2777
2789
سلام به همگیکسایی که عضو خانه کارگر هستند اعتبار۲۰۰ میلیونی برای خرید وسایل داده .کسی ثبتنام کرده ؟ ...

@ارشيدا‍ 

نمیدونم درست تگ کردم یا نه

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
من ۳۱ .اخه متاسفانه اینجور آدمای روانی بعد طلاق هم دست از سر ادم‌ برنمیدارن .با شناختی که من از شوهر ...

بله عزیزم درست میگی زن عموم میخاس طلاق بگیره داداشش گفت این دیوونه یا شما رو میکشه یا خودش رو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همگیکسایی که عضو خانه کارگر هستند اعتبار۲۰۰ میلیونی برای خرید وسایل داده .کسی ثبتنام کرده ؟ ...

مگه اعتبار میده ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
آره با طلا بالا پایین میشه، اصلا نگران نباش در پایین ها بخر هروقت حباب منفی داره عیار اضافه کن

وای دوستان عزیزم  این پیام من خطا میداد انگار سه بار ارسال شده از همتون معذرت میخوام 🙏🌹

حتی خونه مادرم که میرم اصلا یه لحظه نمیتونم باهاشون راحت حرف بزنم همیشه خودشم هست و مدام دنبال من می ...

عزیزم ب هیچ عنوان دیگه پس انداز مخفی نکن 

چون ی بار لو رفتی دیگه اینبار قیامت میشه 

سعی کن ب زبون بگیریش 

هر کاری میدونی حساسه نکن 

ی مدت دل ب دلش بده ببین بهتر نمیشه 

الهی خدا کمکت کنه 

شرایطتت واقعا سخته

رفقا جشنواره واریز شگفت انگیز ویپاد شرکت کردم. توی حسابم موجودی بالا دارم. ۵ تا پله امروز سبز شد. یعنی هر شب بهم ۲۰۰۰ سکه میده یا فقط یکبار ۲۰۰۰ سکه میخواد بده؟ 

الان نمیدونم به موجودی تا ۵۰ میلیون دست بزنم یا نزنم؟

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

لطفا هر کسی این طرح شرکت در جشنواره. ویپاد. که زده ۲۰۰۰سکه هدیه میده از ۲۶مهر تا ۱۷ ابان اگه زدید ...

منم از دیروز که شروع شده شرکت کردم تا سکه بگیرم. موجودی داشتم هر پنج پله یهو سبز شده. منم نمیدونم هرشب میخواد ۲۰۰۰ سکه بده یا نه؟ چندروز دیگه معلوم میشه.

بخاطر گردش مالی بالام و خوش حسابیم ، ویپاد با یک کلیک بهم وام میده

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

دوستان عزیز یه سوالم بپرسم ازتون که انقدر مهربونی🌹 من عیار خریدم چرا داره ضرر میده؟ با پایین اومدن ...

بله با طلا بالا پایین میشه
اونم مخفیانه خریدِی ؟
اگر بله چون تو بورس خیلی راحت متوجه میشه

طلا که خونه خواهرت اگه شک کنه بره اونجا و سر و صدا کنه خواهرت بازم حرفی نمیزنه مطمئنا برای زندگیشم شده هر چی هست میگه بقیه رو قاطی زندگیت نکن
بازم میگم مخفی کاری و بذار کنار
مشکل همسرت و حل کن
موفق باشی.

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

این جشنواره اصلا سکه کم نمیکنهبلکه به این صورت هست که در یک بازه ی زمانی که از ۲۶مهر تا۱۷ آبان میشه ...

عزیزم اگه لطف کنید این سوال و هم جواب بدین ممنون میشم .خدا خیرت بده 

یعنی هر ۲۵سکه. ۱۵۰تا سکه هدیه میده  ؟یا تو هر روز فقط ۱۵۰تا میده.  بعد اون ۲۰۰۰تا سکه که روز اخر میده جدا ست یا همینا جمع میشع  روز اخر میده ؟

من ۲۵میلیون  بزارم بمونه ۲۰روز میشه برام حساب کنید چند تا سکه بهم اضافه میده هدیه ؟

خانومای کاردان ممنون میشم راهنماییم کنیدما یه خونه ۱۸۰ متری داریم ساختش قدیمیه ولی بازسازیش کردم و انصافا خیلی خوشگله و نور و حیاطش عالیه تو حیاط درخت میوه و گردو داریم همسرم مغازه داره ولی مستاجر الان یه خونه هست ۲ طبقه ۸۰ متری با یه مغازه ۳۵ متری همسرم میگه اینجارو بدیم اونجا رو برداریم ولی صاحب اونجا ۹۰۰ میلیون اضافه میخواد یعنی خونه ما رو حداقل ۴۰۰ کمتر برمیداره من مخالفم به همسرم میگم به چندتا بنگاه بسپر خونه رو بفروشن ما به طرف پول بدیم ولی همسرم بیخیاله میگه ۹۰۰ اضافه بدیم بازم ما بردیم چند سال دیگه اونجا زیاد پیشرفت میکنه خونه ما داخل کوچه هست ماشین رو همسایه های خوب و محله خوب ،اونیکی خونه دم خیابونه اسم محلش زیاد خوب نیست ولی همه ی اون خیابون مغازه هست و واسه کار همسرم خوبه

خانومای کاردان ممنون میشم راهنماییم کنیدما یه خونه ۱۸۰ متری داریم ساختش قدیمیه ولی بازسازیش کردم و ا ...

سلام عزیزم

تا اونجایی که بنده اطلاع دارم به اینجور خونه ها میگن تو دلی داره و بعدا موقع فروش یکم به مشکل میخورین از لحاظ قیمت

من اگر بودم اینکارو نمیکردم

خونه خوب و محل خوب یه نعمته عزیزم

همسرتون هم انشالله کم کم پس انداز طلا داشته باشین به زودی بتونبن مغازه هر چند کوچیک بخرین

نمیدونم شغل همسرتون چیه ولی الان اکثرا سرمایشون رو برای خرید مغازه نمیدن بلکه باهاش کار میکنن ...

شما حتی میتونین انشالله چند سال دیگه خونتون رو بسازین چند طبقه و هم خودتون بشینین هم بدین دست مستاجر طبقات خالی رو

یا اگر خودتون توانایی مالی ندارین بدین بساز بفروش و سهم ببرید 

خلاصه که نزارین خونه خوب از دستتون بره ...

موفق باشین عزیزم

سلام عزیزم 

اطلاعی ندارم از این اعتبار 

تماس بگیرین تلفنی راهنماییتون میکنن

گر از یادم رود عالم,تو از یادم نخواهی رفت...