2777
2789
دوستان عزیز از همتون ممنونم که راهنمایی کردید الهی خیر از زندگیتون ببینید 🌹 دوست عزیزی که گفتی برو ...

سلام عزیزم 

چون نمی تونی با مشاور ارتباط برقرار کنید من لازم دونستم چند تا نکته رو بهتون بگم چون خواهر من مشکل شما رو داره 

با این تفاوت که خواهرم سه تا بچه داره و چهره خیلی زیبایی داره در صورتی که شوهرش از نظر ظاهر خیلی به خواهرم نمیاد و همه اقوام و آشناها هم که اینا رو باهم می بینند تو نگاه اول این مورد رو به هر طریقی به روشون میارن 

خلاصه بهت بگم ...شوهر خواهر من هم اوایل بیماریش به این شدت نبود اما هر چی می گذره مشکلش شدید تر میشه ...دقیقا مثل همسر شما هیچ جا نمی ذاره تنها بره ،مدام چکش می کنه و ... حتی یکبار که خواهرم اومد قهر می گفت شوهرم بهم پیله کرده که تو چرا با برادرت دست میدی ؟فکر کنید تا این حد که می گفت با برادر خودت نباید دست بدی 

.خواهرم هم چند بار اومد قهر که جدا بشه اما دوباره برگشت به زندگی 

آخرین بار که خواهرم اومد قهر دیگه پیش یه مشاور نوبت گرفت چند جلسه رفت مشاور ...مشاور بهش گفته بود که این بیمارها به خاطر علاقه شدیدی که به همسرشان دارند ترس از دست دادن همسرشون رو دارند و نمی دونند که دارند طرف مقابل رو آزار میدن ،به خواهر و گفته بود خیلی به شوهرت  خیلی محبت کن ،تو روابط جنسی خیلی باهاش همراه باش،که اون متوجه بشه تو قصد نداری ترکش کنی و تو هم مثل اون دوستش داری 

خواهرم می گفت شوهرم بارها گفته من زشت هست تو خوشگلی می ترسم از من بگیرنت...

جالبه که نسبت به خواهر، مادر و دختر خودش این شکاکی رو نداره فقط نسبت به خواهرم 

خواهرم هم به شدت مذهبی ،ازدواجشون کاملا سنتی و تا بحال هیچ حرفی پشت سرش نبوده که مثلاً فکر کنید شاید چیزی از خواهرم دیده که روش حساس شده باشه 

و اینکه مشاور گفته بود این بیماری ارثی هست 

متاسفانه دایی همسر خواهرم هم همین بیماری رو داشتند

دعا کنید فقط پسرتون هم مثل همسرتون به این بیماری دچار نشه ....

خانما مخصوصا شاغلا میشه راهنمایی کنین و تجربه هاتون از شیک بودن و با پرستیژ بودن بگین مخصوصا بین همکارای فرهنگی .... حتما بین همکارا داشتین تجربه ای که ازش یاد گرفتین حالا چه خوب یا بد ...من پارسال از سر گروه مون ادبی و رسمی صحبت کردن یاد گرفتم یکم .. خیلی دوس داشتم یه تاپیک بود مخصوص معلما اگه داریم بگین مشتاقانه میخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم،شماکدوم شهری؟چطوری بایدخانه کارگرپیداکنیم وعضوبشیم؟

سلام عزیزم من استان فارسی هستم والا فک کنم شهرهای بزرگ دارن اسمش هم خانه کارگر هست سرچ کنید برای هرشهر بالا میاره

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
دوستان عزیز از همتون ممنونم که راهنمایی کردید الهی خیر از زندگیتون ببینید 🌹 دوست عزیزی که گفتی برو ...

شرایطت واقعا سخته  خدا بهت صبر بده و به همسرت عقل،بنظر من خواهرتو بفرس پیش روانپزشک دارو بگیره یواشکی به خوردش بده تو نوشیدنی شاید یکم رو مغزش اثر بزاره بهتر بشه

و اینکه یکم تو هم بهش گیر بده دیر اومد گیر بده گوشیشو چک کن بزا بفهمه بده

شوهر منم گیر میداد نه در حد شوهر تو ، تنها بیرون میرفتم ولی به پوششم به رفت و امدم ،نمیزاشت هیچ دوستی داشته باشم

نمیراشت ساعت ۵ بعدظهر به بعد بیرون باشم چه تابستون چه زمستون و …

یکبار رفته بود بیرون قرار بود ده شب بیاد من پنج رفتم بیرون تا برگشتم ۶ و نیم بود  اومدم خونه که خونس

چشاشو خون گرفته بود هرچی از دهنش دراومد بهم گفت

فرداش وسایلم جمع کردم رفتم خونه بابام ۴ ماه موندم تا اومد به غلط کردن افتاد ،البته خانوادمم نمیدونستن

وقتی فهمید همیشه ساکت نیستم و خانوادم میدونن ادم شد

الانم بگم خیلی ریلکسه نه گیر کیده ولی خییییلی کمتر شده

قبلنا اصلا من کاری به کارش نداشتم  اینقد گیر داده بود حالم از آدمی که گیر میده بهم میخورد اصلا کاریش نداشتم

الان الکی گیر میدم🤣چرا گوشیت مشغول بود،چرا از بیرون اومدی بو عطر میدی،کجا بودی که سیری شام کم خوردی🤣🤣

بخدا گیر دادناش کم شده … انگار الان میفهمه چقد بده الکی گیر بدی

ایشالله تو هم قلق بهتر شدن همسرت پیدا کنی و از زندگی لذت ببری

سلام.الان ده صفحه باید توضیح بدین که برای 30تومن نیست.کاری به رفتار تون ندارم ولی متوجه منظورتون شدم ...

سلام ممنون عزیزم شما منظورم رو کامل متوجه شدین،بچه پررو کلاس هفتمه،احساس میکنم عمدی این کار رو می‌کنه تا خریدها رو دیگه بهش نسپارم و به داداشش بگم که بزرگتر از خودشه

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

مرسی از کمکت مهر مهربونم🙏🏻💖

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام رویا جون قبلا جایی نوشته بود ولی الان من رفتم نگاه کنم عکس بگیرم بفرستم دیگه نشون نمیده .

آره مال منم همونجوری شده☹️ولی کاربر مهر عزیزز زحمت کشید برام پیدا کرد و گذاشت 🥰🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
برنج هر سال و یه جا میگیریم120کیلومرغ 4در ماه گوشت 1/5نیم کیلو درماهچرخ‌کرده 3کیلو در ماهماهی 2تا غز ...

فقط میگم درود وخداقوت بهت

کلاس خودسازی چی شرکت میکنی عزیزم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
مامان سبحان عزیز من تو سایت اعتبار سنجی ایرانیان میخوام اعتبار سنجی کنم همش که اشغال میزنه تلفنهاش.. ...

نمیدونم جوابت دادن یانه. ویپاد گزینه اعتبارسنجی اضافه کرده. و  اپ باجت  قسمت کالانو کویرموتور