2777
2789
سلام عزیزم❤️درمورد آدم های بدقلق اطرافم:اگر از موردی ناراحت بشم، رابطه رو کم میکنم اما حذف نمیکنم. د ...

گفتین مهمانشون بودید فکر کردم صاحبخونه بودند

صرفه جویی بیش از اندازه در حدی که خودتو خسته کنی که دو قرون جمع کنی نمیدونم این عقیده منه منظورم به صحبتای شما نبود کلی گفتم

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

اینو که گفتی جار نزن کاش زودتر کسی بهم میگفت کاش اصلا پیش خوانوادش مخصوصا مادرش نمیگفتم کاش خیلی زی ...

ایرادی نداره اما مخفی کاریات بزار کنار وقتی زندگیت رو هواست دو تا پارسیان به چه دردی ت میخاد بخوره بنظرم رو راست باش فعلا حساسش نکن همه جی هم قبلش بهش بکو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ممنون که یادآوری کردی .اینایی که گفتی بخاطر رفتارایی که داره ازش متنفرم و نمیتونم بهش محبت کنم ...

رفتارش غیر از شکاک بودن چطوره ؟

محبت میکنه ؟

هزینه میکنه ؟

کم و کسری باشه تهیه میکنه ؟

اگر روزی به چیزی شک نکنه اخلاقش چطوره 

ببین عزیزم 

تو مدتی دل به دلش بده تاییدش نکن که فکر کنه شک هاش درست هستن 

اما یجوری رفتار کن که حس کنه خیلی قابل احترام هست برات

ازش مشورت بگیر

مثلا بگو یه چیزی لازم داری 

امروز برام می‌خری یا فردا

یا مثلا کی وقت میکنی یه سر بریم فلان جا 

یا کارایی که تحریکش میکنه نکن

اینایی که میگم رو بدون نفرت انجام بده چون آدم ها انرژی مارو می‌گیرن چند رو تغییر رویه بده ببین چی میشه 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
رفتارش غیر از شکاک بودن چطوره ؟محبت میکنه ؟هزینه میکنه ؟کم و کسری باشه تهیه میکنه ؟اگر روزی به چیزی ...

از لحاظ خرید و اینا هرچیزی بخوام برام میخره و اگه بگم بریم جایی میاد ولی نمیذاره با هیچکس در ارتباط باشم فکر میکنه بقیه میخوان منو از چنگش دربیارن ،جدیدا چیزی که برامون میخره خیلی منت میذاره که من فلان چیزو برات خریدم لیاقت نداری و ..

بهش میگم چرا نمیذاری برم سرکار که زیر منت تو نباشم

فکر میکنه تمام مردای دنیا صف کشیدن که منو ببینن یا من منتظر فرصتی ام بهش خیانت کنم و بخاطر اینکه مدام منو چک میکنه بهش خیانت نمیکنم 

کلا افکار خیلی کثیفی داره

از اول شکاک بود ولی من میذاشتم پای غیرتش نمی‌دونم شایدم کور بودم نمیدیم ولی الان خیلی خیلی بدتر شدهآ ...

حتما خیلی خوشگلی

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

از لحاظ خرید و اینا هرچیزی بخوام برام میخره و اگه بگم بریم جایی میاد ولی نمیذاره با هیچکس در ارتباط ...

ببخشید خدای نکرده کاری از شما سر نزده؟

ازدواج شما سنتی بوده یا دوست؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

نه هیچوقت . خودش منو دید و یمدت کوتاه دوست بودیم و بعد ازدواج

من باشم یک روز چنان دادوبیداد میکنم 

زنگ میزنم خانواده ام

شر به پا کن

میرم از خونه بیرون مرگ یکبار شیون یکبار

قهر کن برو 

نه هیچوقت . خودش منو دید و یمدت کوتاه دوست بودیم و بعد ازدواج

بعدش اومد تعهد ازش بگیر 

نیومد هم به درک 

برو سرکار زندگی کن

سلام دوستان،من ۴۵ میلیون وام فعال چک برایند دارم تو ویپاد،بعد رتبه ایرانیان من c2هس و اینکه چند ماهه ...

حضوری برو یکی از شعبه های بانک پاسارگاد  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من باشم یک روز چنان دادوبیداد میکنم زنگ میزنم خانواده امشر به پا کنمیرم از خونه بیرون مرگ یکبار شیون ...

اینکارا هم کردم اینقدر جیغ و داد کردم که حالم بد شد زنگ زدم خانوادشم اومدن جلو اونام بحث کردم باهاش تا توی دادگاهم رفتم ولی خانوادش نذاشتن خودمم بخاطر بچم دوباره کوتاه اومدم و هیچکدوم اینا جواب نداد الان جدیدا دیگه باهاش بحث نمیکنم هندزفری میزنم و آهنگ گوش میدم که صداشو نشنوم چون خودم بیشتر نابود شدم و اونم انقدر میگه میگه وقتی میبینه کسی مقابلش نیست دیگه لال میشه 

و اگه جیغ و داد کنم یاد گرفته فیلمم و میگیره که به همه نشون بده ..هعی خدا

بعدش اومد تعهد ازش بگیر نیومد هم به درک برو سرکار زندگی کن

انقدر  هفت خطه هرچی بگم کم گفتم هر کاری کردم و هر راهی رفتم که ازش یه تعهد بگیرم نیومد ، 

واقعا موندم چه موجودیه . و این در حالیه که همه قبولش دارن و به عنوان به آدم حسابی میشناسنش

ادامه درواقعیت یکی از پرخرج ترین سفرهای عمرمون بود. 🥲😁میتونست خیلی بدتر باشه، مثلا خدایی نکرده اگر ...

ولی دقت کردید هر موقع میخواییم ب هر علتی یه کم کمتر پول خرج کنم ؛زمین و آسمون با هم همکاری میکنن و یه خرج دوبرابر میذاره رو دستمون🤭