2777
2789

بچه ها منم تصمیم دارم از پس اندازم برای سلامتیم خرج کنم. چهارساله که توی سینه ام توده دارم که پارسال سونو مشکوک نشان داد ولی بخاطر نداشتن پول کافی نرفتم برای نمونه برداری و پیگیری و ادامه. دکترم فتانه ضیایی متخصص و جراح پستان بود که هزینه هاش بالاست. زیرمیزی هم میگیره   

هنوز پزشک با انصاف و قابل اعتماد و متبحر نتونستم پیدا کنم. به پزشکان اینستاگرام هم زیاد خوشبین نیستم. لطفا اگه پزشک متبحر میشناسین دریغ نفرمایید.

۲_ چندسالیه گاز روده ام به شدت زیاد و بوگندو شده. اینو هم نمیدونم باید پیش چه پزشکی برم؟

۳_ کسی توی این جمع با رحم T شکل آیا بارداری موفق داشته؟ پزشک زنان میگه باید عمل اصلاح رحم صورت بگیره و من میترسم در کل.

خدا پشت و پناه خانمهای محترم گروه باشد انشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزان وقتتون بخیر.امیدوارم حال همگیتون عالی باشه و روزای خوبی رو سپری کنید.نمیدونم‌چالشا هنوز ...

خیلی زیبان مبارکتون باشه 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

دوستای خوبم من به دعای جمعی اعتقاد دارم  الان برای باز شدن گره کار من و باز برای باز شدن گره کار هرکی که نیاز داره دعا کنیم  ایشالا دعای همه مون مستجاب میشه  من خودم بارها معجزه خدای عزیزم رو دیدم  الان پای جگر گوشه م وسطه نیاز دارم به وساطت شما با دلهای پاکتون همراهم بشید ،خیلی ممنونم از تک تکتون

بچه ها منم تصمیم دارم از پس اندازم برای سلامتیم خرج کنم. چهارساله که توی سینه ام توده دارم که پارسال ...

دکتر محمدرضا میر جراح عمومی

دکتر مژده ربطی زنان

اون یکی مورد هم  متخصص گوارش یا داخلی برید

یعنی ۳۵ میلیونی رو هم یک ماهه باید تسویه کرد ؟

من توی اطلاعاتش اینطوری دیدم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
گلم از همون یک میلیون شما میتونی تو چهار قسط پرداخت کنی و اینکه از یه مقدار بالاتر تعدا اقساط هم میش ...

ببین نوشته چهارمرحله تا یک ماه 

یعنی من میتونم در طی یک ماه توی چهار مرحله این یک میلیون رو پرداخت کنم خب چه فایده اخرش همون یک ماهه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام سلاممممخب من یه گزارش بدم این ماه بیشترین خرج رو توی سال انجام دادم واقعا باورم نمیشه هنوز این ...

عزیزم من بهتون درخواست فرستادم در مورد شغلتون یه راهنمایی میخام امکانش هست با هم حرف بزنیم؟

اگه بخوام از زندگی خواهرم بگم باید اولش یه واقعیتی و اقرار کنم که همین خواهرم که از من کوچکتر هست الان ۳۵ سالش وسومین فرزند خوانواده هست با مدیریت خیلی خوب وبرنامه ریزی عالی که داشت تاثیر خییییییلی زیادی رو زندگی مامانم و تمام پنج تا خواهر برادرا داشته و کمک همه بوده هم مالی هم عاطفی ویه جورایی بعداز خدا اون کمک کرد به هممون با برنامه ریزی پس انداز ومدیریت وپشتکار وتلاش خودش و عقیده ش اینه که ما پنج تا خواهرا وبرادرا یکی هستیم به ظاهر پنج تاییم واگه تلاش میکنه خونه دار بشه همون اندازه تلاش میکنه من واون یکی ها خونه دارشیم وتو همه زمینه ها اینجوری هست وخیلی دست کمک وخیر داره برای کسایی که پیر هستن یا بیماری لاعلاج دارن واوضاع خوبی ندارن برای کسایی که تنها هستن همیشه وهر روز تا اونجا که می‌تونه پول جمع میکنه وخودشم درحد توان یه پولی میزاره روش وکمک میکنه به کسایی که نیاز دارن واز قبل اون اشخاص وشناسایی کرده هم نیاز مندارو هم اونایی که اوضاع مالی خوبی دارن باهاشون حرف زده مبلغی ماهانه می‌گیره و کمک میکنه با هزینه درمان وخیلی چیزای دیگه وکاملا گمنام وپنهونی انجام میده و هر روز داره مبلغ کمکی بیشتر میشه وحتی پیر زن پیرمردهایی که نیاز مالی دارن ولی سواد ندارن عضو بهزیستی یا کمیته بشن میره اونارو یواشکی میبره وعضو میکنه تا یه کمکی بهشون بشه وکلا خییییلی فعال هست بیرون خونه ...اول خدا بعدش کمک همین خواهرم بود من  چیزایی که الان دارم...حتی مادرم خونش ساخت قدیم بود با برنامه ریزی ومدیریت خونه مادرمو از نو ساختن وسایل خونه مادرمو عوض کردن...اما نزدیک به سه سال پیش  تو خونه ی ما وقتی من سرکار بودم میخواس کمک کنه خونه تکونی کنم از طبقه سوم افتاد وبدجور آسیب دید نخاع شدیدا اسیب دیده بود دکترا جواب خوب نمیدادن بهمون مهره های کمرش شکسته بود  چند ماه زمین گیر شد والان هنوزم بسختی میره سرکار راه رفتنش هنوز عادی نشده هنوز پاهاش و کمرش مشکل داره ودقیقا همون موقع متوجه شدیم دچار رماتیسم مفصلی هم بوده والان خیلی با درد دست و پنجه نرم میکنه اما تواون اتفاق خدا زندگی دوباره بهش بخشید وبهش فرصت دوباره داد وبرامون حفظش کرد اما هنوز با اون شرایط همچنان ماشالله فعال هست هم واسه خودش هم ما هم بیرون برای نیازمندا...شاید دعای کسی پشت سر خواهرم بوده خواهرم اینجا مهمون بود اون اتفاق براش افتاد وقتی شهرستان همه باخبر شدن حتی غریبه ها پیر زن پیر مردها همه هر روز زنگ میزدن گریه میکردن حالشو میپرسیدن نذر میکردن ...خواهرم همیشه کسایی که زمین‌گیر یا ناتوان هستن وباید تو خونه امپول یا سرم وصل بشه بهشون میره رایگان انجام میده...بدون چشم داشت 

ببین نوشته چهارمرحله تا یک ماه یعنی من میتونم در طی یک ماه توی چهار مرحله این یک میلیون رو پرداخت کن ...

سلام مثلا واسه وام یه میلیونی یا میتونی بعد یک ماه یک میلیون و نوزده هزار پرداخت کنی یا اینکه مرحله ای پرداخت کنی.با پرداخت ۲۵۰ تومن یه ماه بهت فرصت میده واسه پرداخت وام.ولی من خودم به شخصه یه ماهه تسویه میکنم چون مرحله ای کارمزد زیاد میگیره به جای ۲۵۰ باید ۲۸۸ بدیم