2777
2789
شرایطت واقعا سخته خدا بهت صبر بده و به همسرت عقل،بنظر من خواهرتو بفرس پیش روانپزشک دارو بگیره یواشک ...

سلام عزیزم 

اتفاقا به ذهن خودمم رسید که بهش گیر بدم ولی اعصابشو ندارم . حس می‌کنم راه حل خوبیه خیلی ازت ممنونم امتحانش می‌کنم ☘️

فکر کنم این بیماری دارو نداره ولی باید اونم امتحان کنم قبلا یبار رفتم پیش روانپزشک (مخفیانه) یه خانمی بود ولی هر کاری کردم دارو ننوشت کفت تا خودش نیاد نمینویسم

عزیزم منم شاغلم و همیشه ادبی صحبت می کنم بین همکارا این خودش مساله مهمیههیچ وقت در مورد دیگران غیبت ...

اگر کتابی و نکته ای در مورد ادبی صحبت کردن بلدین خوشحال میشم تجربه تون در اختیارمان قرار بدین 

و یه سوال در مورد مانتو شلوار داشتم 

مثلا مانتو بلند طوسی رنگ یا سبز با شلوار مشکی ست کنیم چطوره؟

معمولا مانتوهای بدون شلوار رو.با شلوار مشکی ست می کنم 

و اگر سایت با قیمت مناسب و کیفیفت خوب مانتو اداری ست دارین ممنون میشمبگین 

شهر شما ست چندهست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما مخصوصا شاغلا میشه راهنمایی کنین و تجربه هاتون از شیک بودن و با پرستیژ بودن بگین مخصوصا بین همک ...

سلام .به نظر همکارام من پرستیژ دارم .کار خاصی نمیکنم ذاتا تو انتخاب لباس یکم حساسم ونسبت به موقعیت لباس می پوشم برا سر کار حتما کت شلوار که اندازه تنم باشه.هر روز دوش میگیرم و مام میزنم.کلا تو محیط کار سرم به کار خودمه .تا چیزی بهم تعارف نکنن ور نمیدارم . شیرینی چیری بیارن یدونه ور میدارم .بلند نمیخندم.با آقایون خیلی رسمی برخورد میکنم .از آدمای سمی دوری میکنم یعنی اصلا گرم نمیگیرم و .....

سلام دوست عزیزهرچی داری میگی در مورد شوهرت و زندگیت با همه ی وجودم درک کردم انگار داری گذشته ی منو ت ...

فداتشم عزیزم ، الهی دیگه هرگز همچین آدمی سر راهت قرار نگیره،مطمینم الان حالت از هر چی مرد بهم میخوره٫

بچه ها تو چیکار کردی میشه یکم بیشتر توضیح بدی که چطور از این زندگی مثبتی نجات پیدا کردی ؟ممنونم ازت

سلام عزیزم برای وام اعتباری ثبت نام کردین؟اگه آره میشه توضیح بدین جه جوری ؟تلفنی یا حضوری رفتین؟ممنو ...

سلام عزیزم .بله ثبتنام کردم یه لینک ثبتنام بود که ثبت نام کردم در اخر نوشت ثبتنام شما با موفقیت بود کارشناسان ما با شما تماس خواهند گرفت.

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
عزیزم من دقیق نمیدونم با چقدر میندم اما بیشتر از 8 تومنه چون تعدادمون بیشترهاول اینو بهت بگم، من خود ...

مستانه جان من اونجور که یادمه شما بچه کوچک هم دارین پدرومادر تون هم پیشتون هستن چطور به کارهاتون می رسین من با یه بچه دوساله واقعا خسته ام به هیچ کاری هم نمی رسم

اگر نکات ادبی رو که بلدین اینجا بزارین ممنون میشم تشکر

زیاد حساس نباشین .به نظر من همین که محترمانه برخورد کنین و لحن درست استفاده کنین کافیه چون اگه خیلی کتابی هم باشه یجورایی مصنوعی به نظر میاد .رسا حرف بزنین و تشکر به موقع و پرهیز از پرحرفی.بسته به موقعیت هم داره مثلا من با مدیر خانم یکم صمیمانه تر و با لبخند حرف میزنم با مدیر آقا رسمی تر و جدی تر . 

هربار با دوستای مصرف کننده ش می‌رفتن جایی مثلا یه بار با یکی از دوستاش سه هفته مونده بودن تو ماشین ...

چه صبری داری تو دختر 

خدا به هیچکس نشون نده زندگی با ادم معتاد خیلی خیلی سخته 

انشالله که شوهرت عوض شده باشه و قدرتو بدونه

سلام عزیزم ،منم دقیقا از همین قضیه میترسم که خدای نکرده پسرم اینطور بشه. اتفاقا تو خونواده ی همسرم و ...

دقیقا سریال 

Big little lies 

همین رو نشون میداد که این رفتارها ارثی هستند 

سریال رو تونستید تماشا کنید 

خانما مخصوصا شاغلا میشه راهنمایی کنین و تجربه هاتون از شیک بودن و با پرستیژ بودن بگین مخصوصا بین همک ...

به نظر من اول از همه وقتی ما ظاهر مرتبی داشته باشیم ( حالا چه خوشمون بیاد با نه) خیلی می تونه تاثیرگذار باشه برای همین آدم ها همیشه باید ورزش رو در زندگی داشته باشند( دیگه سه تا یک ساعت رو در هفته می تونیم برای ورزش بذاریم) 

سر وقت بودن خیلی مهمه 

خوشبو بودن / مرتب بودن صورت / مو/ ناخن/ دندان  

کارها رو با حوصله انجام دادن 

حریم شخصی تعیین کردن و دخالت نکردن در زندگی دیگران 

کلا وقتی آدم به خودش احترام بذاره بقیه هم احترام میذارن چه اعضا خانواده باشه چه سایرین 

کتاب و پادکست های خیلی زیادی هست که کمک کننده هستند

هربار با دوستای مصرف کننده ش می‌رفتن جایی مثلا یه بار با یکی از دوستاش سه هفته مونده بودن تو ماشین ...

از شما باید چند مجسمه بسازن 

ولی مواظب باش نره خونه رو بفروشه معتاد قابل اعتماد نیست

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

می‌گفتم...شب بهش گفتم فردا باید بریم پردیس من کار دارم کلی سوال پیچ کرد چه کاری پردیس تو چیکار میتون ...

سلام،خدا قوت،🌹تو یک شیر زنی یه قهرمان،💐

خیلی با خوندن پست هات رفتم تو فکر،چقدر حس خوب گرفتم از این همه تلاش و امید

امیدوارم خدا بهترین هارو برات رقم بزنه❤️