2777
2789
عنوان

کی مقصره متاهلا و با سیاست ها بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 95 پست
هزار بار . سرم شلوغ بوده کار داشتم معذرت میخام اشتباه کردم درست میشم ولی نشده

چه کاری داشته؟

باید ببینید که آیا واقعا شغل و کارش به نوعی هست که باعث میشه اینقدر سرش شلوغ باشه که نتونه یک مسیر ۱۵ دقیقه ای رو برای دیدن شما بیاد؟

بی آب و تاب و توان،

پس به حرف های دیگران درباره ی بی عرضه بودنش توجهی نکنید و این مسئله رو اصلا با نامزد تون مطرح نکنید.

ولی بعد همه این مشکلات به این زن متاهل برخوردم 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کاری داشته؟باید ببینید که آیا واقعا شغل و کارش به نوعی هست که باعث میشه اینقدر سرش شلوغ باشه که ن ...

ن بنظر من این بهانه هست و اگر میخاست قطعا هفته یکبار میتونست بیاد 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

از لحاظ مالی برای دختر کمبودی نداشته فقط دو تا مشکل بزرگ اول سر زدن های دیرش بود و الان این زنی که ا ...

مگه آخه نامزد شما مادر ترزا هستش که وظیفه ی کمک کردن به یک زن متاهل رو داشته باشه؟ 

اونم با وجودی که احتمالا میدونه خانم اش از این به ظاهر کمک کردن ها خوشش نخواهد اومد.

بی آب و تاب و توان،

والا بعنوان یه آقا که خودمم متاهلم باید عرض کنم که قطع و یقین اگه کسی دنبال زندگی کردن باشه باید پاشو رو زمین سفت واقعیت ها بزاره و از بازی کردن و باز دادن بقیه دست برداره. با احساسات و حالا ببینیم چی میخاد بشه و ۴ روز جواب بده و ۴ روز اونجوری نمیشه که زندگی ساخت. 

دیگه اینقد ایشون رفتارهاش غیر حرفه ای بوده که حالا اطرافیان یجوری قضاوتش کردن. 

بخوای یا نخواین نمیشه با این شل کن سفت کردنا زندگی رو پیش برد. ضمن اینکه ایشون یکم اختلال شخصیت و‌ طرحواره هم دارن. من مطالعات روانشناسیم خیلی زیاد بوده و‌هست. 

مرد باید پختگی داشته باشه تا خانومش بهش دلگرم باشه بقیه فیدبک رفتار و برخورداشو که ببینن و بفهمن طرف آدم حسابی و زندگی جمع کنه. 

کار ما قضاوت کردن نیست. ولی تو دوره زمونه ای هستیم که باید خروجی داشته باشیم. 

ازدواج امر خیلی مهمیه. دوران عقد و نامزدی بهترین زمان شناخت دو طرفه. توی جزیی ترین مسائل باید نسبت بهم آگاهی پیدا کنن. سلامت روانی.. جنسی.. جسمی.. قدم زدن توی تاریکی های رفتاری و شخصیتی همدیگه و تست های حرفه ای زیر نظر متخصص. 

باید یه وقتایی بین صفر و یک بودن تصمیم بگیرید. اینکه حالا زمان بدیم و تا طرف فلان قسمت شخصیتش اصلاح بشه و .. مدام رنج آور بشه به مرور زمان دلسردی و نا امیدی پیش میاد و برمیگیردین سر خونه اولتون. درسته هیچ کس کامل نیست ولی میشه درست انتخاب کرد. 

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
ن بنظر من این بهانه هست و اگر میخاست قطعا هفته یکبار میتونست بیاد

بنابراین من به شما حق میدم اگر بخواید جدا بشید.

به نظرم این مسئله ی بی تفاوت بودنش نسبت به دیدن شما اصلا ساده و کم اهمیت نیست.

اگر هم خواستید جدا بشید به حرفاش و اصرار هاش برای موندن تو این رابطه توجهی نکنید. کار خودتون رو بکنید و قاطع باشید.

بی آب و تاب و توان،

بادست پس میزنی باپاپیش میکشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

والا بعنوان یه آقا که خودمم متاهلم باید عرض کنم که قطع و یقین اگه کسی دنبال زندگی کردن باشه باید پاش ...

یعنی ی جای کار میلنگه

مگه آخه نامزد شما مادر ترزا هستش که وظیفه ی کمک کردن به یک زن متاهل رو داشته باشه؟ اونم با وجودی که ...

آره جالب همینه قبول نمیکنه 

تااخر خوندم ولی متوجه نشدم پسره کجا مهربونه؟

اخلاقیات و ..دختره عصبی میشه پسره نره نیاد دعوا راه میندازه اوایل خودش بعد یک مدت ب خونواده ها هم گفت 

پسر مهربونه خوش اخلاق دست و دلباز و آدم محترمیه

دوسدارم محترم بودن رو برام معنی،کنید...؟

آدمی که بی مسئولیت نسبت به همسرش...کسی که پرنسسه قهر میکنه...کسی که کثیفه و با زن متاهل رابطه داره و اون محبتی که باید به همسرش کنه به یک عوضی تر از خودش میکنه...دقیقا محترم بودن کجای وجودشه؟

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
بادست پس میزنی باپاپیش میکشی

خب بحث زندگیه خانم آقا رو خیلی دوست داره

دوسدارم محترم بودن رو برام معنی،کنید...؟آدمی که بی مسئولیت نسبت به همسرش...کسی که پرنسسه قهر میکنه.. ...

تو بودی جدا می‌شدی ؟