2777
2789
موافقم باهات ولی من خودم پابان دادم به زندگی بایه معتاد شیشه ای چون به سقوط رسیده بود داشت منم می‌کش ...

عزیزم آن شالله بهترین ها برات خاطره بشن...

همینطوره بعضی ها مصرف میکنن امنیت نیست کنارشون باید کات کنی 

بهترین کارو کردی اون دوست داشته تو اون وضعیت بمونه شما که نباید همراهش تا ته دره بری ..مگر چند سال ز ...

آره عزیزم زندگی برام کابوس شده بود الان بهترم ولی با هر صدایی از جا میپرم  چون اینا نرمال نیستن کم کم مغز نمیمونه براشون محبت هاو کارهاشون تحت تاثیر مواد و به دل نمی‌چسبه کافیه یه روز بهشون نرسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها سلام خوبین همگی

یه نظرسنجی دارم ازتون 

من حدود ۶۰،۷۰ تومن پس انداز مخفی دارم 

برای جراحی بینیم کنار گذاشتم(بینیمو عمل کردم ولی ممکنه نیاز به روتوش داشته باشه )بعد شوهرم خیلی خیلی موتور دوست داره 

چون از نوجوانی دوست داشته و براش نخریدن یه جورایی حسرتش رو داره

،ما ماشین و خونه داریم 

حالا از یه طرف دلم میگه پولم رو بدم یه موتور براش بگیرم 

از یه طرفم میگم شاید خودم نیاز پیدا کردم 

میدونم اگه براش بگیرم خیلییی خیلی ذوق میکنه و خیلی اعتمادش بیشتر بهم میشه توی مخارج خونه 

چون فک نمیکنه من پس اندازی داشته باشم از خودم 

شما باشین این کارو میکنین؟

دیروز میگفت پولم کمه موتور بگیرم یه موتور دیدم ۲۰،۳۰ تومن پولم کمه و...

بچه ها سلام خوبین همگییه نظرسنجی دارم ازتون من حدود ۶۰،۷۰ تومن پس انداز مخفی دارم برای جراحی بینیم ک ...

سلام عزیزم

بینی نو مبارک (شوخی کردم واقعا مبارک باشه عزیزم)😍

خب یکم صبر کنین اگر بینیتون مشکلی انشالله نداشت سی تومن پول بدین همسرتون بقیش هم مال خودتون نگه دارین

فک کنم بینیتون الان اولویت باشه نسبت به موتور

چون اگه از بینیتون راضی نباشین اعصاب خوردی براتون داره 

یکم صبر کنین بعد تصمیم بگیرین 

😘😘

منم از دیروز که شروع شده شرکت کردم تا سکه بگیرم. موجودی داشتم هر پنج پله یهو سبز شده. منم نمیدونم هر ...

سلام عزیزم. اون ۵تا پله که میگین یهو سبز شده. تو ویپاد. از کجا باید ببینیم. من امروز جشنواره رو فعال کردم 

گلم اشتباه نمیکنید آخه برا وام دویست تومنی اینقد سکه کمه 🤔شایدم برا مدت محدودی اینقد

والا رفتم دوباره اینترنت نگاه کردم نمیدونم چرا توی سایتش اینجوری نوشته

خودم چون وامش رو گرفتم برام تعدا سکه هارو نشون نمیده

خانومایی که یارانه اشون،۲۵ واریز میشه؟خواستم ببینم واریز شده براتون؟برای من واریز نشده،نمیدونم چرا

عزیزم دهک ها رو عوض کردن 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

بچه ها سلام خوبین همگییه نظرسنجی دارم ازتون من حدود ۶۰،۷۰ تومن پس انداز مخفی دارم برای جراحی بینیم ک ...

سلام گلم اشتباه نکن بنظرم پولاتو نده ❤️

من طلاهامو همسرم فهمید مخفی ها 

الان ن تنها ممنون نیست 

میگه خودم کار کردم تو ک در آمدی نداشتی خودم بهت پول دادم 

گفتم  بهش تو نمیدونی چقدر من وام تیکه تیکه گرفتم 

فلان 

ذره ذره جمع کردم  از همه چی زدم 

میگه اگه پول من نبود تو نمیتونستی وام بگیری که طلا بخری پس همه اش خودم بودم 😔😏 و من چقد دل شکسته شدم 

چقد دلسرد 💔شدم چقد 

جالبه از اون موقع هر بار بهم پول میده قشنگ حواسش جمععع جمع یه جوری شده که نمیتونم مخفی جمع کنم 😓

خودش یه آدم کله شق ول خرجه زیاد 🥴

به قول معصومه خانوم هیچ مدالی بهمون نمی‌دن باید به فکر خودمون باشیم 

و من چقد ناراحت و دل شکسته شدم 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

والا رفتم دوباره اینترنت نگاه کردم نمیدونم چرا توی سایتش اینجوری نوشتهخودم چون وامش رو گرفتم برام تع ...

اشتباه زده 

چون وام گرفتم خیلی سکه میخاد 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹