2777
2789
به منم اختلاف سنی بگوکنار بیام دلم می خواد از خونه شوهرم فرار کنم بچه ها رو بسپرم به خودش

الان فکر می کنم چه جوری بهش شیر بدم عوضش کنم لباس تنش کنم .خاک بر سرم با این تصمیم اشتباهم 

به منم اختلاف سنی بگوکنار بیام دلم می خواد از خونه شوهرم فرار کنم بچه ها رو بسپرم به خودش

تورو خدا با این طرز فکرت همسرت رو اذیت نکن،من الان خیلی توفشارم 

دغدغه یک خودم یک طرف،دغدغه ی همسرم یک طرف

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من آینده ی بچه نگرانش کردهاز حالا میگه من چطوری شوهرش بدم و نکنه عوضی دربیاد یا به دخترم نرسه ی ...

وای مثل من .همش می گم اگه عوضی باشه .استرس همه وجودم گرفته می گم کاش پسر بود  غصه ام کم تر بود .من خر بچه ام چی بود .یه پسر دسته گل داشتم 

الان فکر می کنم چه جوری بهش شیر بدم عوضش کنم لباس تنش کنم .خاک بر سرم با این تصمیم اشتباهم

ببین لحظه اول که ببینیش،همه یه این فکران می‌ره 

فقط به این فکر کن، تو پناهی براش 

اون بچه،هیچ تقصیری نداره،به دعوت خودت اومده،پس برا اومدنش شاد باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
وای مثل من .همش می گم اگه عوضی باشه .استرس همه وجودم گرفته می گم کاش پسر بود غصه ام کم تر بود .من خ ...

براتوهم سرکه میگیرم،سرکه بنداز😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین لحظه اول که ببینیش،همه یه این فکران می‌ره فقط به این فکر کن، تو پناهی براش اون بچه،هیچ تقصیری ن ...

من فقط مشکلم اختلاف سنی هست نه چیز دیگه فکر می کنم بهش ظلم می شه همش مقایسه می کنم با دختر دایی هاش که تو ۳۰ سالگی ماماناشون دنیا اومدن 

زود می یاد به چشم بر هم زدنی بعدم مرگ و خدا حافظ

همین دیگه نشستی۴۰ سال دیگه را پیش بینی میکنی اومدیمو دوسال دیگه خدای نکرده فوت کردین بعد چی ادم از یک ساعت بعدشم خبر نداره شما ازالان نشستی جوش ۴۰ سال دیگه را میخوری کارتون اصلا درست نیست  الان باید به فکر اون بچه باشی که فردا میاد ومیشه چشم چراغ خونتون

همین دیگه نشستی۴۰ سال دیگه را پیش بینی میکنی اومدیمو دوسال دیگه خدای نکرده فوت کردین بعد چی ادم از ی ...

چشم و چراغ خونه من می شه ولی خودش چی دختر دایی اش تا سن بالا مامان داره ولی خودش تو سن کم بی مادر و بی پناه

من فقط مشکلم اختلاف سنی هست نه چیز دیگه فکر می کنم بهش ظلم می شه همش مقایسه می کنم با دختر دایی هاش ...

۳۰سالکی با ۳۶سالگی چندان فرقی ندارد 

من میگم کاش همون ۲۵سالگی به دنبالش آورده بودم 

میگم روز اول مدرسه ،منو با مامان دوستاش مقایسه نکنه

وای اون موقع۴۳سالمه🤦🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم و چراغ خونه من می شه ولی خودش چی دختر دایی اش تا سن بالا مامان داره ولی خودش تو سن کم بی مادر و ...

عمر دست خداست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۳۰سالکی با ۳۶سالگی چندان فرقی ندارد من میگم کاش همون ۲۵سالگی به دنبالش آورده بودم میگم روز اول مدرسه ...

الان هسلی کم ۲۵ بچه دار می شن همه دومی می ره روی سن ۳۰ تا ۳۳