2777
2789
سلام عزیزم یه سوال دارم دخترتون پریودشده؟یاهنوزنه.من دخترم ده سال ونیمه است واین ماه پریودشده خودم ه ...

سلام مهناز جان

دختر من هنوز پریود نشده

من اطلاعاتم در این زمینه کافی نیست

به نظرم اگر مایلید قدش بلند تر بشه، پیش یک دکتر غدد خوب ببرید دختر نازنینتون رو❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب به پشتیبانی اکالا بگید بررسی کنن هم تلفنی میشه هم چت آنلاین

خیلی تماس گرفتم گلم

دو هفته پشت سرهم

هردفعه میگن چشم پیگیری و بررسی میشه 

هنوز که کاری نتونستن برام بکنن

دفعه آخری ب پشتیبانیش گفتم یعنی اینقدر تارا بی در و پیکر شده که یکی نیست سابقه و اعتبار منو چک کنه؟ 

دیگه وقتی ک موعدش برسه ، اگر کاری نکنن مجبور ب پرداختش میشم

و برای همیشه هم دور تارا رو یک خط قرمز میکشم

خداروشکر برای همسرم و مادرم و بقیه دوستانم نصبش نکردم، 

چون من شخصا یکی از طرفداری پر و پا قرص تارا بودم🤦‍♀️ و هرجا چه داخل تاپیک چه داخل گروه هام بچه ها سوالی داشتن ازش، کلی تعریفشو میکردم🤦‍♀️

ممنون که وقت گذاشتی،بیشتر به خاطر امنیت طلا که بانک بزارم و از طرفی هم وامی که میدن یه جور سرمایه گذ ...

بانک ها شرایط خوبی ندارند . امروز بانک آینده منحل شده فردا  معلوم نیست نوبت کدوم بانک باشه

درکل سرمایه وقتی دستته چرا باید دو دستی بزاری جایی که اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد دنبالش بدویی.

سلام دوستان عزیزم .در مورد نبودن معصومه جون میخواستم یه نکته بگم البته روی سخنم با خودم هست،به کسی ب ...

معصومه خیلی مهربوووونه، من از پارسال آخرای مرداد، شهریور این تاپیک رو مرتب میخونم، اصلا یک بار، حتی یک بار ندیدم به کسی طعنه یا تیکه بندازه و چقدر با حوصله جواب بقیه رو میده، حتی ندیدم با کسی تند برخورد کنه.

کنترل زبون، خودش یه پس انداز بزرگ واسه آخرتِ

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خیلی تماس گرفتم گلمدو هفته پشت سرهمهردفعه میگن چشم پیگیری و بررسی میشه هنوز که کاری نتونستن برام بکن ...

بنظرم بترسونیدشون بگید شکایت کردم یا شکایت میکنم .برای اعتبارشون خوب نیست مجبور میشن پیگیری کنن

دزوغ گفت با وکیل شرکت شکایت میکنه مگه وکیل بیکاره که بیاد دنبال هر مشتری اون میخواسته جنس و بخری حال ...

می‌دونم بازاریاب شرکت نیوشا دروغ گفت ، از وکیل نترسیدم ، از توهین ها و تحقیر کردن هاش خیلیی ناراحت شده بودم ، من اصلا توهین نکردم بهش و مثل خودش برخورد نکردم. واگذارش به خدا، خودش به هر روشی ک‌ تونست من تو منگنه گذاشت که سریع تر با هزینه خودش ثبت کنه، فرصت نداد تصمیم بگیرم ، بعد که خواستم لغو کنم گفت نمیشه . تصور کرد پولش میخوام از چنگش دربیارم. تا تونست و توان داشت تحقیرم کرد و توهین کرد .  

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
دزوغ گفت با وکیل شرکت شکایت میکنه مگه وکیل بیکاره که بیاد دنبال هر مشتری اون میخواسته جنس و بخری حال ...

محصولاتش پست میاره، قصد داشتم پستچی ک اومد ب شماره کارت خانمه مبلغ کامل واریز کنم  اما چون بی ادبی کرد برگشت میزنم به شرکت ،تا از طریق من سود نکنه ، 

کلا از زیر مجموعه شون و شرکتشون و گروه کلاس های آنلاین هم اومدم بیرون و اینو بهش گفتم ،از اینم لجش گرفته بود 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

میدونی اشتباهش چی بود؟ من تو رودربایستی و منگنه گذاشت که از ماه مهر خرید کن ، بهش گفتم الان کارتم در دسترس نیست و شرایط واریز ندارم و ..به زور گفت من الان ثبت میکنم یک ساعت بعد واریز کن ..بعد گفتم منصرف شدم لغو کن، گفت نمیشه، مقصر خودش بود که قبل از این که واریز کنم از پول خودش محصول ثبت کرد.محصولات بشدت گرون.

بعد هدف من آموزش بود نه بازاریابی، گفتند بیا عضو شرکت شو آموزش میدیم ، برای آموزش هم باید محصول اجباری بخری.. از پایه و اساس گول میزنند.

ممنون از توجه شما

عزیزم نخود رو خام اسیاب کردی؟؟ ترکیباتش همینا بود که نوشتین ؟؟؟ و واسه چی خوبه ؟؟ و این پودر رو چجور ...

سلام بله خام 

عزیزم این ترکیب رو  چند سال پیش خونه دوستم خوردم ک کرمانی هستن با عنوان قاووت نخودنارگیل

البته تو نت ک سرچ کردم میشه گل گاوزبون ب همین ترکیب زد یا گل سرخ. البته شکر هم در دستورش بود ک فراموش کردم بگم پودرش شیرینه. 

والا خب بادام ک کلسیم داره. نارگیل هم ک طبعش گرمه نخود هم برا بچه ها خاصیت داره. خام میخوره عزیزم.