2777
2789
ولی دقت کردید هر موقع میخواییم ب هر علتی یه کم کمتر پول خرج کنم ؛زمین و آسمون با هم همکاری میکنن و ی ...

دقیقااااااا من به این نتیجه رسیدم پول خیلی باهوشه 

هم می شنوه هم حس میکنه 

هر وقت کارتم پول داره از خدا تشکر می‌کنم 

یوقتایی از پول نقدی که همیشه مبلغی تو خونه دارم تشکر می‌کنم 

و میگم نگهت میدارم برای خیر و خوشی 

میخام باهات فلان چیز رو بخرم 

همونم میشه خدا صدای مارو میشنوه

بعد از هر خرید ذکر یا وهاب رو ۱۴ بار بگید خیلی خوبه 

و هیچ وقت خودتون بخاطر خرج شدن پول سرزنش نکنید

بگید من لیاقت اون هزینه رو داشتم 

و خدا خودش از خزانه برکتش برام جبران می کنه

با لذت پول خرج کردن حتی ناچیز 

برکتش رو چند برابر میکنه 

چون ما با حس خوب هم شکر اون نعمت رو بجا میاریم

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
ولی دقت کردید هر موقع میخواییم ب هر علتی یه کم کمتر پول خرج کنم ؛زمین و آسمون با هم همکاری میکنن و ی ...

😁

بالاخره تو ۱۴ سال زندگی، یکبار تصادف عادیه

از طرفی بیمه همه خسارت رو میده الحمدلله

اختلالی که در زندگیمون ایجاد شده اینه که وقتمون بابت صافکار‌ی و … میره.

در نهایت «اَلْخِیر في ما وَقَعْ» خیر در آن چیزیست که اتفاق میفتد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا هر کسی این طرح شرکت در جشنواره. ویپاد. که زده ۲۰۰۰سکه هدیه میده از ۲۶مهر تا ۱۷ ابان اگه زدید ...

این جشنواره اصلا سکه کم نمیکنه

بلکه به این صورت هست که در یک بازه ی زمانی که از ۲۶مهر تا۱۷ آبان میشه یه طرح گذاشته گفته اگه شما تو این فاصله ۲۵تا سکه کسب کنید ویپاد بهتون ۱۵۰تا هم سکه هدیه میده

اگه ۵۰تا سکه کسب کنید ویپاد ۲۵۰تا سکه هم هدیه میده

و آخرین گزینه اش ۵۰۰تا سکه است که اگه کسی تو این بازه ی زمانی بتونه ۵۰۰تا سکه خودش با موجودی حسابش بگیره

ویپادم ۲۰۰۰تا سکه روز آخر جشنواره که میشه ۱۷ آبان هدیه میده

انقدر هفت خطه هرچی بگم کم گفتم هر کاری کردم و هر راهی رفتم که ازش یه تعهد بگیرم نیومد ، واقعا موندم ...

خواهر گلم بر خلاف نظر بقیه خانوما من میگم دیگه مدارا بسه شما مراعات ها رو کردی و ایشون قدر ندونستن عموی من همین جوره اینا هیچ وقت درست نمیشن، بنظر من شما بچه رو به جای مهریه بگیر برو یه زندگی برای خودت درست کن سر کار برو و برای آینده پسنداز کن، مگه چنبار به این دنیا میایم که اینجوری با عذاب با یه روانی زندگی کنی، جسارتا چند سالتونه؟ 

دقیقا برای من همینجوریه هر وقت خاستم خرج نشه از یه جایی بدتر خرج شد و ضرر کردیم، روش زندگی من اینجوریه که اصلا هیچ چیز رو نمینویسم حتی قسط ها و خرج ها رو، فقط چیزی بدونم ضروری نیست نمیخرم و در آخر هر وقت پول دستم اومد که میدونم نیازم نیست طلا میگیرم 90 درصد مواقع هم طلای دست دو، خداراشکر با این روش پسنداز خوبی در طی این 5 سال داریم 

خواهر گلم بر خلاف نظر بقیه خانوما من میگم دیگه مدارا بسه شما مراعات ها رو کردی و ایشون قدر ندونستن ع ...

من ۳۱ .اخه متاسفانه اینجور آدمای روانی بعد طلاق هم دست از سر ادم‌ برنمیدارن .با شناختی که من از شوهرم دارم اگه جدا بشم منو میکشه اگرم نکشه بهیچ وجه دست از سرم برنمیداره و یجوری زهرشو میریزه . بچه هم محاله بهم بده محاله. 

منه احمق فکر نمیکردم به این روزا دچار بشم وگرنه لااقل برای خودم پس اندازی جمع میکردم  خورد خورد (وضع مالی خوبی داریم خداراشکر) الانم برم خونه پدرم نمیتونم برم بنا به شرایطی و از خودمم هیچ ندارم

انقدر هفت خطه هرچی بگم کم گفتم هر کاری کردم و هر راهی رفتم که ازش یه تعهد بگیرم نیومد ، واقعا موندم ...

برو پیش همکاراش ابروروش ببر 😈 😈 😈 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

دوستان عزیز یه سوالم بپرسم ازتون که انقدر مهربونی🌹 من عیار خریدم چرا داره ضرر میده؟ با پایین اومدن ...

سلام دوست عزیز

عیار هم مثل طلا و با طلا قیمتش بالا پایین میشه.طلا دیروز منفی بود عیار هم منفی بود.ولی همونطور که طلا میخریمو میزاریم کنار عیار هم باید بخریمو هروقت پایین اومد باز اصافه کنیم تا زودتر به سود بیفتیم.عیار بدیش اینه که مدام جلو چشمته و خریدو فروششم راحته.خوبیشم اینه که با پولهای خورد هم میشه هرلحظه خرید با کارمزد پایین

😭😭😭😭 من هر موقع به حرفش گوش میدم انگار بدتر میشه . و به کاراش و رفتاراش که فکر می‌کنم اصلا نمیتو ...

عزیزم تشخیص پارانویید رو هر کسی نمیتونه بگذاره ولی اگر اون باشه واقعا درمانی نداره چون اصل درمان پذیرش هست که طیف اختلال شخصیت هرگز همچین چیزی رو قبول ندارند.زندگی شما با یک پارسیان وده پارسیان به جایی نمی‌رسه پس علنی کن و حتما کمک تخصصی بگیر برای مراقبت از سلامت روان خودتون و فرزندتون.شما از روانشناس و روانپزشک کمک بگیر،جوری ک برای بقیه هم روشن و مشخص باشه ،پرونده تشکیل بده سراغ قدر ترینها برو اینجوری به قول دوستمون مدرک هم جمع میشه به نفعت. شما با این محیطی که داری همینکه از روانت مراقبت کنی پس انداز کردی.شرایطت اگر بحرانی شد ۱۲۳ خط بهزیستی هست تماس بگیرید میان سراغتون.

دوستان عزیز یه سوالم بپرسم ازتون که انقدر مهربونی🌹 من عیار خریدم چرا داره ضرر میده؟ با پایین اومدن ...

آره با طلا بالا پایین میشه، اصلا نگران نباش در پایین ها بخر هروقت حباب منفی داره عیار اضافه کن 

آره با طلا بالا پایین میشه، اصلا نگران نباش در پایین ها بخر هروقت حباب منفی داره عیار اضافه کن 

سلام به همگی

کسایی که عضو خانه کارگر هستند اعتبار۲۰۰ میلیونی برای خرید وسایل داده .کسی ثبتنام کرده ؟ نظرتون چیه؟

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻