2777
2789
سلام خانمای گل،میدونم در راستای موضوع تایپیک نیست،اما خواهش میکنم هرکی برای شب ادراری راهکاری داره ب ...

سلام عزیزم 

من دخترم شب ادراری داشت بردمش متخصص 

دکتر گفت به خاطر سردی و استرس هست 

من اون موقع شیر پاستوریزه خیلی بهش می دادم 

شیر رو کم کردم 

و اینکه دکتر بهم گفت شبها قبل از خواب نارگیل یا سیاهدانه بهش بده 

با همین روش شب ادراریش کلا خوب شد و دیگه تکرار نشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها چرا من نمیتونم برم تو گروه معصومه لینک هم دوستان فرستادن میزنی روش نمیره داخل میتونید کمک کنی ...

لینک رو تو پیامهای ذخیره تون کپی کنید

آبی میشه بزنید روش و داخل کانال بشید.

افوض امری الی الله...
سلام عزیزم من دخترم شب ادراری داشت بردمش متخصص دکتر گفت به خاطر سردی و استرس هست من اون موقع شیر پاس ...

سیاه دانه رو چه جوری بهش میدادی؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

معصومه خیلی مهربوووونه، من از پارسال آخرای مرداد، شهریور این تاپیک رو مرتب میخونم، اصلا یک بار، حتی ...

بله عزیزم .منم منظورم این بود که طعنه های دیگران که معصومه جون رو ناراحت کردن خیلی بده.و ماجرای خودم رو گفتم که در زندگیم به خاطر طعنه و نیش و کنایه افسردگی گرفتم .وگرنه من چند ساله خواننده خاموشم و امسال عضو شدم کوچکترین حرفی یا تندی از معصومه جون ندیدم .در واقع داشتم از نبود معصومه جون گلایه میکردم و و میگفتم این زخم زبان زدن ها چقدر تو روحیه اثر بد داره 

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

سلام ممنون عزیزبچه ۶ ساله هست،استرس که نداره والا چهار ماه تمام هم کیسه نمک گرم گذاشتم به مثانه و کل ...

سلام عزیزم 

ما به بچه هایی که شب ادراری دارن چند شب دنبلان گوسفند را روی سیخ کباب می کنیم می خورن که کمرشون سفت بشه و دیگه هم تکرار نمیشه خواستی امتحان کن 

مستانه جان من اونجور که یادمه شما بچه کوچک هم دارین پدرومادر تون هم پیشتون هستن چطور به کارهاتون می ...

خیلی سخت و فشرده عزیزم

همیشه رو دور تندم

فقط سعی میکنم روزی 6 7 ساعت حداقل بخوابم که انرژیم تحلیل نره

سر فرصت حتما برات با جزییات مینویسم ♥️

سلام عزیزم مرسی گلم که تجربه ات رو گفتی🌹سیاه دانه رو چجوری بدم؟

دکتر فقط به من گفت سیاهدانه بده 

اما سیاهدانه با عسل  مرغوب خیلی مفید هست 

البته دکتر من عسل دوست نداشت 

من نارگیل خشک کرده داشتم بهش می دادم 

اما اطرافیان دیدم سیاهدانه با آب یا عسل میدم به بچه هاشون

دکتر فقط به من گفت سیاهدانه بده اما سیاهدانه با عسل مرغوب خیلی مفید هست البته دکتر من عسل دوست نداش ...

ترکیب عسل و سیاهدانه که دوسین هست منظورته بنظرم

از امروز امتحان کنم ببینم 

انشاءالله نتیجه بده

مرسی🌹