2777
2789
سلام عزیزم درحال حاضر شیشه مصرف می‌کنه وقرص متادون میخوره

یه توصیه خواهرانه بهت می کنم امیدوارم به دل نگیری عزیزم همسرت معتاد به شیشه هست ادم معتاد غیر از مواد هیچی براش مهم نیست نه تو و نه دخترت این همه زحمت کشیدی برو مسکن مهر رو به اسم خودت بزن اگه حتی نشد حداقل وکالتی هم شده به اسم خودت کن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

وقت به خیر همگی

من سالهاست خواننده خاموش تاپیک هستم و واقعا تشکر میکنم از تمام دوستای که تجربه هاشون رو اینجا مینویسن🙏

اجرتون با خدا...

دوستان یه گله کوچیک خواهرانه میکنم...چه خوبه که فقط مطالب مفیدمون رو انتقال بدیم و کاری به بقیه نداشته باشیم...باور کنید شخصیت ها و سبک زندگی‌ها متفاوته...

باور کنید اگه شما تو حاشیه امن زندگیتون هستید و خریدهاتون به راهه(نوش جونتون) یه عده به زور خودشون رو تا آخر ماه میرسونن...این تاپیک واقعا چراغ راهه خیلیاست...

واقعا اگه شرایط تون خوبه و مشکلی از لحاظ خورد و خوراک و پوشاک ندارید و در جهت سبک زندگی سالم گام برمیدارید تاپیک بزنید و تجربه هاتون رو بگید...باور کنید الان خیلیا روغن نباتی و عادی رو به زور تا آخر ماه میرسونن...یا گوشت و مرغ و...

باور کنید فضای مجازی پر از اطلاعات مفید در مورد سالم خوری و هر چیز دیگه ای هست...کسی که میاد این تاپیک فقط دنبال مدیریت زندگیه که بتونه تو این شرایط متلاطم غرق نشه...

لطفاً بهم نتوپید زندگی ما کارمندیه...تمام تلاشمون رو هم میکنیم...ولی با قیمت‌هایی که روزانه جهش دارن چه جوری میشه مدیریت کرد جز همین راهکارهایی که اینجا یاد میگیریم...

من خودم چند وقته دیگه خرید سوپری رو محدود کردم به فروشگاه‌هایی که پنج شنبه ها تخفیف دارن...مثل افق کوروش و ...و خیلی چیزا هم کم کم داره از سبد خانواده کم میشه به اجبار...

حرفم رو کوتاه میکنم باور کنید...این تاپیک میدان مسابقه نیست که یکی اطلاعات زیاد داد مدال رو تقدیمش میکنن...شما بنویسید بنده خدا که نفهمه خدا که بالای سرمونه...

کاش لابلای حرفامون زخم نزنیم به همدیگه...روی سخنم با دوستانیه که فکر میکنن معصومه اینجا رو قرق کرده و حرفای اونا خریدار نداره...عزیزم هر حرف و کلمه مثبتی مخصوصا تو این تاپیک می‌نویسی تا سایت برقراره خیر و صدقه جاریه ش بهت میرسه...لازم نیست کسی رو بکوبیم تا حرفامون اثر کنه...

کاش معصومه جان حرفای چند روز پیش دوستان رو به دل نگیره و بازم از تجربه هاش بگه...واقعا من از مادر و عمه معصومه خیلی چیزا یاد گرفتم که از مادر خودم یاد ندارم...از زهرا...از خواهر شوهرش...

لطفاً بیایید یاد بگیریم از همدیگه...

اگه سبک زندگی کسی رو نمی‌پسندیم رد بشیم...اصلا پستش رو نخونیم...

ولی اینکه بیاییم موشکافی کنیم و زخم بزنیم و حرف بندازیم وسط کار خوبی نیست...

بازم میگم همه ما عاقلیم و آگاهیم و همه مون دلمون میخواد برای بچه هامون سنگ تموم بذاریم از هر لحاظ...ولی وضعیت به وجود اومده تو ک.ش.و.ر.م.و.ن ما رو وادار می‌کنه دست به عصا باشیم...

معصومه جان و تمام دوستانی که بدون غرض می‌نویسید از خدا میخواهم یه لحظه هم چشم از زندگیتون برنداره...

برای همه مردم سرزمینم دلی شاد و تنی سالم و فراوانی آرزومندم...

معصومه جان منتظرتیم♥️

لطفاً دوستی که بلده معصومه رو تک کنید بلد نیستم🙏

افوض امری الی الله...
نه عزیزم .دوستم میگفت دقیقا میدونستم کدوم کمد و کجای کمد هست و مطمئنم در خونه بوده .شوهر خواهرش متاس ...

این جا واقعا جا داشت خانواده مرحومه مهریشو بزارن اجرا واول دیونی که گردنش بوده رو پرداخت کنند مابقی رو هم یاخودشون خرج کنند یا اگه نیاز ندارن صرف امور خیریه کنند 

که اقا خیلی هم احساس زرنگی نکنند

این جا واقعا جا داشت خانواده مرحومه مهریشو بزارن اجرا واول دیونی که گردنش بوده رو پرداخت کنند مابقی ...

درود بر شرفت

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

من راهنماییت کنم ،خودم مسکن مهر ،ثبت نام بودم ،تازه واحدمو تحویل گرفتم ،الانم فروختم الان میخام دوبا ...

عزیزم میشه منم راهنمایی کنی مسکن مهر میگن سندش رهن وام میشه شما با چی خریدو فروش کردید؟با قولنامه؟خطر نداره؟

سلااام خوبین

خییییلی دلم براتون تنگ شده بود 

خیلی از دوستان قدیمی من رو میشناسن و من کلی تغییر تو این مدت که نبودم تو زندگیم ایجاد کردم🥹

قشنگترینش خونه رهن‌ کردم و مستقل شدم

سالن و کلا جمع کردم وبه صلاحم بود(درامدم بیشتر شده و برکت کارم بالاتر رفته)

ولی دیگه مثل قبل اقتصادی رفتار نمیکنم و یکسال اشتباه کردم😔

تصمیم گرفتم برگردم به ذهنیت قبل و دونه دونه اهدافم رو تیک بزنم♥️🫀

بچه ها این طلا فروشی که من طلا خریدم گفت من طلا هم اجاره میگیرم اگر که طلا داری میتونی به من اجاره ب ...

سلام یکی از فامیلا اجاره داد طلافروش ورشکست ‌شده چن ساله اینم فعلا بیچاره طلاش رفته رو هواس 

فردا میرم بیمه ببینم چی میگن.دکترش براش از کار افتادگی کلی نوشتهبیمه همسرم اختیاری هست که اونم خودم ...

عزیزم همون 5 6 تومن حقوق هم هر سال افزایش بهش میخوره بهتر از هیچیه اقدام کن فعلا

سلام دوستای گلم پس اندازاین ماه من شدیه سکه ۱۰۰سوتی کم هست ولی خداروشکرازهیچی بهتره البته پس اندازمخفی😉

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم