2777
2789
ممنون عزیزم من واقعا پخته شدم تو خانواده ی بی نظم و پر چالش بزرگ شدم که تا الان روم هست تاثیرش رفتم ...

سلام عزیزم انشاالله که خوب باشی.حتما برو سراغ علاقه ات.خودت و با چیزهای دیگه سرگرم نکن.کارهایی که بهشون علاقه نداری فقط باعث میشه عمرت هدر بره.من خودم هم مثل شمام.علاقه ام با چیزی که الان درگیرشم فرق داره.ولی میخام از این به بعد شجاعت داشته باشم و با اعتماد به نفس برم سمت علاقه ام.با پشتکار و علاقه آدم به همه چی میرسه.مثلا همین معصومه جون با عشق قالی میبافه.سامیه جون با عشق درس میده و بقیه عزیزان شاید یه پزشک اینقدر از کارش لذت نمی‌بره که این عزیزان لذت میبرن درآمد هم خیلی مهمه ولی من خودم در حال حاضر علاقه واسم اولویت داره تا میزان درآمد.دوست دارم هر روز صبح با عشق بیدار بشم.نه اینکه بگم وااای امروز هم باید فلان کار و بکنم.ببخشید طولانی شد.دیدم قسمت دوم حرفاتون مثل وضعیت الان منه.به هم ریختم.،😔😔

ممنون عزیزم من واقعا پخته شدم تو خانواده ی بی نظم و پر چالش بزرگ شدم که تا الان روم هست تاثیرش رفتم ...

افرین بهت که از روزهای سختت دلیل برای بی تحرکی و تنبلی نساختی 

افرین بهت که با وجود مشکلات و نداشتن حامی به خدا و خودت تکیه کردی 

افرین عزیزم من ندیده و نشناخته با همین چند خط که نشون دهنده عزم قوی و گذشته سختت هست برات کف میزنم و میدونم روزهای روشنی پیش رو داری 🥰🥰

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم انشاالله که خوب باشی.حتما برو سراغ علاقه ات.خودت و با چیزهای دیگه سرگرم نکن.کارهایی که به ...

اره عزیزم ، با اینکه خیاطی بهترین وسایل داشتم و تو خونه میتونستم پیش بچه هام  کار کنم ولی اصلا ته دلم راضی نبودم الانم نمیگم نمیدوزم ولی هر وقت لازم باشه پارچه می‌خرم و میدوزم خوب از بازار خریدن بهتر میشع برام ، ولی برای کار کردن از دوران مجردی علاقه به ارایشگری داشتم ولی خانوادم بها ندادن گفتن برو خیاطی ، بعد از اون به شوهرم گفتم حتی وقتی یک بچه داشتم همه اش بهانه هی میگفت نه نه ، خلاصه تا پارسال دیدم مغزم دیگه نمیکشه خیاطی با اینکه کارم خوبه و مشتری داشتم ولی دل و زدم به دریا و فروختم و رفتم کلاس ثبت نام کردم گفتم میتونم شوهرم دید مشتاقم حتی خودش مدل می‌شد برام خخخ ، نه فامیل نه دوست هیچ کس نیومد سالن مدلم بشه همه اش دیوار پیام گزاشتم اومدن روز امتحان هیچکس نبود به مدل پول دادم اومد وقتی مدرکم اومد انقدررررر خوشحال شدم که نگو شوهرم شیرینی برام رینگ لایت خرید ، میخواستم شهریور برم دستیاری ولی دیدم دخترم کلاس اولیه اولویته برام دیگه فعلا تو خونه ام ولی بیکار نیستم مجازی برای اپدیت شرکت می‌کنم ‌ تمرین می‌کنم کارم خیلی خوبه ، انشاللع سال دیگه میرم سالن کار می‌کنم ❤️واقعا ۷ سال منتظرش بودم میدونم یکم سعی و تلاش کنم دو سه سال دیگه سالن میزنم چون شوقش و دارم ، ولی کاش این جرئت و سیاست  که شوهرم راضی بشه و قبل ها داشتم کاش 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
بچه هاتواین قیمت ک هس خرید طلا میکنید؟

من هروقت پول دستم باشه میخرم 

پنجشنبه هفته پیش توی قیمت ۱۱/۴۰۰ صدو بیست میلیون خرید کردم و با اینکه چندروز بهد طلا به ده و نیم هم رسید ناراحت نشدم میدونم طلا به قول معصومه جان به صاحبش خیانت نمیکنه

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
افرین بهت که از روزهای سختت دلیل برای بی تحرکی و تنبلی نساختی افرین بهت که با وجود مشکلات و نداشتن ح ...

ممنونم از شما 😍لطف دارین 😘😘

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
حرفاتون کاملا درسته و اینکه از سال ۴۰۱ متاسفانه آزمون ورودی تیزهوشان به شدت سخت شده من هم قبلاً مخال ...

سامیه درسته که ورودی تیزهوشان برای رشته انسانی آزمون نداره ؟

چقدر حرفتون حقِهمسرم همیشه میگه کاش میشد فقط یه روز، خانم ها دنیا رو از دید مردها نگاه کنناون وقت مت ...

دقیقا همینطور 

منم مدتی تغییر رویه دارم حتی توی ایام خاص دست به کار خونه نمی‌زنم ترجیحا روز اول از بیرون غذا تهیه کنه

روز های بعدی سعی میکنم قبل رسیدن همسرم ظاهر خونه مرتب کنم حتی نشد ظرف ها بشورم مشکلی ندارم 

اما ظرف ها توی سینک مثلا از روی گاز و اپن مرتب توی سینک می‌چینم خیس بخورن

اپن دستمال میکشم شلوغی حدی داره😅

در این حد اکتفا میکنم 

حتی روتین خاص برای این ایام برای خودم در نظر گرفتم 

کمربند پشمی شتر می‌بندم

روغن مخصوص چرب کردن گفتم برام گرفته(روغن های که طبع گرم دارن مثل سیاهدانه)

توی تراول ماگ دمنوش درست میکنم(زنجبیل تازه و چوب دارچین از بهترین دمنوش تاثیر گذار برام)

برای خودم سینمایی دانلود میکنم 

دراز میکشم سینمایی میبینم 

چون غیر این صورت تبدیل به یک آدم عصبی و پرخاشگر هستی که مدام به بقیه داری میپری و بقیه ازت فراری ان 

از خوشگلاسیون توی این ایام بگم هیچی کم نمیشه 

لباس هرروز عوض میکنم 

بادی اسپلش مخصوص خودم میزنم 

دستام آبرسان میزنم 

مسواک و دهان شویه فراموش نمیشه

همین رسیدگی مختصر باعث میشه حالمون بهتر بشه

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

دقیقا همینطور منم مدتی تغییر رویه دارم حتی توی ایام خاص دست به کار خونه نمی‌زنم ترجیحا روز اول از بی ...

از قانون های ثابت خودم بخوام بگم 

مهم نیست چه ساعتی از خواب بیدار میشم حتما رو تختی مرتب میکنم بالشت ها مرتب میچنم عطر میزنم 

سر میز اگر وسیله ای هست توی کشو خودش میزارم 

اتاق مرتب تحویل میدم 

صورتم با ژل شست و شو میشورم مسواک با نمک خالی میزنم 

صورتم با دستمال کاغذی خشک میکنم 

میرم سراغ صبحانه خوردن حالا خیلی اهل صبحانه نیستم اما سعی میکنم دو لقمه بخورم 

تدارک ناهار از روز قبل میبینم بخاطر همین هول نمیشم 

قبل ناهار مکمل هام میخورم 

و با آهنگ شاد آشپزی میکنم 

از قانون های ثابت خودم بخوام بگم مهم نیست چه ساعتی از خواب بیدار میشم حتما رو تختی مرتب میکنم بالشت ...

عصر ترجیح میدم برای خودم باشم 

کتاب بخونم پیاده روی برم با پسرم پارک بریم عصرونه ببریم یا خونه مامان بابا ها سر بزنیم یا پادکست گوش بدم 

خلاصه هرروز یک برنامه برای خودم در نظر میگیرم 

قبل بیرون رفتن سعی میکنم سیر باشیم یا عصرونه با خودمون ببریم یا لقمه توی کیف داشته باشم که راهی سوپر مارکت نشیم

چرا مسواک رو با نمک خالی میزنین عزیزم؟

جلوگیری از پلاکت دندانی و سفت شدن لثه ها و جلوگیری از بوی بد دهان و دندان