2777
2789
حالا ک بحث برنج داغه ، میشه منو راهنمایی کنید ما خیلی مصرف برنجمون زیاده خیلی کم پیش میاد غذای نونی ...

قابلمه تو عوض کن

یا شعله رو کم کنید که ته دیگ نشه

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

ببخشیدمن جواب میدم،چون این مساله رومیخواستم برای خودم مشخص کنم،قبلا حساب کتاب کرده بودم وبراتون توضی ...

ای جان درست میگید کلا زندگی تو شمال یک جور دیگه است واقعا هر قسمتی از کشور عزیزم مردمانش زندگی متفاوتی دارن مثلا من اصلا ماهی تو برنامه غذاییم جایی نداره شاید کل سال یک یا دوبار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام و صدسلام به دوستان قشنگ و مهربونم🩷

روز و روزگار برهمگی شما خوش🩷

امروز دل و زدم به دریا با پس انداز خودم راهی بازار شدم

گفتم تا کی قیمتهارو چک کنم بابا اصلا معلوم نیست بالا میره پایین میاد چی میخواد بشه 

خلاصه رفتم و یه پلاک نو اما بدون اجرت و فقط با ۷درصد سود خریدم

اون ساعت ک من رفتم طلا۱۰۸۵۷بود

وزن پلاکم۱/۹۲۰

قیمتش شد ۲۲۳۰۰

ولی من ۱۰۰تومن ازش تخفیف گرفتم ۲۲۲۰۰ دادم

سلامتی و حال خوب و روزی بابرکت برای همه ی شما عزیزان آرزومندم🙏

💚💛🧡🩷🩵💜🤎💚💙🩵💜🤎💚💛🧡🩷

ماشااااالله ۱۲ سالگی ازدواج کردید انقد همه چی دقیق و به جاست فکر کردم دارم کتاب داستان می خونم ☺️

و سیزده سالگی بچه دار شدن ، دخترشان ۲۶ ساله و خودشون ۳۹

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

سلام و صدسلام به دوستان قشنگ و مهربونم🩷روز و روزگار برهمگی شما خوش🩷امروز دل و زدم به دریا با پس ان ...

خیلی مبارک باشه 🥰🥰🥰

انشاالله بیشترش کنی 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
ای جان درست میگید کلا زندگی تو شمال یک جور دیگه است واقعا هر قسمتی از کشور عزیزم مردمانش زندگی متفاو ...

کاملا درسته.حتی موادغذایی مصرفی هرخانواده،به محل زندگی و زیستش هم گره میخوره

مثلا دوستان میگن ماکمپوت گیلاس درست میکنیم.ترشی آلبالو یا انواع لواشکها......من شمالم اما امسال تابستون گیلاس کمتراز۳۰۰هزارتومن ندیدم.یا آلبالو زیر۲۰۰تومن نبود.پس برای ما گزینه کمپوت واینا حذف میشه

اما درعوض پرتقال ونارنگی ،کیلویی سی چهل هزارتومنه.حالا کمترهم احتمالا میشه.پس عجیب نیست که ما دائم آب پرتقال بخوریم وشربت پرتقال ومربا و...داشته باشیم.پس محل زندگی هم در نوع خوراک انسان تاثیرمیذاره

اما کلا شمال جزو مناطقی هست که قیمتش اجناسش زیاده،بخاطر توریستی بودن شهرهاش

خدایا بی نهایت شکرت
استکان منظورتون ، استکانای شیشه ای قدیمی؟ اونا که خیلی کوچیکن ... مصرف برنج هر خانواده ای فرق داره ...

نه عزیزم از این استکان های گل دار آرکوپال 

بله عزیزم من هر وعده بیشتر از پنج قاشق غذا نمی‌خورم و اینکه 

اگه همسرم خونه نباشند ناهار ،اون موقع میمونه 

واقعا برنج خور نیستیم ،نونی بیشتر دوست داریم ،ولی به خاطر همسرم و دخترم یه روز در میان میذارم 

بحث پس انداز و صرفه جویی نیست عزیزم ❤️ تو پست های قبلی هم گفتم هر سال پانزده گونی برنج میگیریم ،که گاها کم میاد و یک گونی هم میگیریم 

کی عزیزتر از خانواده ؟❤️ 

عزیزم برای نوشخار فکری وکنترل کردن هیجانات منفی یه راهکار میگم بهت سرفرصت البته تجربه خودم هست وخیلی ...

ممنونم عالی هستی هزار ماشاا... بهت 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
حالا ک بحث برنج داغه ، میشه منو راهنمایی کنید ما خیلی مصرف برنجمون زیاده خیلی کم پیش میاد غذای نونی ...

یعنی خودت ده کیلو برنج میخوری شکم میزنی دختر😄😍

جدا از شوخی ما تقریبا اکثرا برنجی میزارم اما یه کیسه برنج سه ماه داریم اشتهامون نسبتا کم هر وعده برای پلو دو تا برای سه نفر برای پلو خالی سه تا میزارم که اکثر اضافه میمونه چون ایرانی میگیرم توی یخچال که بردارم مثل سنگ میشه😄

سعی میکنم به اندازه درست کنم

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

برنج توی آبکش دم کن که ته دیگ دور ریز نشه

و اینکه برای مصرف کمتر برنج و مقوی تر شدن سعی کن پلو بزاری 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

یعنی خودت ده کیلو برنج میخوری شکم میزنی دختر😄😍جدا از شوخی ما تقریبا اکثرا برنجی میزارم اما یه کیسه ...

آره عزیرم متاسفانه یا خوشبختانه اصلا استعداد چاقی ندارم دو تا شکم هم زایمان کردم ولی شکمم چسبیده ب کمرم (با قد ۱۶۸ وزنم ۵۵ )منو ببینی فک میکنی هیچی نمیخورم فقط با برنج سیر میشم 

اندازه دو نفرم میخورم 🙆‍♀️🤦‍♀️

ولی خب الان ک پستا رو خوندم وخودمم دقت کردم متوجه شدم برنج زیادی هم اسراف میشه متاسفانه

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم