2777
2789
سلام معصومه جون میشه عکس النگوهاتو بزاری اگه میشه االبته بخاطر انگیزه گرفتن میگم اصلا چقدر خوبه همه ...

بفرما عزیزم ❤️ بیشترش سهم دلِ خودتون 

اینا تو گوشی ام بود فعلا ...البته بعد این عکس یه دونه هم اضافه کردم الان شش تاست 😍

منم همه اش رو یه جا نگرفتم ،یواش یواش گرفتم ،آخرین قیمت سی ملیون 

ده گرم هم هست ،نه گرم ،و هشت و نیم گرم 

سلام کد بورسی ندارم. اصلا بلد نیستم . میشه بفرمایین چطوریه؟ باید چجوری ثبت نام کرد و پول سپرده کرد؟ ...

سلام شما سجام ثبت‌نام کنید و کد بورسی بگیرین کارگزاری مفید رو تو گوشی نصب کنید و صندوق بخرید

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یکشنبه از سایت حقانی درخواست فروش زدم هنوز پولم واریز نشده،کسی ستبقه فروش داشته؟پشتیبانی هم جواب نمیده 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

دوستان قدیمی حتما یادشون هست زمانی اومدم اینجا از دوستان گلم خواستم برای باز شدن گره کار مادرم دعا ک ...

خدا رو شکر که مشکلتون حل شد عزیزم 

حرفتون کاملا درسته؛ برا خرید فروش حتما باید با علم حقوقی پیش رفت ؛ نزدیک به ۱۰ نفر از اقوام تا جایی  که من خبر دارم ، در شهری که ما خونه خریدیم ، ملک خریدند ولی همه شون به مشکل خوردند...  و سال ها درگیر دادگاه و .... و در نهایت هم خیلی ضرر کردند .... ولی برا ما چون شوهرم خودش حقوقیه ، خدا رو شکر با سن کم تونستیم معامله سالمی داشته باشیم ‌..

حتییییی خودم همیشه رو موضوع ضامن شدن خیلی سخت میگیرم و تو اداره برا ضامن شدن ، یا متقابلا ضامن میشد یا هم از همکارش حداقل یه دست خط با امضا و ..‌‌... می گرفت ......

زمانه بدی شده ،  به هیچ کسی مطلقا نمیشه اعتماد کرد ...

خانواده درجه یک مخصوصا چقدر سر همین مسایل حقوقی ضررکردن و باخت دادن ...؛ چرا ؟  چون ایشون از همه کوچک تر بود و خودشون رو علامه دهر میدونستن و همه چیز دون ولی در نهایت با مغز خوردن زمین .... آخر سر هم زمین ارثیه رو نزدیک بود کلی از متراژش رو از دست بدن که شوهرم با کلی تلاش ،  به لطف خدا  تونست زمین رو حفظ کنه 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

همین الان رفتم سر کوچمون طلا خریدم 

یه مغازه بود برام چهار درصد زد 

اولین بار بود که از برادرم طلا نگرفتم 🙄🙄🙄🙄

نمی دونم چرا یه حس استرس بدی دارم 

واقعا اولین بار که اصلا از خرید طلا خوشحال نشدم 

ده کرم یه پنجاه سوت کمتر بهم داد ۱۱۴ میلیون 

همون جا وایساده ام داشتم فکر می کردم پنجاه تومن گرمی گرون شد 

اول گفت ۱۱۳۵۰۰ بعد موقع فاکتور ۱۱۴ زد 😐😐😒

فکر کنید تو چند دقیقه 

جالبه اومدم بیرون دیدم برادر بزرگم بهم زنگ زد 

حالم رو پرسید و یه کم صحبت کردیم طاقت نیاوردم بهش گفتم همین الان طلا خریدم 

حس عذاب وجدان داشتم 😂

یه کم استرس گرفت قربونش برم نگفت چرا نیومدی از من بگیری گفت باهات درست حسابی کرد تو ماشین حساب زدی گفتم آره بابا درست حساب کرد بعد هم گفت انقدر طلا تو خونه ات نگه دار آبجی الان طلا خیلی رفته بالا خطرناک گفتم خوب چیکار کنم گفت اونایی که استفاده می کنی هیچی دیگه لازم داری اونایی که نیاز نداری بیار تو گاوصندوق ما من بهت فاکتور هم میدم که اگه اتفاقی افتاد نگران نباشی گفتم نه بابا این چه حرفیه 

بعد بهش گفتم کلا سختمه هر بار بیام طلا بخرم گفت خوب بهم زنگ بزن من عکس می گیرم از کار برات می فرستم میگذارم تو گاوصندوق به اسم خودت قبلا هم اینکارو کردم دقیقا هم طلایی که بهم فروخته بود رو با یه چیزی که دوست داشتم عوض کردم 

یا گفت هر چقدر پول داشتی ده تومن پنج تومن پنجاه تومن صد تومن به من زنگ بزن من برات مزنه میخرم به اسمت میزنم 

هر وقت هر چقدر پول خواستی از مزنه خودت فروش میزنم همون لحظه میزنم به حسابت گفتم آره این جوری خوبه 

گفت اصلا نیاز هم نیست نقد هم زیاد نگه داری هر وقت هر چقدر پول خواستی زنگ بزن من برات همون موقع واریز می کنم از حسابت کم می کنم 

دیگه قرار گذاشتیم همین کار رو بکنیم هم نیاز نیست پاشم برم مغازه شون هم اینکه اون یه کم سود رو نمی‌دم هم اینکه هر چقدر داشته باشم خرید میزنم هر وقت هم پول لازم داشته باشم همون لحظه فروش میزنم 

استرس پول نداشتن هم نمی کشم 

البته مدلم اینه که همیشه نقد داشته باشم ولی خوب کمتر در حد اقساط و خرج و مخارج دم دستی خودم پول تو حساب میگذارم 

بفرما عزیزم ❤️ بیشترش سهم دلِ خودتون اینا تو گوشی ام بود فعلا ...البته بعد این عکس یه دونه هم اضافه ...

خیلی زیبان . مبارکتون باشن

سلیقه النگوییت سلیقه منه.

مدل النگوهاتون جز گزینه هام بود دیگه یه مدل مثل همینا گرفتم

واقعا از ته قلبم آرزو می کنم بیشترش سهم هممون باشه واقعا تو این دوره زمونه هم پول در آوردن هم جمع کر ...

سامیه جان تو خیلی با سلیقه ای همیشه طلاهای شیک و باکلاس برمیداری حسم میگه خیلی خودتم زیبایی 😍😍♥️♥️مبارکت باشه عزیزم 

اینم انگشتر تقریبا پنج و نیم گرم اکه درست گفته باشم ...طلا گرمی دو خورده ای بود ،هفده ملیون گرفتم ا ...

نما دار و زیبا 😍♥️

من عکس طلا میبینم اصلا شارژ میشم والا مخصوصا اگه با مدیریت مالی  خریده شده باشه 

همین الان رفتم سر کوچمون طلا خریدم یه مغازه بود برام چهار درصد زد اولین بار بود که از برادرم طلا نگر ...

شما که برادرتون طلا فروشه خب چرا از خودش با کمترین اجرت ازش نمی‌خرید!؟ازش می‌خرید چند درصد سود بهتون میده!؟

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سامیه جان تو خیلی با سلیقه ای همیشه طلاهای شیک و باکلاس برمیداری حسم میگه خیلی خودتم زیبایی 😍😍♥️♥️ ...

قربونت عزیزم 

من طلای دست دوم میخرم خیلی سلیقه ام روش تاثیر نداره 😂😂😂

باز پیش برادرام میرم قدرت انتخابم بیشتر اونا هر چی دست دوم داشته باشند برام میارن 

اینا خداییش قشنگ نیست 

باز دستبند خوبه ولی انگشتر و اون پلاک مینیمال نه 

من کلا طلای مینیمال دوست ندارم 

دیگه همین رو داشت همش رو خریدم 

قیافه ام هم یه آدم معمولی هستم 😂😂😂

بله مریم جان من که خودم مدرس کنکور و نهایی هستم فقط نمره کتبی نهایی توی تراز کنکور تاثیر داره تازه ا ...

ممنون سامیه جونم، زحمت تایپ کشیدی 🙏

قصد منم این بود که اطلاعات اشتباه رد و بدل نشه و با کلی استرس نوشتم تا به کسی بر نخوره❤️

ولی مثل اینکه اینجا حق نداری حرف حق بزنی ، حتی با حرف زدن از صداقت و ارزش وجودی زن هم باید نیش و کنایه بشنوی ، کاش بدون طعنه و کنایه از نظرات همدیگه استفاده کنیم ❤️

تو این گروه یه قانون و نظمی گذاشته شده و مابقی محکوم به سکوت اجباری هستند ❤️

منم به اعتقادات معصومه جان احترام میذارم و خواننده خاموش میشم ، ایشون راهکارهای مدیریت و هوش اقتصادی و پس انداز مخفی و آشکار و رسم زندگی رو بهتر میدونند و منم از سخنانشون استفاده میکنم و با حرف زدن از عشق و صداقت نظم گروه رو به هم نمیزنم 🙏🙏🙏

با تشکر از همه دوستانی که ازشون آموختم 🙏🙏🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
ممنون سامیه جونم، زحمت تایپ کشیدی 🙏قصد منم این بود که اطلاعات اشتباه رد و بدل نشه و با کلی استرس نو ...

ای وای مریم کجا میری من نمی دونم چی شده 

من شما رو خیلی دوست دارم کلا دیدگاهمون تو خیلی مسائل شبیه به هم دیگه است 

بابا من تازه عکس خودم رو گذاشتم 

تو تاپیک بمون 

تو اینجا به من هم خیلی حرف ها زدن واقعا اهمیتی نداره فضای مجازی همینه