2777
2789
سلام بله خام عزیزم این ترکیب رو چند سال پیش خونه دوستم خوردم ک کرمانی هستن با عنوان قاووت نخودنارگی ...

عزیزم نخود خام‌ برا قاووت اصلن جالب نمیشه

باید نخودش از نخودچی باشی

ببخشید نظر دادم

سلام بله خام عزیزم این ترکیب رو چند سال پیش خونه دوستم خوردم ک کرمانی هستن با عنوان قاووت نخودنارگی ...

عزیزم نخودی که برای قوتو استفاده می‌کنیم همون نخود گل یا نخودچی هست

ترکیب اصلی قوتو نخودی :نخود گل ، نارگیل، زنجبیل و هل هست.

قوتو گل گاوزبان و قوتو گل محمدی هم ترکیبات خاص خودشون رو دارن.

البته چون من خودم استان کرمانی هستم گفتم که دوستان ترکیبات اصلی رو بدونن.اتفاقا تو فصل سرما خیلی هم طرفدار داره.

اینم بگم قوتو رو ما توی پذیرایی از کسانی که میان دیدن مادر و نوزاد استفاده می‌کنیم و بعضی مناطق هم جزو پذیرایی عیدشون هم هست

خدایا شکرت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنون عزیزبچه ۶ ساله هست،استرس که نداره والا چهار ماه تمام هم کیسه نمک گرم گذاشتم به مثانه و کل ...

نوشیدنی با طبع گرم بهش بدید از غروب به بعد هم بهش مایعات ندید 

ترک قشقایی 

سلام بچه ها من امروز ساعت ۴ عصر با اعتبار دیجی کالا طلای دیجیتال خرید زدم بعد فروختم فردا به پولش نیاز دارم. فکر میکنید کی میاد به حسابم؟ الان رفتم تو سایت زده در انتظار تایید بانک.

سلام بچه ها من امروز ساعت ۴ عصر با اعتبار دیجی کالا طلای دیجیتال خرید زدم بعد فروختم فردا به پولش نی ...

سلام عزیزم ،ببخشید میشه بگین طلای دیجیتال چجوری خریدین؟ مراحلش

می رقصانم زندگی را به سازم😎

سلام بچه ها من امروز ساعت ۴ عصر با اعتبار دیجی کالا طلای دیجیتال خرید زدم بعد فروختم فردا به پولش نی ...

برای من سه روز طول کشید چون مبلغ زیاد بود 

مبلغ های کم در عرض یکی دو ساعت میاد به حساب

سلام به دوستان هدفمندم

امشب رفتم یه مغازه قولنامه کردم،به نام خودم.

۱۰۰گرم طلای اضافی داشتم فروختم یک میلیارد و پنجاه و دو میلیون.

هورا هورا

هیچکس رو ندارم خوشحالی مو باش تقسیم کنم گفتم بیام به دوستان نی نی سایتیم بگم.

خدا بیشترشو به شما بده.

ازین خوشحالی ها قسمتتون بشه.

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
بانکداری ویدیویی اصلا اشغال ترین قسمت هیچ انجام نمیشه از عمد این کارو می‌کنند که وام ندن خوب روشیه ...

عزیزم برو نزدیک ترین بانک، منو شوهرم روز4شنبه رفتیم بانک سطح5شدیم شوهرم وام 15 تومنی برآیند چک یار گرفت من چون گردش حسابم زیاد نیست بهم وام برآیند چکی هم ندادن دیگه وام 5تومنی پلکانی گرفتم