2777
2789
عرض ادب خدمت دوستانقبلتر ها خیلی فعال بودم تو تاپیک بی ریا مینوشتم از تجربیاتماز پس اندازاماز خریدو ...

درست میگین من اون پیام رو یادمه  و چقدر ناراحت کننده بود اتفاقا نوشتم که عزیزم اون اشغالی که شما میگی ممکنه غذای خیلی ها باشه..بعضی وقتها ادمها خیلی گوشت تلخ میشن و نیش میزنن

خب سلام علیکم🎀☁️دیروز رفته بودم پمپ بنزینبه پرسنل جایگاه که برام بنزین زده بود گفتماز کارت بانکیم ۵ ...

پنج تومن رو پیشنهاد نمی‌دادید رسماً به طرف توهین کردید! 

چطوری تونستید مطرح کنید 

همون پس‌انداز بره بهتره 🫢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر مظلوم نمایی نکنید پشت دو سه تا تعریف هر گونه توهینی هم تونستید چپوندید اگه خانما ۲۰ صفحه لینک ...

دلیلی نمیبینم مظلوم نمایی کنم .مگه تو دادگاهم یا شما کی هستین که از قضاوت تون بترسم ....هیچ جا توهینی نکردم اگه توهینی خود معصومه خانوم بیان بگن توهینی من خودم از دلشون در میارم و نیاز به توضیح به شما و امثال شماها ندارم......عجب بابا یک چیزی هم بدهکار شدم من خودم از نیت خودم با خبرم برداشت بقیه سر سوزن برام مهم نیس

عرض ادب خدمت دوستانقبلتر ها خیلی فعال بودم تو تاپیک بی ریا مینوشتم از تجربیاتماز پس اندازاماز خریدو ...

سلام عزیزم 

میشه در مورد خانه کارگر توضیح بدید که چی هست 

کاربردش چیه 

مربوط به چه کسایی هست

خیلی تشکر میکنم از شما و معصومه خانوم هایی که نزد دل مهربونشو میخورن 

اگه دنیا هیچ هم بشه این افراد مزد کارهاشونو حتما از خدای خودشونو میگیرن 

از افعال آدمها دلگیر نشید و با خدا معامله کنید که حتما پاداش بزرگی براتون در نظر گرفته شده 

حتی اگه یک نفر با حرفهای ما زندگیش چه عرض کنم امروزش بهتر از دیروزش باشه 

امیدوارم معصومه خانم هم زودتر برگردند و راه قشنگشو ادامه بدن .این توفیق به هرکسی داده نمیشه برای رشد معنوی 

سلام عزیزم میشه در مورد خانه کارگر توضیح بدید که چی هست کاربردش چیه مربوط به چه کسایی هستخیلی تشکر م ...

نه عزیزم چرا ناراحت شم؟

اون عده تعدادشون به انگشتهای دست هم نمیرسه و اصن در حدی که بخوان ناراحتم کنن نیستن😅💪

خانه ی کارگر برای کسانی که بیمه تامین اجتماعی داشته باشن از هر نوعیش

وارد سایت خانه ی کارگر میشین مشخصاتو وارد میکنین یه هزینه ی کمی ازتون میگیرنو کارت براتون ارسال میکنن

شما میتونین از استراحتگاه ها،هتل و ویلاهایی که تو هر شهر دارن با هزینه ی خیلی کم استفاده کنین مثلا ۳شب اقامت تو شما ۸۰۰ تومانه برای کل خانواده  

کلی کلاسهای اموزشی رایگان داره که اگه شرکت کنین مدرک معتبر فنی حرفه ای هم میدن 

توضیحات کاملترشو تو گوگل سرچ کنین میتونین بخونین عزیزم

گر از یادم رود عالم,تو از یادم نخواهی رفت...

سلام خانمها حیف این تاپیک که اینجور بهم خورد ☹️خانمهای شاغل یا کسانی که تجربه در این زمینه دارن بیزح ...

سلام دوست عزیز به نظرم اگه منشی باشگاه خانم بود مشکلی نبود،ولی من خودم راحت نیستم منشی باشگاه آقا بودن

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

برام جالبه همه تابستون و قبل پاییز اذوقه جمع میکنن برای زمستون ولی ما که جنوبیم تازه از پاییز میفهمی ...

چ جالب.

مرسی عزیزم که وسط دعوا ما رو بردی به هوای دلچسب جنوب.خیلی خوب نوشتی.مخصوصا اونجا که گفتی همدیگه رو عصرونه دعوت میکنن.واقعا دلم خواست برم جنوب

من خودم عاشق آب و هوای کوهستانم و به شدت سرما دوست.تو گرما واقعا کلافه میشم.اردبیل و تبریز واسه من ایده آله

اینقدر مظلوم نمایی نکنید پشت دو سه تا تعریف هر گونه توهینی هم تونستید چپوندید اگه خانما ۲۰ صفحه لینک ...

و یک موضوع مهم تر اینکه بنده وقتی پیام گذاشتم اینجا که معصومه خانوم رفته بودن دوروز قبلش و اینجا دعوا شده بود کار از کار گذشته بود دقت کنین تهمت الکی نزنین بدرود

شهزنان جان ،چند بار امتحان کنید قلقش دستتون میاد .برای ما که خانوادگی راضی هستیم البته همسرم اوایل ب ...

میشه دستور کیک رو بزاری 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

من یادمه خیلی فعال بودی

از اینکه کل شهرو مثل کف دستت میشناختی خیلی خوشم میومد☺️

راست میگید بابا اصلا بیایید ماها که طرفدار معصومه خانوم و ایده هاشون هستیم به راهشون ادامه بدیم وما هم تجربه هایی رو که داریم در اختیار هم قرار بدیم وراهنمای همدیگه باشیم حتما به گوش معصومه خانوم میرسه وخوشحال میشه درسته شاید من در حد ایشون پر بار نباشم ولی در حد قطره ای از دریا شاید بتونم کمک کنم دوستانی هم که مخالف هستند هر جور دوست دارند رفتار کنند دیگه خودشون میدونند دوستداشتن با ما همراهی کنند یا نه

پنج تومن رو پیشنهاد نمی‌دادید رسماً به طرف توهین کردید! چطوری تونستید مطرح کنید همون پس‌انداز بره به ...

خب فقط از همین بنده خدا که نمیگیره

اگه فقط روزی ۱۰۰ نفر ۵ تومن انعام بدن میشه روزی ۵۰۰ تومن مازاد حقوق اصلیشون

کم نیست بنظرم

ایشون توقعشون بالا بوده

شما همون خانومی هستید که آموزش کیک کافه رو توی تاپیک آشپزی گذاشتید .؟برای کافه ها کیک درست می‌کردید ...

سلام 

بله خودم هستم 

بهای این اعتراض گران بود و خودمم میدونم ؛ پناه بر خدا .....

خدا نظرش از آدم برنگرده خواهر 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
چ جالب.مرسی عزیزم که وسط دعوا ما رو بردی به هوای دلچسب جنوب.خیلی خوب نوشتی.مخصوصا اونجا که گفتی همدی ...

خواهش میکنم جانم...انشالله تمام لحظه هاتون پر از شادی و هیجان باشه❤️ما جنبویا هوای خنک دوست داریم ولی تو مناطق سردسیر دوام نمیاریم ...دمای ۵۵ درجه تابستون تحمل میکنیم ولی دمای خیلی پایین برفی رو اصلا ...شاید همه نه ولی اکثرا اینطورین...بعد  اینجا چله زمستون مثل اوایل پاییز بقیه است که تازه میخوان لباس گرم دربیارن

طرفای برج ۱۰بیاید این ورا ....البته با کلی پول ...ته لنجی و ماهی و ظروف خاص و لوازم برقی و کالای خواب ...بار بزنید 

بعدم برید دریا سمت بنذر دیلم و گناوه و اون ورا 

ما دریا نداریم ولی میتونید با کشتی گردگشری برید تفریح و مرز ایران و عراق از راه ابی ببینید

وای که دیگه آدم دلش نمیاد اصلا این تاپیک رو بخونه...من سالهاست دارم این تاپیک رو میخونم...واقعا شما ...

دنبال محبوب بودن ، نبودم که چهره م بخواد رو بشه یا نه !!!! 

آدمی که حرف برا گفتن داره ، در مقابل انتقاد وایمیسه و جواب میده نه اینکه فرار کنه ، اون خانم هم اگه راستگو بود و حرفی برا گفتن داشت ، در مقابل انتقاد غیب نمیشد .... 

فضای مجازی و هر کسی ممکنه تو قضاوت اشتباه کنه ،  ولی این همه گارد در مقابل انتقاد ، فک نکنم آدم نمره بیستی پشتش وایساده باشه!!!!!

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏