2777
2789
خیلی خیلی برات خوشحالم سوسوی نازنین خوشحالم که بالاخره تلاش هات به ثمر نشست🤲🏻🤲🏻🤲🏻📿شادی این لح ...

قربونت برم روياي نازنينم همه ي اين اتفاقات قشنگ باعثش شما بودي و دوستان نازنينم كه راهنمايي كردن كمك كردن پيشنهاد مثبت دادن 

از معصومه ي نازنينم كه مرحله به مرحله ازش مشورت گرفتم 

خدا بهتون سلامتي خيرو بركت بده ان شاءالله🤲

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه برادر نامردیعزیزم میشه درمورد این ویپاد یه توضیحی بدی

عزیزمی من خیلی اطلاعات در مورد ویپاد ندارم ولی میدونم حسابش مربوط به بانک پاسارگاد هستش که روی گوشی نصبش میکنید و دو تا حالت وام داره یکی پلکانی از یک ملیون شروع میشه و تا ۴۰ تومن وام میده که در هر مرحله اول باید وام قبلی رو تسویه کنید تا بعدی براتون فعال بشه من الان فقط در مرحله اول یک ملیونی هستم وهنوز به مراحل بعدی نرسیدم ودیگر وامش این هست که باید سکه جمع کنید وهر ۱۰۰تومن یک سکه حساب میشه با  توجه به سکه هاتون وافزایش اونها بدون ضامن وبا اعتبار سنجی بانک بهتون وام تعلق میگیره

به قيمت روز يعني وزن پارسيان بعلاوه قيمت روز طلا

خیلی خوب برداشته،اصلا ایراد از سکه ها نگرفت!؟

طلا رو چند تومن زیر قیمت تابلو خرید!؟

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام خانومای گل،منم مقداری پس انداز داشتم رفتم طلای بدون اجرت خریدم اما مشکل من اینه که کجانگهش دارم ...

عزیزم منم تا چند ماه پیش همین بودم مجبور شدم بفروشم تبدیل به ملک کنم،نگهداری طلا واقعا سخته،مثل شما همیشه استرس داشتم با اینکه خونه مون آپارتمانه،ولی شنیدم دور و اطراف دزد طلاشون رو برده،شما هم طلاتون تا به به حدی رسید تبدیلش کنید به نظر من

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

قربونت برم روياي نازنينم همه ي اين اتفاقات قشنگ باعثش شما بودي و دوستان نازنينم كه راهنمايي كردن كمك ...

مطمئنا تلاشهای پر ثمر

و خستگی ناپذیری

و نا امید نشدنت

تو این مسیر

از بزرگترین المان ها بوده

به امید موفقیت های روز افزون شما و 

تمامی دوستان همراه🤲🏻🤩🤩

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
و منی که همسرم نه اعتقادی به ویپاد و امسال ویپاد داره نه اعتقادی به خرید طلا دارهمن باید چکار کنم ای ...

عزیزم ناراحت نباش اوضاع منم همینجوریه.خدا بزرگه امیدوار باش،🥰چون با حرص خوردن من و شما کاری از پیش نمیره .هر چند کم پس انداز کن

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

خانومای نازنین سلامبودجه بندی ماه آبان رو انجام دادمالان میفرستمنظرتون رو خیلی دوست دارم بدونم😍۲۶ ا ...

عزیزم کلمه خرج تصادف رو استفاده نکنید انرژی منفی داره و تصادف رو جذب میکنید 

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  

سلام خانما

سایت وال گلد معتبره؟

کسی ازش خرید و فروش انجام داده؟

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
سلام میشه لطفا ب منم یاد بدین منم شروع کنم ما خرج و خرید داریم ولی بشدت بی نظم خیلی وقتا پول و خ ...

عزیزم خوش اومدی 

دو ماه تمام خرج ها بنویس .

بعد این دو ماه قشنگ دستت میاد کجاها زیاد خرج می‌کنی .

با این تاپیک همراه باش . نکته به نکته میری جلو ..