2777
2789

دوستان کسی وام اشتغال زایی کمیته امداد گرفته یا نمونه همین وام از کمیته امداد برای برادرم می‌پرسم 

بیکاره و دهک یک است هیچی هم نداره

بنظرتون کمیته وامی بهش نمی‌ده کاری راه بندازه ؟

جزو کمیته امداد نیست و سرپرست خودش است.

شاغل هم نیست و کارگره

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@مامان_سبحان7‍ سلام مامی سبحان عزیززز و بقیه ی دوستان مطلعیه بار فرستادم نیومد کسی از این جشنواره وی ...

من اطلاعی ندارم رویا جان نشنیدم درموردش 

حالا دوستان میان انشالله جواب میدن 

🥰

سلام خانما ما ۴ نفریم و بیمه نداریم ، بیمه سلامت هم چند ساله تموم شده به نظرتون الان میصرفه بیمه تامین اجتماعی بشیم  بچه هام کوچیکن ؟؟؟. 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
ممنون عزیزم خیلی راه کار خوبی بود بله من از بی نظمی متنفرم و سریع به هم میریزم و جالبه که خسته میشم ...

شما بر عکس منی . حالا من ولی اصلا اعتقادی ندارم به اینکه بیفتم به جون خونه و کلا هر وقت دلم بخواد همه چیزو مرتب میکنم اگر دلم نباشه 3 روز ممکنه لیوان چای روی میز رو دست نزنم خخخ فکر کنم منم از اونور بوم افتادم و تازه این مرتب کردن هم میگذارم وقتی شوهرم نباشه از بس غر میزنه که میفتی میسوزی فلان میشه

روزهایی که همسرم تا شب نیست که اصولا یک روز در هفته از صبح تا شب نیست من خونه رو تمییز میکنم بقیه روزها خیلی ازادم مثلا میبینی پتوم تا شب گوشه هاله خخخخخ

من خیلی راحت طلب هستم و هیچی تو خونه منو اذیت نمیکنه..بعضیا وسواس قرینگی دارن مثلا خواهرم میاد خونمون میگه ذهنت ازاده از اینکه کنترل های تی وی کج روی میز گذاشتی ..میگم اره اصلا بهش فکر نکردم و به ذهنم نمیاد....

کلا مهمون هم بیاد خونم اصلا دوست ندارم کاری کنم و بشور بساب کنم ریلکس ترین وضعیت رو انتخاب میکنم...

زیر و بم خونم تمییزه ولی ظاهرش نه حقیقتا هر وقت مودم بکشه تمییز میکنم در حد رفع نیاز نه بیشتر....

نمیدونم من بچه هم ندارم شاید اینم بی تاثیر نیست که اونقدر خونه ام بهم ریخته نشه یا چون مسئولیتی از این بابت ندارم انگار ازاد هستم هر کاری رو هر وقت دلم بکشه انجام بدم....ناگفته نماند برخی کارها رو هم از عمد انجام نمیدم که همسرم انجام بده...مثلا لیوانشو بذاره روی میز کامپیوتر من تا یک هفته هم اونجا بمونه برش نمیدارم نه اینکه لج کرده باشما اصلا..میگم بلاخره خودش برش میداره 

من خودم آجیل دو هفته یکبار نخودچی وکشمش میگیرم نیم کیلو بعدش ۱۰۰ گرم بادوم میگیرم باهاش مخلوط میکنن هر روز اندازه یک کاسه کوچیک به هر کدوم جدا میدم میشه ۳۵۰ تومن  میوه هم هفتگی میخرم بعدش روزی یکبار عصرها یک سیب بزرک ومثلا دوتا خیار چون خیار رو دوست دارن براشون میارم نصف میکنم جداگانه براشون تو بشقاب میگذارم ویا اگه شیرینی تو خونه باشه یکدونه میخورن برای غذا هم اصلا ایرادی نیستن قربونشون برم فقط بزرگه به حبوبات آلرژی داره غیر از اون مشکلی ندارم ولی بعضی وقتها پدرم میاد میو ه ای میاره یا خوراکی براشون میخره شوینده ام من حساسیت به سفید کننده وشیمیایی ها دارم مصرفم فقط یک پودر دست ویک پودر ماشین ویک مایع ظرفشویی در ماه هست صابون هم سه تا دونه در ماه کافیه برنج هم در ماه ۱۰ کیلو ایرانی میخرم گوشت هم گوسفندی ۱کیلو ونیم ودوتا مرغ اگر مهمون نیا وی کیلو گوساله هم برا چرخ گردن کافیه  زیاد هم سخت نمیگرم  اصلا به همسرم هم فشار نمیارم اصلا مقایسه هم نمیکنم چون داره زحمت خودش رو میکشه دیگه روزی دست خداست روغن هم دوتا متوسط برای ۴۵ روز کافیه برای صبحانه هم پسر بزرگم فقط کره ومربا دوست داره خودمنهم کمی پنیر ونون وپسر کوچکم هم اصلا صبحونه در حد چایی شیرین ونون تازه فقط میخوره بعضی وقتها میگه نیمرو بعضی وقتها هم همسرم براشون حلیم میخره  همین چیزها فقط یادمه حالا

قیمت اینهارو میدونید ؟

نهایت ۳ تومن شایدم کمتر

زمین میشه گذاشت فقط از لحاظ ایمنی باید مواظب باشید مثلا پا بهش نخوره رو یه سطح بذارید بهتر.

شعله های خوبی دارن

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

سلام رویا جون خوبی عزیزم ؟من فقط یک نگاهی انداختم ولی ظاهرا بله از سکه ها کم میشه .

مرسی عزیزز دلم پس حواسم باشه شرکت نکنم اگر دوستی هم تصمیم گرفت ریسک کنه و شرکت کنه بی زحمت بگه که کم کرد یانه😉☺️🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
به زبان ساده یعنی گران میشه یاارزان؟سرمایه گذاری روی طلاخوبه الان یاملک؟

شرایط هر کسی متفاوت و بایداز خود اساتید مشورت بگیرید 

در کل میگن از الان به بعد ،هر وقت پولتون برا خرید ملک جور شد ،طلا بفروشید و بخرید [هر چند در کوتاه مدت طلا ۱۲۵۰۰ میگن در دسترسه و بهتر رو این قیمت بفروشید ]

چون الان ملک تو رکود ،قدرت چانه زنی زیاد .... میشه ملک بهتر با شرایط بهتر پیدا کرد و شرایط ایده آل و کم کم قیمت ملک هم بالا میره از ابان و آذر و قدرتی که الان خریدار داره،اون موقع نداره 

ممکنه طلا تا ۱۴، ۱۵ بره و پولت بیشتر شه ، ولی ملک مورد نیازت هم گرونتر میشه و قدرت چانه زنی و امتیارات معامله برات کمتر میشه....

تا اسفند به بعد که طلا میریزه و بعد ملک جون میگیره و بعد قیمتاش افزایشی میشه ....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
دوستان کسی وام اشتغال زایی کمیته امداد گرفته یا نمونه همین وام از کمیته امداد برای برادرم می‌پرسم بی ...

شنیدم دهک های ۱ تا۳ رو قرار هر کسی خیلی نیازمند ، بذارن تحت پوشش کمیته ... 

خبرشو چند روز پیش دیدم ، هنوز اجرایی نشده

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
شنیدم دهک های ۱ تا۳ رو قرار هر کسی خیلی نیازمند ، بذارن تحت پوشش کمیته ... خبرشو چند روز پیش دیدم ، ...

حتی آقایون ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم