پول یا نه ؟ 

پیشاپیش مرسی از پاسخگویت ❤️🙏🏼

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

بچه ها این طلا فروشی که من طلا خریدم گفت من طلا هم اجاره میگیرم اگر که طلا داری میتونی به من اجاره ب ...

ب هیچ وجه قیول نکن 

تو شهرمون ی نفر همین کارو کرده بعدش جم کرد رفت 

منم ی روز رفتم طلا فروش فکر کرد خیلی زرنگه 

میگفت حالا تو طلاتو بذار اینجا پیش من باشه اینجوری من برات ی درصد حساب میکنم 

گفتم آبشده ک کلا ی درصده 

بعدش مستقیم تو روش گفتم چرا باید بهت اعتماد کنم؟؟؟ 

با مال تون ک با زجر کشیدن بدست آورین ریسک اینجوری نکنید....

بچه ها امشب من طلا فروشی بودم ده گرمی طلای اب شده 98 تومن بود. گفت حدودا یک درصد سود داره و فاکتور م ...

ببین طلای اب شده باید یک کدی روش نوشته میشه فکر کنم بهش میگن چک حتما باید فاکتورش را نگه داری و گم نکنی با خودشم شرط کن ازت میخرم بهتم میفروشم بعد زیر 20گرمم فکر نمی کنم باشه چون باید انقدری بشه که بتونن برات اب شده میزنن خوبیش اینه که خیلی کوچیکه و نگهداریش خیلی اسونتر از طلای زینتی هست مثلا بیست گرمش میشه نصف قوطی کبریت 1درصد هم اجرت و سود بیشتر نداره حتی بعضی جاها کمترم میدن من طلای اب شده میخرم خودم بهتر از مستعمل هست نگهداریش برام اسونتره فقط تقلبی توش زیاده مطمئن شو

سلام .کسی از خانوما اطلاع داره وام ویپاد رو اگه چندروز دیرتر پرداخت کنیم بعداً دوباره بهمون وام میدن ...

بله عزیزم وام میدن ولی مبلغ وامتون بیشتر نمیشه واگه خیلی دیر بریزید برمیگرده به پله اول

کد تخفیف اُکالا تا امشب اعتبار داره!

کد: x69k6

من استفاده نمیکنم برای همون میزارم اینجا عزیزی خواست استفاده کنه منم دعا کنه ❤️🙏🏼

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

عزیزم قیمتشون یکیه بانک و صرافی؟

الان شما بلیط سفر یا مدرک دانشجوی خارج بودن و.. دارید اگر بله از بانک بگیرید ارزونتره اگر نه اصلا بانک بهتون همین جوری نمیده من فقط 10 سال پیش که برادرم دانشجوی خارج بود ارز دانشجویی بهش میدادن از بانک گرفتم دیگه هیچ وقنت از بانک نگرفتم از صرافی ولی چرا گرفتم و گاهی هم از برادرم می گیرم مثلا به ریال وامهاش را پرداخت میکنم یا میخواد چیزی بخره یا به کسی پول بده و.. به نظرم از شعبه های ارزی سوال کنید من اطلاع دقیق ندارم

بیست و چهار ساعته پاسخگوان عزیزم

سلام عزیزم از معصومه جون خبر دارید ؟؟چند وقته که نیستند تو تاپیک

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

بچه ها این طلا فروشی که من طلا خریدم گفت من طلا هم اجاره میگیرم اگر که طلا داری میتونی به من اجاره ب ...

لطفا اگه این کارو انجام دادید بیاد اینجا راجبش بیشتر بگید که چه مقدار و چه مبلغی اجاره دادید ممنون

سلام بچه ها یه کم‌ دلداریم بدین لطفا من چندماه پیش ماشین پیش فروش به اسمم دراومد خلاصه با وام و نقد ...

بی خیاااال بابا... 

هر چند برای شما حتما موضوع خیلی مهمه که تحت تاثیر قرار گرفتی 

اما به فکر سلامتی فکری و جسمی خودت باش 

حالا شاید طوری دیگه متوجه می‌شدند 

بالاخره ماشین مثل طلا نیست که بشه قایمش کرد 

مبارک تون باشه