2777
2789
ممنون سامیه جونم، زحمت تایپ کشیدی 🙏قصد منم این بود که اطلاعات اشتباه رد و بدل نشه و با کلی استرس نو ...

سلام مریم بانو 

اتفاقی افتاده که من بی خبرم ؟

یا خدای ناکرده من حرفی زدم که بهتون برخورده ؟

چه قانونی ؟ چه نظمی ؟ چه محکوم به سکوت اجباری؟

این تاپیک که مالِ پدر بنده نیست ،بخوام زیاده گویی کنم 

یه روز هستم ،ده روز نیستم ،این مدت هم سعی کرده بودم 

در کنارِ مشغله ی کاری ام بهتون یه سری زده باشم ❤️

من نمی‌دونم شما از چی حرف میزنین 

صفحات رو هم به خاطر مشغله ی کاری جست و گریخته میخونم اکثرا 

دوست ندارم که باعث دل رنجی کسی بشم 

و برعکس دوست ندارم کسی بهم تیکه و کنایه بندازه 

من در قبال دوستان دانا و فهمیم ❤️عددی نیستم 

ماشاالله همه خودشون عاقل و دانا هستند 

و نیازی به من ندارند 

اگر بودم فقط و فقط به خاطر جو صمیمانه ی تاپیک بود 

واِلا اینجا نخواستم نظراتم رو به کسی تحمیل کنم که شما بفرمایید که همه محکوم به سکوت هستیم 

انصاف نیست واقعا 

اتفاقا شما باشین به حضورتون بیشتر افتخار می‌کنند بچه ها ❤️

اگه حرفی زدم ک ناخواسته باعث رنجش شما شده به بزرگی خودتون ببخشید 🌷🌷🌷

ممنونتم عزیزم، احتمال ورشکستگی داره؟؟ از اسم بورس کمی ترسیده ام

نه عزیزم صندوق درآمد ثابته،هر روز سودش میاد به ارزش سهم ترس یا ریسکی نداره

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مریم بانو اتفاقی افتاده که من بی خبرم ؟یا خدای ناکرده من حرفی زدم که بهتون برخورده ؟چه قانونی ؟ ...

ولا منم چیزی ندیدم .

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام مریم بانو اتفاقی افتاده که من بی خبرم ؟یا خدای ناکرده من حرفی زدم که بهتون برخورده ؟چه قانونی ؟ ...

ولا منم چیزی ندیدم .

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

دوستان در مورد بدغذایی بچه هاتون.طب سنتی هم بد نیست.شنیدم بعضی چیزها میدن بچه معده اش گرم میشه و اشت ...

میگن بچه های کم اشتهایی سودا بالا دارن ، یعنی خیلی سردن.. بله باید غذاهای با طبع گرم داد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
و منی که هنوز در افق محو شده ام.

می دونی مسأله چیه 

واقعا یه آدم هر کاری هم بکنه نمیتونه در تمام زمینه ها کامل و صد در صد باشه 

اصلا این موضوع از ظرفیت یک انسان خارج هست 

اصلا تو روانشناسی هم میگن که شما اگه بخوای تو چند زمینه رشد کنی و خیلی خوب باشی صد در صد باید بهاش رو پرداخت کنی حالا از جسمت از خانواده ات از پولت 

من خودم که اصلا خودم رو بیست نمی بینم حتی پونزده هم نیستم 😂😂

ولی به شخصه به کل زندگیم که نگاه می کنم کار بیرون کردن و خانه داری کردن و به خونه زندگی رسیدن باعث شده من از خیلی چیزا بگذرم مثلا من شاید سالی یک بار هم نتونم با دوستام وقت بگذرونم واسه همین خود به خود خیلی از دوستام رو از دست داده ام یا فقط تو مجازی باهاشون در ارتباطم رفت و آمدم به نسبت خیلی کمه حتی خونه مادر و پدرم هم خیلی نمی‌رسم برم 

همه اینا بهایی هست که من بابت کار کردن میدم 

حالا من بیام بگم من همه کارهای زندگیم رو به بهترین نحو انجام میدم که خوب معلومه شدنی نیست 

دفیقا من هم یاد اون خانمی افتادم که تو اینستا چهار صبح بیدار میشه شیره انگور و رب انار درست می کنه و بعد ناهار و شام میگذاره و خرید می‌ره و کتاب میخونه هشت صبح  هم می‌ره سرکار 😂😂😂

معصومه جان 

خرید 18 گرم طلا به مبلغ 280 تومان 

که اقساطی هست

که 15 درصد هزینه را اول باید پرداخت کنم 

چطور هست 

از سایت لیزینگ 

گردنبند کارتیر

ممنون میشم راهنمایی کنید 

معصومه جان خرید 18 گرم طلا به مبلغ 280 تومان که اقساطی هستکه 15 درصد هزینه را اول باید پرداخت کنم چط ...

بنظر من خرید قسطی طلا ارزشمند نیست

هرچقدر داری برو طلاهای ریز بخر حتی ۳۰۰ سوت یه پلاک ظریف

بچه بودم...مادرم یه انگشتر عقیق داشت که افتاده بود و فقط یه رکاب کج و کوله ازش مونده بودوقتی مادرم خ ...

سلام به به چه خاطره شیرینی😍😍😍امیدوارم منوهمسرمم بتونیم توذهن دخترمون به همین زیبایی وشیرینی موندگاربشیم 😇😇😇😇خداروشکرکه اینجادوستای گلی مثل شماوبقیه خانومهای مهربون هستن تاباحرفاشون بشن مرحم دل وباحرفای عزیزان اینجاالان اون حس عذاب وجدانی که قبلاداشتم که طلای بچه ام کم شده  تبدیل شده به حس قدرت که دلم میخوادبرای شادشدن دخترم هرکاری بتونم بکنم.😇😇😇..به قول دوستان طلاروبازبراش میخرم اماشادیش که هروزمیگه مامان النگوموخیلی دوست دارم ومیاددست میندازه گردنموبوسم میکنه به کیلوکیلوطلامیارزه.😍😍😍😍😍..انشالله خداهیچ پدرومادری روشرمنده بچه نکنه 😊😊😊