2777
2789

سلام خانما،امیدوارم حال دلتون عالی باشه🌹

عزیزان پسرکوچیکم ۶ سالشه و میره آمادگی،دو روز اول که رفت خوشش اومد بعد مدیر با معلم به مشکل برخوردن و یه معلم دیگه آورد که پسرم اصلا راضی نمیشد بره با هر ترفندی شد راضیش کردم رفت و حالا میگه از معلممون میترسم همش داد میزنه حوصله ندارم 

کلیپ هایی هم که معلم‌ حین تدریس از خودش میگیره و میذاره کانال واقعا  صداش خیلی بلنده انگار داره داد میزنه و با عجله

کلا هم بیست نفر هستن دانش آموزای کلاس

هرچقدر با پسرم حرف میزنم که معلمتون مهربونه بری همه چی یاد میگیری بازی میکنی و فلان نمیره

با مدیرشون حرف میزنم میگه معلم عالیه حرف نداره و به هیچ‌عنوان قبول نمیکنه و ظاهرا اونروز هم یکی از بچه ها رو زده و دعواش کرده و پسرم بدتر شده ترسش

چیکار کنم بنظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهدش رو عوض کن یا کلاسش رو عوض کن

والا نزدیکی ما همین یه دونه مدرسه هست که اونم با شهریه ۱۴ میلیون پنج شش میلیون هم وسیله گرفتیم 

بقیه خصوصی ان بالای سی میلیون که وسعمون نمیرسه میدونمم که پسرم نمیره چون یه پنج شنبه و جمعه که میمونه دیکه شنبه میگه نمیرم

سلام خانما،امیدوارم حال دلتون عالی باشه🌹عزیزان پسرکوچیکم ۶ سالشه و میره آمادگی،دو روز اول که رفت خو ...

سلام عزیزم به نظر من با خود معلم صحبت کنید،حتی اگه شد یه چیزی به عنوان جایزه بگیرین بدین به معلم تا از طرف خودش به پسرتون هدیه بده

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام عزیزم به نظر من با خود معلم صحبت کنید،حتی اگه شد یه چیزی به عنوان جایزه بگیرین بدین به معلم تا ...

جایزه هم داده

معلم قبلی مشکلش با مدیر این بود که مدیر میگه تو فقط فیلم بگیر بذار کانال اولیا احساس رضایت کنن پولو واریز کنن

میگفت اصلا به کیفیت تدریس اهمیت نمیده و دخالت زیادی تو کار معلم میکرد ظاهرا

سلام عزیزم به نظر من با خود معلم صحبت کنید،حتی اگه شد یه چیزی به عنوان جایزه بگیرین بدین به معلم تا ...

معلمشون خیلی گارد میگیره،اینطوریه که برچسب یه دختر نیمه لخت صدآفرین زده بود دفترش،پسرمم میگفت مامان من از برچسبای ماه و ستاره ای که خودمون گرفتیم میخوام چرا اینو زده 

به خدا اینو با لحن خوب گفتم به معلمشون که سوء تفاهم نشه ولی با عصبانیت جوابمو داد

دقیقا منم پولای کم و خرد طلا میخریدم همسرم همش غر میزد ک اینا بدرد نمیخورهتا اینکه برای خرید ماشین ی ...

افرین بهت

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
سلام خانما،امیدوارم حال دلتون عالی باشه🌹عزیزان پسرکوچیکم ۶ سالشه و میره آمادگی،دو روز اول که رفت خو ...

عزیزم مدیرها معمولا طرف معلم را میگیرن در واقع این استرتژیشون هست اگر داد میزنه و پسرت میترسه مهد یا کلاسش را عوض کن چون اگه الان زده بشه بعدا برای سالهای بالاتر که مدت بیشتری باید بشینه سر کلاس و درس و تکلیف داره باهاش به مشکل برمیخوری مهد و پیش دبستانی برای عادت دادن بچه به مدرسه هست

سلام شب بخیر کسی میدونه تو شهریار کدوم بانک صندوق امانات داره؟

حساب کارگزاری مفید یا اگاه داری مثل خرید سهام هست ایزی تریدر برو عیار را سرچ کن با مبالغ کم هم میتونی بخری فکر کنم حداقل صد هزار تومن از ساعت 11 صبح شروع میشه مثل سهام درخواست خرید میزاری (قبلا تو بورس خرید و فروش کردی؟؟؟ اگر بلد نبودی بگو تا برات توضیح بدم) پیام شخصی بده

یه سؤال داشتم لطفاً اونایی که سررشته دارن لطف کنند و راهنماییم کنن ،ممنون میشمما دو دهنه مغازه بر جا ...

میتونید برای خدمات خودرو مثل مکانیکی و تعویض روغن و اینا اجاره بدید؟ رستوران و غذا خوری هم بین راهی خوبه 

هیچ وقت نمیره الآنم بانک آینده هر کسی پول داشته سر جاش هست امن ترین جا بانکمن خودم میخام طلا بفروشم ...

ببین منم میخواستم مهربانی بزارم سرچ اینترنتی کردم نوشته بود واسه وام و اعتبار سنجی اذیت می کنن خیلی ناراضی بودن ولی تجربه  خودم نبوده به نظرم خیلی پرس و جو کن گویا به اعتبار سنجی ها گیر داده بودن

سلام خانمای عزیز بنظرتون میصرفه وام ۱۰۰تومنی دیجی پی رو بگیرم باهاش طلا بخرم یا ن هزینه اشتراک میخاد ...

13.5 میلیونه؟ من متوجه نشدم خودم تا حالا نگرفتم ببین الان نرخ تورم رو 40 درصده دقیقا شرایطش را برای chatgpt توضیح بده بگو بهره سالانه اش را برات حساب کنه یعنی تعداد اقساط و میزان اقساط و... تو سایت باحساب هم بزنی فکر کنم حساب میکنه اگر زیر 40 درصد بود می صرفه البته برای طلا دیگه رشدش 200-300 درصد بوده از سال پیش معمولا هر نوع وامی با شرایط ایران میصرفه 

حساب کارگزاری مفید یا اگاه داری مثل خرید سهام هست ایزی تریدر برو عیار را سرچ کن با مبالغ کم هم میتون ...

دوست عزیز فکر کنم صندوق امانات ربطی به کارگزاری و بورس نداره ها،میخواد طلا به امانت بزاره،نه اینکه صندوق تو بورس بخره

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام کسی وام اشتغال زایی کمیته امداد یا کلا وامی از کمیته امداد گرفتید 

اگه آره میشه بگید چه مدارکی لازمه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم