2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سلام دوستان جان

میبینم که جو تاپیک خیلی عالی و پر از انرژی داره جلو می‌ره

ممنون از همه ی دوستان که بدون چشم داشت میان و تجربه های گرانقدرشون رو در اختیارمون قرار میدن ❤️

مخصوصا از دوست عزیزی که تازه به جمع ما پیوستند ❤️

این تاپیک برای همه است

و بارها گفتم همه ی ما مثل تکه هایی از پازل هستیم 😍که بار در کنار هم،قرار گرفتنمون زیبا 😍و ،کامل دیده میشیم 😍👌

اومدم یه کوچلو هم گزارش بدم برم

به لطف و مرحمت خدا دخترم در آیین رانندگی قبول شد 🤩😍و از دیروز جدی افتادیم به دنبال ماشین برای دخترم 😍

روز موعود رسید بلاخره 🤩همون روزی که سالها فقط جمع کردیم 👌 که الان ثمره اش رو ببینیم

و منِ مادر چقدر ذوق بچه هام رو دارم که روز به روز پیشرفت کنند و من در بالا و بلندی ها ببینمشون و کیف کنم 🤩😍

که امسال تصمیم گرفتیم که اوایل تیر ماه ثبت نام کنم به رانندگی ،مبلغ 7/950/000تومن ،پارسال بعد پایان هجده سال به خاطر کنکور نتونست شرکت کنه ،ولی امسال جزو اهداف ام بود ،که حتما ثبت نام کنم ،

که اوایل تیر ثبت نام شد ،و اواسط مهر ماه

که دیروز قبول شد 🤩

حساب کتاب که کردم با پول دکتر چشم پزشکی و پلیس +۱۰

و شرکت در آزمون ها جمعا با ده ملیون تمام شد

که اونم  اول به لطف خدا و بعد پدرش ❤️

که خیلی حمایت کرد در این مسیر، هرروز می‌برد دُر میزدن تا دستش عادت کنه

و تونست قبول بشند ،بودند کسایی که هر بار رَد میشدن ۷۵۰،باید واریز می‌کردند یه جلسه می‌رفت تا دوباره بتونن شرکت کنند ،ولی دخترم پشتش پدرش بود ❤️

خلاصه دیروز پدرش زحمتشو کشید برد امتحان شهری

دل تو دلم نبود تا بهم زنگ بزنند❤️

یکی دو ساعت بعد دیدم با جعبه ی شیرینی اومدن 😍

۱۰۰/۰۰۰به شیر خوارگاه نذر کرده بودم که دخترم قبول بشه واریز کنم ،که در جا پرداخت کردم 💜

دوستاش تو دانشگاه ازش شیرینی خواسته بودند که از باکس متفرقه یه مقدار شیرینی خامه ای گرفتم ۱۸۰/۰۰۰

اینم بگم دوستان درسته اما انگیزه ولی میگم فقط برای تلنگر

یکی دو روز پیش دخترم از دانشگاه زنگ زد با تت پت الووو الووو کرد ،هوری دلم ریخت که چی شده 🥺

گفت ماماااااان مممامان

گفتم بگو دخترم چی شده

گفت مامان نمیتونم حرف بزنم

گفتم ی نفس عمیق بکش و حرف بزن ❤️نگرانم نذار چی شده ؟

گفت مامان تو حیاط دانشگاه بودم داشتم میرفتم داخل کلاس دیدم یه صدای جیغ وحشتناکی میاد سرم رو اینور اونور چرخوندم به هو دیدم یکی از بالا ،تالاپ افتاد جلوی پام 😭

مغزش متلاشی شد ،همه جاااا خونی شده 🥺کفشهام خونی شده ..مااااامان تورو خدا 🥺سرم داره می ترکه

مامان داشتم میمردم از اتفاق پیش اومده که همه جمع شدند

بهم آب آوردند و دلداری دادند ..

در حالیکه دخترم خون گریه میکرد ،هق هق کنان گفت مامان بیچاره و

مُرد 💔گفتم خونسردی خودت رو کنترل کن

یکم فاصله بگیر از اون محوطه ،بهت زنگ بزنم

گفت مامان میگم طفلک مُرد 💔

گفتم دخترم قسمت و عمر اونم تا اونجا بود 💔خودت رو ناراحت نکن

خودم در پُشت تلفن حالم بده میشد ،خودم رو به زور نگه داشته بودم ...

گفتم از دوستاتون بودند ؟ گفت نه مامان ،پسرِ از دانشجوهای دانشکده امون بود 🥺دو ر و بَر سی اینا بود ،خودش رو از طبقه ی چهارم انداخت پایین

مامان تنها دو سه قدم فاصله داشتم باهاش 🥺دقیق جلوی چشمام بود

خیلی خیلی ناراحت شدم ،گفتم برو دست و صورتت رو یه آبی بزن ،برات اسنپ بگیرم برگرد خونه

در حالیکه اشک می‌ریخت 🥺گفت نه مامان نمیتونم ،فردا هم به خاطر امتحان رانندگی تعطیل میکنم

دیگه نمی‌تونم چند جلسه ‌پشتِ سر هم غیبت کنم

گفتم باشه پس برو دست و صورتت رو بشور

برو یه قهوه بخور ،پول میریزم به حسابت ،یکم خودت رو ریکاوری کن ،برو کلاس

خداحافظی که کردم

چقدرررر ناراحت شدم 🥺گفتم بیچاره پدر مادرش 💔بچه رو با چه امیدی صبح از خونه فرستادند دانشگاه

الان خبر مرگش رو بهش خواهند داد 🥺

از یه طرف نگران دخترم شدم

اول همون لحظه صدقه گذاشتم کنار 💖

شکر گزاری کردم 🤲 که خدارو هزاران مرتبه شکر که نیوفتاده بنده خدا، رو دخترم ،تنها فقط دو سه قدم فاصله داشتند

استادشون که صحنه رو دیده بود

می‌گفت ..فلانی مادرت دست به دعات بوده که از سرت گزر کرد این بلا رو

زنک زدم به همسرم 💖جریان رو تعریف کردم

همسرم هم نگران شد 💖گفت تو نگران نباش ،الان بهش زنگ میزنم و خودم میرم دنبالش

همسرم که بعد یکی دو ساعت رسیده بود دانشگاه ،خانواده ی مرحوم 🥺💔رو دیده بود که اومده بودند دانشگاه

می‌گفت پسرم چند سالی بود افسردگی داشت 🥺

تک فرزند هم بود 🥺

چند بار به دکتر و اینا بردم ،یه مدتی بود باز بدتر شده بود

@royayezendegi‍ ادامه دارد 

می‌گفت خودش رو نفرین میکرد که ،چرا کوتاهی کردم در حق بچه ام 😭کاش می‌بردم بستری میکردم 🥺کاش از خونه هیچ وقت نمی ذاشتم بره بیرون

الان بچه ام زنده بود 🥺

بچه ها منظور از نوشتن این داستان تلخ این بود که آگاه باشیم ،،،،کوتاهی نکنیم ،در حق فرزندانمون ❤️

ایشون مریض بودند ،ایشون افسردگی شدید داشتند وباید بستری می‌شدند ،که نشدند 💔

که الان یه عمر یه داغ میمونه ،رو دل پدر،مادر  💔🥺

بچه ی سی و خورده ای ساله پَر پَر شد ،مادر و پدر داغ دار

خدا هیچ داغِ بچه ای رو نشون پدر مادر نده ❤️🤲

ببخشید اگه خاطرتون رو مکَدّر کردم ❤️

ولی خواستم فقط یاد آوری کنم که بعضی وقتها ،بعدا وجود نداره

بعدا خیلی چیزا خراب میشه 👌خیلی دیرررر میشه

مراقب خودتون و بچه هاتون باشین ❤️که بچه هامون جز باارزش ترین دارایی ما هستند ❤️

خب بریم یه گزارش کاری هم بدم 😍

از کارِ پاره وقت هم ۲۴۵/۰۰۰کار کرده بودم که مستقیم رفت پس انداز مخفی خودم 👌

یه سر رفته بودم بیرون ،یه جوراب شلواری پشمی نیاز داشتم ،که میخواستم برای بیرون ،از زیر دامن بپوشمم

یه دست دامن و کُت گرفتم که نیازم بود

هوا هم که سرد بود ،باید می‌گرفتم

یه دونه جنس خوب پسند کردم که ۳۵۰/۰۰۰میگفت فروشنده که ،گفتم تخفیف بدین خوشحال میشم ،که ایشون هم گفتند شما ۳۲۰/۰۰۰تومن بده ،از باکس پوشاک ،جدا کردم این مبلغ رو پرداخت کردم 👌

و  رنگ مشکی اش رو هم گرفتم که با همه چی بتونم بپوشم

۳۰توون هم اومدم خونه زدم به حساب شخصی خودم 😍

قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود 😍

باز میام مینویسم براتون ❤️ فعلا گفتم یه خدا قوتی بگم بهتون 😍که تاپیکمون پُر بار ،میره جلو 😍

باز انشالله خواهم اومد ،و از ریپلای ها هم جواب خواهم داد

و گزارش هم خواهم داد 😍

فعلا برم به شام روی اجاق یه نگاهی بندازم ❤️ ویکی دو رج هم بشینم ببافم 😍تا اومدن خانواده ❤️

باز میام پیشتون خیلی زود 😘

@royayezendegi‍ 

گلم اونجا هم حتما هستند مدارسی که مدیریت درست و درمونی ندارند دیگه ، هر چند من کلا از مدارس شهرستان ...

بله مریم جان من که خودم مدرس کنکور و نهایی هستم 

فقط نمره کتبی نهایی توی تراز کنکور تاثیر داره تازه اون هم درس به درس درصد تاثیرش متفاوت هست مثلا دروس عمومی چون از کنکور حذف شدن تاثیر نهاییشون تو تراز کنکور بیشتر هست 

حالا من معلم بیام به شاگردم بیست بدم امتحان نهایی بشه چهار همون چهار فقط تو کنکور تاثیر داره .و اصلا نمیتونه دیپلم بگیره تا وقتی نمره قبولی رو تو اون درس نگیره 

اتفاقا جدیدا مدارس خوب غیر انتفاعی به خاطر رقابت شدید توی نهایی که آمارش و رتبه هاش توسط آموزش پرورش گزارش میشه ( برعکس کنکور که جز عملکرد مدرسه نیست ) همه تلاششون اینه میانگین رو بالا ببرند اون میانگین هم که آموزش پرورش میده و مدارس هر ناحیه رو تو هر درس رتبه بندی می کنه فقط بر اساس نمره کتبی نهایی هست نه نمره کل 

خب سلام دوستان جانمیبینم که جو تاپیک خیلی عالی و پر از انرژی داره جلو می‌رهممنون از همه ی دوستان که ...

معصومه جون یه سوال از تبریز داشتم.واسه لباس جلفا خوبه؟؟؟ اجناسش ترکه واقعا؟؟؟ بازار بزرگ تبریز چطور؟؟ و کی بریم خرید بهتره؟؟؟ خیلی تبریز خوبه.خوش به حالتون.اینقدر تمیز و مرتبه که آدم کیف می‌کنه.دوسش دارم

بچه ها یک سوال دارم پس اندازی خرد ماهانتون رو سکه پارسیان میگیرید یا طلا از نرم افزارایی مث طلاین و ...

من همیشه عیار میخریدم ومعمولا همون روز کارمزدش برمیگرده ومیره توسود

ایندفعه ندونسته ونپرسیده طلاین خریدم که اختلاف خرید وفروش روی هرگرم 200 هزارتومنه واصلا به صرفه نیست

خیلی دلم میخواست میتونستم این موضوع رو برات باز کنم، چون سایت عمومی نمیشه فقط سربسته میگم ،من سه سال ...

چقدر سخته با دو تا سالمند سر و کله زدن.

خدا بهت توان مضاعف بده  . ان شاا.. چراغ زندگیت همیشه روشن باشه خداقوت عزیزم

دقیقا هم خرج هم نظافت هم انرژی مثبت در گردشه هر چی که لازم نداریم ببخشیم یا بفروشیم

واقعا من قبلاً مهمون داشتم نمی‌دونستم چیکار کنم.از وقتی مینی‌مال شدم ساعت ۴ همه کارهام انجام شده است.و تمیز کردن خونه واقعا راحته.فقط مشکلم با لباس و اسباب بازیه.وسایل خونه تقریبا اندازه و کاربردی.اضافه ندارم

سلام معصومه جون میشه عکس النگوهاتو بزاری اگه میشه االبته بخاطر انگیزه گرفتن میگم اصلا چقدر خوبه همه ...

اینم انگشتر تقریبا پنج و نیم گرم اکه درست گفته باشم  ...طلا گرمی دو خورده ای بود ،هفده ملیون گرفتم اقساطی 😍

بیشترش سهم دلِ خودتون عزیزانم ❤️..

سلام معصومه جون میشه عکس النگوهاتو بزاری اگه میشه االبته بخاطر انگیزه گرفتن میگم اصلا چقدر خوبه همه ...

بفرما عزیزم ❤️ اینم زنجیرش رو از اعتبار یه میلیونی ،ویپاد گرفتم که اون موقع طلا وقتی دو ملیون بود یکم هم گذاشتم روش گرفتم 

و پلاکش رو با مدیریت از خرج های ریز و پیز 😍

اینم از دستبند که وقتی طلا گرمی ۲۸۰۰بود ،به دوازده گرم و نیم 

دادم چهل و پنج تومن ،چکی گرفته بودم ،با اجرت بالاتر 

به خاطر همین میگم که طلا در طولانی مدت سود هستش👌

بازم میگم طلا به صاحبش خیانت نمیکنه ✅ 

الان همین دقیقه قیمت خام اش ببین چند عزیزم 

بیشترش سهم دلِ خودتون عزیزانم ❤️