2777
2789
عزیزم من کیک هم موادش رو چشمی میریزمحدودا دو لیوان آرد با نصف قاشق غذا خوری بکینگ پودر الک میکنم دو ...

چقدر پوست پرتقال؟؟

تلخ نمیشه؟؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشهمن یک خونه باغ کوچیک دارم و الان در حال ساخته حالا میخوام نظر شم ...

من باشم خودم استفاده میکنم

ولی ازاول به سختی کلید میدم تا توقع نره بالا

بعدش پذیرایی رو خیلی کم میکنم

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما میشه راهنماییم کنید لطفا.من قبلا میلی میخریدم اما یه بار چک داشتبم ده روز بعد واریز کرد پول رو دیگ نمیخرم اما الان دیگ نمیتونم خورد خورد پس انداز کنم .کجارو پیشنهاد میدین؟خیلی عقب افتادم وپولام خرج میشه ریز ریز .از طرف دیگ میلی باز یکجا میریخت ب حساب و خودش تراکنش میشد برای کارتم.میشه راهنماییم کنید چیکارکنم؟کسی بامیلی الان کار میکنه؟روندش بهتر شده یانه؟واینکه اگ جای مطمعن دیگ ای هم میشناسین بگین.معصومه خانوم شما همچنان از میلی خورد خورد میخرین ؟اگ جای مطمعنی سراغ دارین میشه بهم بگین لطفاااا ممنونم از همگی

@masumehjoon

من باشم خودم استفاده میکنمولی ازاول به سختی کلید میدم تا توقع نره بالابعدش پذیرایی رو خیلی کم میکنم

واقعا برام سواله..چطور میشه از کسی کلید ویلا،باغ یاباغچه...رو طلب کرد...اونجا حریم خصوصیه صاحبش هست و قطعا برای خریدش کلی تلاش کرده...

من ویلا ندارم...اگر داشتم و کسی ازم میخواست..بهشون میگفتم شما حاضرید منزلی که توش سکونت دارید رو به من بدید؟؟؟

باز در حضور صاحب ویلا به اصطلاح مهمان باشن یه چیزی...ولی انتظار کلید گرفتن به نظرم یخورده پرتوقعی هست..

ما آنتن کوچیک گرفتیم که کنار پنجره هم اوکی هست . قوی هست

طبقه چندید؟ اطراف خونه تون لابد بازه؟ اینجا همش نقطه کوره. نمیدونم چی بگیرم ک بعدا خراب نشه. لطفا اسم آنتن تون بفرمایید

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

چرا من نمیفهمممیشه شما بگید یعنی چی

میگن کف طلا بالا اومده نسبت به قبل و رسیده به بالای ۱۲ تومن ....

و دلا ۱۳۰ هزارتومنی ، نقطه ی مهمی که بازار بهش واکنش نشون میده ..... از این عدد اگه بشکنه بره بالا ، طوفانی بالا میره ؛ اگه هم نتونه بالا بره ، طلا به زیر ۱۳ میاد و فرصت خرید ایجاد میشه ....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏 لینک کانال ایتا استاد قلیان https://eitaa.com/joinchat/3288728935Cfe56441ec1

واقعا برام سواله..چطور میشه از کسی کلید ویلا،باغ یاباغچه...رو طلب کرد...اونجا حریم خصوصیه صاحبش هست ...

حرفای عجیب زدی. میتونی به اعضای خانواده یا کسی که باهاش رودروایستی داری کلید ندی؟ کلید میگیرن خوب هم میگیرن مثل کاروانسرا میرن توش... این بلا سر ماهم اومده. بعضی بیشعورا با کفش میرن تو. باخودشون ظرف میبرن. خوب یکی نیست بهشون بگه اگه چندشت میشه لطفا نرو و ازش استفاده نکن ، بیشعور.

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

سلام به همه خانمهای گلشبتون بخیرامروز جمعه، من کلا تو مرخصی بودم...هم جسمم، هم ذهنمفکر میکنم به خاطر ...

سلام سلام😍☁️

🌹من دوتا سیم شارژر خریدم «برند ویرا»

این ضمانت مادام العمر داره

تا خراب میشه میبرم مغازه، رایگان یک دونه جدید بهم میده

قیمت نو این سیم ۵۳۰ هست تقریبا

فقط سیم نباید پاره شده باشه( از گارانتی خارج میشه)

🌹عزیزان توی فامیل افراد مختلف با استعدادهای مختلف حضور دارن. اگر مشکلی با رفت و آمد باهاشون ندارید( که ایشالا ندارید) از خدماتشون استفاده کنید و خدمات هم بدید.

مثلا این روزها که من باردارم، پدرم بچهها رو میبرن مدرسه و میارن.

من هم هر روز میرم خونشون و از عمهم چند ساعتی مراقبت میکنم.

یا برادر همسرم با دخترم درس کار میکنن، هرموقع کمکی بخوان میتونن روی کمک من و همسرم حساب کنن.

یا یک همکار قدیمی دارم که از اعضا خانوادست. زمانی که همکارای جدیدم رفتن، ایشون اومد کمکم. حالا یا نقد باهاش حساب میکنم، یا برای عروسیش هدیه سنگین تر میدم. که لطفش تا جدی جبران بشه.

یا از دخترخالم دستور غذا و کیک میگیرم، چون خیلی خوب بلده.

و از اون یکی دخترخالم آدرس ارایشگاه با قیمت مناسب رو میگیرم.

یا الان پدر و مادر همسرم دارن در کارم کمکم میکنن. من هم پسرشون رو نگه میدارم😅❤️

شاید کسی در خانواده بتونه با بچههاتون زبان کار کنه.

کلا حفظ رابطه خانوادگی، علاوه بر اینکه باعث شادی میشه، خیلی میتونه باعث پیشرفت با هزینه کم هم بشه.👌

البته با هرکسی هم نمیشه رابطه گرفت...ولی اونایی که هستن رو قدر بدونیم❤️با رعایت اعتدال در رفت و آمد البته🙂

خانوما میشه راهنماییم کنید لطفا.من قبلا میلی میخریدم اما یه بار چک داشتبم ده روز بعد واریز کرد پول ر ...

فکر کنم حضوری بری طلافروشی الیزابتی بخری بهتر باشه

من این نیت رو دارم

مطمئن تره

ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه میپنداشتیم 💔

عزیزم من کرجم میشه بگی از کجا میخری که مطمئنه؟

عزیزم من این طلاها رو که نوشتم میخرم از دی جی کالا بود .

کرج من طلا فروشی مطمئن که میشناسم داخل خیابان بیمارستان کمالی طلافروشی خلیلی هست ولی طلای کم اجرت زیاد نداره .

و اینکه من از طلا فروشی های مصباح و پاساژ میلاد میدان آزادگان هم طلای زینتی و نو میخرم .