2777
2789
نمیدونم چرا مامانتونو یه مامان با صورت گرد تصور کردم، از اونا که لباس بلند رنگی میپوشن، یه شیله دورر ...

اللهی ...دورت بگردم قشنگم...دقیقا همون جوره که تصور کردی 

ممنونم...خدا مادر شما رو هم حفظ کنه عزیز دلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا مامان نازنینت🌹 رو حفظ کنه الهی که سایه شون همیشه مستدام باشه🙏 منم خاطره قشنگی با انگشتر ...

ممنونم عزیز دلممم.همچنین مادر شما رو

انشالله براتون خوش یمن باشه اون انگشتر

قربونت عزیزم من طلای دست دوم میخرم خیلی سلیقه ام روش تاثیر نداره 😂😂😂باز پیش برادرام میرم قدرت انت ...

چندتا پست  قبل در مورد لیزینگ سوال پرسیدم ریپلای کردم لطفا راهنمای کنید اگ تجربه دارین

آره من یکی ازدوستام دوران راهنمایی بودیم اون ازدواج کرد یک سال بعدش دیدمش یه پسر بچه بغلش بود

چقدر متنفرم از ازدواج های این طوری. هرچند احترام قائلم. والا من تا سن ۲۵ سالگی هنوز به بلوغ جنسی نرسیده بودم.. اونوقت اونا توی سن زیر ۱۵ آمادگی برای زایمان داشتند خداروشکر

دوستان عزیز تا صحبت درباره تیزهوشان و مدرسه غیر انتفاعی و ...هست ،منم نظرم رو بگم .من علاوه بر اینکه ...

حرفاتون کاملا درسته 

و اینکه از سال ۴۰۱ متاسفانه آزمون ورودی تیزهوشان به شدت سخت شده 

من هم قبلاً مخالف کلاس بردن بچه برای تیزهوشان بودم 

چون می گفتم بچه اگه تواناییش رو داشته باشه خودش قبول میشه 

خودم یادمه بعد امتحان تیزهوشان که زمان ما پنجم ابتدایی برگزار می‌شد برگشتم به مامانم گفتم چرا سوال فارسی داشت مگه نباید همه سوال ها از ریاضی باشه اون ارتباط کلمات رو تو ذهن اون زمان خودم فارسی دیدم با اینکه همون هم هوش بود می‌خوام بگم چقدر ندونسته رفتم آزمون بدم که قبول هم شدم البته به خاطر دور بودن مدرسه نتونستم برم تیزهوشان بعد تو ورود به دبیرستان نمونه مردمی قبول شدم که خوب واقعا مدارس سطح بالایی هستند کلا نمونه و تیزهوشان یه لول دیگه ای دارند اولین موردش هم سطح بالای خود دانش آموزها هست که اصلا تو مدارس دولتی و غیر انتفاعی همچین چیزی وجود نداره تو هیأت امنایی ها هم من ندیدم تا دلتون بخواد از این مدارس شاگرد دارم که می بینم باهاشون خوب کار نمیشه 

وقتی تو کلاس های ما اغلب بچه ها متوسط و متوسط رو به پایین هستند من بهترین معلم ایران هم باشم واقعا نمی تونم یه دانش آموز صفر رو برسونم به کلاس دهم یا یازدهم و دوازدهم 

از بحث دور نشم 

الان آزمون ورودی تیزهوشان خیلی سخت شده رسماً بچه بدون آمادگی خیلی سخت بتونه قبول بشه 

ولی من به عنوان یه مادر که خوب شغل خودم هم در رابطه با تدریس هست میدونم مدرسه تیزهوشان می‌تونه برای بچه من سخت باشه با همسرم قرار گذاشتیم اگر به امید خدا تونست قبول بشه و وارد تیزهوشان بشه اگه دیدیم براش سخته و واقعا کشش درس خوندن تو این مدارس رو نداره مدرسه اش رو عوض کنیم همون سال هفتم هشتم راحت معلوم میشه 

آدم که نمیخواد بچه اش رو برای درس خوندن دور از جون زجر کش کنه 

اگه ببینه واقعا داره اذیت میشه خوب برش می گر دونه مدرسه عادی نهایت تا نهم صبر میکنه اینبار برای نمونه دولتی آزمون میده 

ای وای مریم کجا میری من نمی دونم چی شده من شما رو خیلی دوست دارم کلا دیدگاهمون تو خیلی مسائل شبیه به ...

قربونت برم که عزیز دلم😍 دل به دل راه داره ، منم سبک زندگی شما رو میپسندم ❤️

عزیزم خیلی محکم تر از این حرفا هستم که از حرف تو فضای مجازی و حتی فضای واقعی برنجم ، ولی احساس میکنم اینجا بیشتر دوست دارند دنباله رو کسی باشند و فقط روز مبادا مهمه ، حتی تو پیامی که نوشتم صداقت قشنگ ترین سکانس یه زندگی عاشقانه است ، بازم چند بار نوشتم بخونید و رد بشید مثل پیام بازرگانی و شخص خاصی مد نظرم نیست ، بازم بازخوردهای منفی گرفتم که اونم مشکلی نیست و هر کس عقیده ای داره و هر چه از دوست رسد نیکوست ❤️😍

اما اینکه با طعنه و کنایه بنویسند و دیگران لایک کنند احساس میکنم باعث رنجش دوستان میشم 💔

عزیزم انقدر به اینجا وابسته ام که هیچ جا نمیرم ، فقط به احترام جو گروه خاموش میخونم🙏❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
قربونت برم که عزیز دلم😍 دل به دل راه داره ، منم سبک زندگی شما رو میپسندم ❤️عزیزم خیلی محکم تر از ای ...

ای وای نرین کجا برین؟

من اصلا پیام طعنه آمیزی ندیدم چرا؟ نیمدونم شاید خیلی توجهی نکردم    باشین و بنویسین برامون عزیزم

18 گرم طلا به قیمت280تومان قسطی می ارزه؟گرم نزدیک15 میفته

اره خب 

الان هم نقد بخری نزدیک ۱۳میفته

من باشم میگیرم

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن